AZDOME DEDOME-M01 FHD autós kamera

31 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

AZDOME DEDOME-M01 FHD autós kamera

 • Magas felbontás: Az autókamera 1080P videó megoldásokkal és hurok rögzítéssel rendelkezik. Még akkor is, ha a TF-kártya megtelt, az új videók felülírják a régi videókat. A vészhelyzetben lévő videót nem írják felül. A Dashcam hangjelzést ad, ha merül.
 • EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS: Az autókamera közvetlenül a szélvédőhöz rögzíthető tapadókorong vagy 3M ragasztó segítségével. A konzol 360 ° -os elforgatható kialakítású, így a beépítési hely rugalmasabb, mint a többi rögzített konzol. A konzol megkönnyíti az összeszerelést és a szétszerelést.
 • TÖBBFUNKCIÓS AUTÓKAMERA: ①G-érzékelő: az autókamera zárolja a felvételt, amikor ütközés észlelhető. ArkPark monitor: A Dashcam automatikusan rögzíti a videót, amikor az első ellenőrzés be van jelölve. Ove Mozgásérzékelés: Ha az autó előtt mozgást észlel, a Dash Camera automatikusan rögzíti a videót.
 • 170 ° szuper széles látószög: Ez az autórögzítő 170 ° szuper széles látószögű lencsével rendelkezik. Az ultra széles látómező csökkenti a vak területeket, és további részleteket rögzít.
 • Az autókamera 2 éves garanciát vállal. Az AZDOME az autós és a visszapillantó kamerákra összpontosít. Mindig kiváló minőségű termékeket és barátságos ügyfélszolgálatot kínálunk. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.

Termék információ

Méret: M01
 • A termék tömege a csomagolással együtt: 422 g
 • Elemek 1 Lítium-ion akkumulátor szükséges (tartozék).
 • Gyártói hivatkozás : DEDOME-M01
 • ASIN: B07K6BCJD7

Felhívjuk figyelmét:

 • Használat közben a Dashcam kamerát csatlakoztatni kell az autós töltőhöz vagy a hálózati csatlakozóhoz. Mivel a Dashcam belső akkumulátora a teljes feltöltés után korlátozott, csak 1–2 percet támogat (különféle beállításoktól függően), ha nem áll rendelkezésre külső tápegység.
 • Használjon 10 / U1 vagy magasabb verziójú memóriakártyát, amelyet hivatalos szolgáltatóktól vásároltak; Először formázza a kártyát. A mobiltelefonban használható memóriakártyát a Dashcam nem ismeri fel. Mivel a dash cam magasabb igényeket támaszt a memóriakártyára, mint a mobiltelefon.
 • Vezetés közben kapcsolja ki ezt a két funkciót: „parkolási mód” és „mozgásérzékelés”. Ellenkező esetben a műszerfal automatikusan be- és kikapcsol.

170 ° széles szög

A műszerfal kamera, amely rendkívül széles, 170 ° -os szöget zár be, több környezeti adatot rögzít, ideértve a kereszteződést is.

Folytonos felvétel

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a videofájlok hosszát egy kiválasztott beállításra oszthassa úgy, hogy a dashcam folyamatosan rögzítse.

Megjegyzés: A Dashcam automatikusan törli a legrégebbi fájlokat (a lezárt videofájlok kivételével), ha a memóriakártya megtelt, hogy újra és újra rögzítsen.

Parkoló monitor

A műszerfal vezérli az autóját parkolás közben. Amint a parkolási mód aktiválva van a beállításban, és az autó az ütközés / rezgés hatására aktiválja a parkolási figyelő funkciót, egy percig rögzíthet (a belső akkumulátor alapján) és lezárhatja a videót.

Vészhelyzeti baleset

A G-érzékelővel ellátott dashcam automatikusan rögzíti a váratlan vezetési eseményeket és mentheti a videót egy ütközés során.

További információk

Gyártó

AZDOME

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07K6BCJD7

%d bloggers like this: