6.8%

Braun Silk-Expert Pro 5 PL5014 IPL szőrtelenítő készülék

150 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Braun Silk-Expert Pro 5 PL5014 IPL szőrtelenítő készülék

  • Braun legújabb IPL szőrtelenítő készüléke. A legbiztonságosabb, leggyorsabb és leghatékonyabb IPL a Braun-tól. A szőr növekedésének látható csökkenése négy hét alatt.
  • Biztonságos IPL technológia. Egy nemzetközi bőregészségügyi szervezet (Skin Health Alliance) klinikailag tesztelt és dermatológiailag bőrbiztonságosan elismert.
  • Intelligens IPL eszköz SensoAdaptTM bőrérzékelővel (UV védelemmel): Az egyetlen IPL technológia, amely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőr tónusához.
  • A leggyorsabb IPL-kezelés: kezelje mindkét lábát kevesebb, mint öt perc alatt a legalacsonyabb energiaszint mellett, kétszer gyorsabban, mint az előző Silk készülék 5. Prémium tárolózsákkal és Venus borotvával.
  • Új, kompakt kialakítás, 15 százalékkal kisebb és 25 százalékkal könnyebb, a könnyű kezelés és az egyszerű kezelés érdekében. 400 000 fényimpulzus, 30 százalékkal több, mint az előző Silk készülék 5.

Termékleírás

Silk-Expert Pro, a Braun legújabb IPL szőrtelenítő készüléke. A Silk-expert Pro 5 a Braun legbiztonságosabb, leggyorsabb és leghatékonyabb IPL technológiája a végleges szőrtelenítéshez (a szőrnövekedés látható csökkenése 4 hét alatt. A lábszáron, a hónaljon és a bikinivonalon tesztelték, összhangban a kezelési tervvel. Az eredmény személyenként változhat. Az IPL készlet tartalmaz egy prémium méretű tárolózsákot a készülék praktikus tárolásához és szállításához, valamint egy Venus borotvát az előkezeléshez.

A termék jellemzői

 

A leggyorsabb IPL kezelés. Kétszer gyorsabb, mint az előző Silk-expert 5.

A leggyorsabb IPL kezelés. Kétszer gyorsabb, mint az előző Silk-expert 5.

Mindkét lábát a legalacsonyabb energiaszinten kevesebb, mint öt perc alatt érje el. A gyorsabb kezelés érdekében a csúszó mód több fényimpulzust vált ki, ezért ideális a test nagy területein, míg a precíziós mód pontosabb kezelést kínál kisebb és érzékenyebb területeken.

 

 

Gyengéd a bőrön.

Gyengéd a bőrön.

Gyengéd és extra gyengéd módban csökken az energiaszint, ami ideális kezdőknek és az érzékeny területek kezeléséhez. A készülék még az arcra is alkalmas.

 

 

400 000 fényimpulzus. Tíz energiaszint.

400 000 fényimpulzus. Tíz energiaszint.

400 000 fényimpulzus (+ 30% az előző Silk-expert 5-höz képest) elegendő egy 22 éves teljes testű alkalmazáshoz. A tíz energiaszint biztosítja, hogy a fényintenzitás optimálisan igazodjon a bőr tónusához.

 

 

Tervezze meg és kövesse nyomon alkalmazásait

Tervezze meg és kövesse nyomon alkalmazásait

A Braun Silk-expert Pro alkalmazás intuitív kezelési áttekintést nyújt, amely segít megjegyezni a kezeléseket és nyomon követni az előrehaladást. Az alkalmazás segítségével megnézheti, hogyan működik a SensoAdapt bőrszín-érzékelő, és megmutatja, hogyan lehet a legjobban használni a készüléket.

 

Tudja meg, hogy az IPL megfelel-e Önnek:

Tudja meg, hogy az IPL megfelel-e Önnek:

Az IPL a leghatékonyabb a világos és közepes bőrszínen, természetesen szőke, sötétbarna vagy fekete szőrzeten. A készülék NEM alkalmas világos szőke, vörös, ősz vagy fehér szőrre, valamint ahol az alacsonyabb mennyiségű melanin nem veszi fel a fényt.

 

 

Általános termékinformációk

További termékinformációk

További információk

Gyártó

Braun

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07M8CYQWQ

%d bloggers like this: