Barion Pixel

BISSELL 1977N Powerfresh 2in1 gőztisztító

110 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

BISSELL 1897N Powerfresh 2in1 gőztisztító

  • A PowerFresh Lift-Off egy erős gőztisztító kivehető kézi gőzkészülékkel.
  • Lehetővé teszi a padlók, valamint a magasabb felületek tisztítását, pl. csempe a fürdőszobában és a konyhában, az ablakok, a szerelvények, a mosogatók, a grillek és a kerti bútorok.

Leírás

BISSELL 1977N Powerfresh 2in1 gőztisztító

  • A PowerFresh Lift-Off egy erős gőztisztító kivehető kézi gőzkészülékkel.
  • Lehetővé teszi a padlók, valamint a magasabb felületek tisztítását, pl. csempe a fürdőszobában és a konyhában, az ablakok, a szerelvények, a mosogatók, a grillek és a kerti bútorok.
  • A szállítási terjedelemben található kiterjedt tartozékkészlet a legkülönfélébb felületekhez nyújt megfelelő rögzítést. Vezeték hossza: 7,5 m
  • Természetes tisztítás: a gőznek köszönhetően eltávolítja a háztartás összes szennyeződését és baktérium 99,9% -át – vegyszerek nélkül és csak vízzel.
  • 30 másodpercen belül használható. Gőzhőmérséklet: 90 ° – 95 °

A gyártó termékleírása

PowerFresh LiftOff

A Bissell PowerFresh LiftOff gőzmosójával vegyszer nélkül, megbízhatóan tisztíthatja a padlót és számos felületet természetes gőzerővel.

Megfelelő alkalmazás esetén ez a természetes módszer az összes csíra és baktérium 99,9% -át pusztítja el, csak vízzel.

1600 Wattjának köszönhetően a PowerFresh LiftOff mindössze 30 másodperc alatt melegíti fel a vizet. 21 perces tisztítási időt biztosít.

A háromszög alakú, mindenfelé mozgatható tisztító talpnak köszönhetően könnyedén manőverezhet a padlókon és hatékonyan tisztíthatja a sarkokat.

Eltávolíthatja az integrált LiftOff eszközt, és a kézi eszközzel gőzellátást használhat a padlón és felett, pl. a fürdőszobában vagy a konyhában. 13 speciális tartozékkal tisztíthatja az asztalokat, mosogatókat, réseket, ablakokat és még sok minden mást.

Vegyszerek nélkül

Természetes módon sterilizálják a felszínt, mert csak vizet használ, és nem használ vegyszert.

Illatlemezek

Illatkorongjaink (külön megvásárolható, 1030E cikkszám) segítségével eloszlathatja a kellemetlen szagokat, és kellemes virágillattal frissítheti fel szobáit.

Sokoldalú tisztítószerkezetek

A hordozható LiftOff kézi tisztítóval 13 rögzítésének köszönhetően a padlón kívül számos különböző felületet is megtisztíthat, például kerti bútorokat, mosogatókat, illesztéseket, ablakokat és még sok minden mást.

Változó mennyiségű gőz

A kézi, változtatható gőzszabályozás lehetővé teszi a gőzmennyiség szabályozását, hogy a gőz mennyiségét a megtisztítani kívánt felülethez igazítsa.

Ki az a Bissell?

A Bissell egy amerikai családi vállalat, amely több mint 140 éve létezik. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy Anna Bissell, aki 1889-ben vette át a céget, az első női vezérigazgató volt az USA-ban. Bissellnek Európában is mindig voltak rajongói: Az 1890-es évek végén Viktória királynő ragaszkodott ahhoz, hogy palotája minden héten “Bissellt” legyen.

Tehát nem csoda, hogy az USA-ban nehéz elképzelni egy háztartást Bissell nélkül, és hogy ez az egyik vezető márka a háztartási takarításban. A háziállatok különösen fontosak voltak számunkra. Bissell Kisállat Alapítványunk az elveszett, elhanyagolt és bántalmazott háziállatok támogatását támogatja.

Európában már évek óta elérhetőek vagyunk. A háztartási tisztítás évszázados múltjával, amely szőnyegseprőkkel kezdődött, szakértők vagyunk a padlótisztítás minden területén. A Bissell segítségével nemcsak gyorsan, de alaposan is elvégezheti a takarítást. Így hamarosan újra otthona legfontosabb elemeinek szentelheti magát.

A készlet tartalma:

PowerFresh LiftOff, ízületi kefe, 2 kis kefe a részletes tisztításhoz, lehúzó rögzítés, szögletes rögzítés, lapos felület tisztító rögzítés mikroszálas párnával, 2 antibakteriális mop betét (1 súroló betét a makacs szennyeződésekhez, 1 puha párna a napi tisztításhoz ), Használati utasítás

Műszaki információk

További információk

Gyártó

Bissell

Gyártói garancia

12

Termékkód

B01MA3TFY2