Barion Pixel

AstroAI A220B légkompresszor 100 PSI, 12V, LCD kijelzővel

23 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

AstroAI A220B légkompresszor 100 PSI, 12V, LCD kijelzővel

  • GYAKORLATI FUNKCIÓK: Az AstroAI kompresszor hasznos segítség otthon és útközben. A 12 V-os csatlakozás lehetővé teszi a jármű szivargyújtóján keresztül történő működést, és csendes motorja ellenére nagy a levegőteljesítménye. A kompresszor 4 myomásegységgel (PSI, kPa, BAR, KG / CM ²) is kapható. 
  • INTELLIGENS ELŐRE BEÁLLÍTOTT FUNKCIÓ: A készülék különlegessége, hogy intelligens előre beállított funkcióval rendelkezik. Csak be kell állítania a kívánt nyomást, és a légkompresszor automatikusan kikapcsol, amikor eléri az előre beállított nyomást. 

Leírás

AstroAI A220B légkompresszor 100 PSI, 12V, LCD kijelzővel

  • GYAKORLATI FUNKCIÓK: Az AstroAI kompresszor hasznos segítség otthon és útközben. A 12 V-os csatlakozás lehetővé teszi a jármű szivargyújtóján keresztül történő működést, és csendes motorja ellenére nagy a levegőteljesítménye. A kompresszor 4 nyomásegységgel (PSI, kPa, BAR, KG / CM ²) is kapható. 
  • INTELLIGENS ELŐRE BEÁLLÍTOTT FUNKCIÓ: A készülék különlegessége, hogy intelligens előre beállított funkcióval rendelkezik. Csak be kell állítania a kívánt nyomást, és a légkompresszor automatikusan kikapcsol, amikor eléri az előre beállított nyomást. 
  • SZÉLES ALKALMAZÁSI TERÜLET: Az AstroAI légkompresszora több funkciót kínál egy eszközben. A kompresszor 6,9 bar szivattyúteljesítményt hoz létre, és illeszkedik a kerékpárok, autók és motorkerékpárok összes általános szelepéhez. Ezenkívül a légkompresszor 4 cserélhető fúvókával is rendelkezik. Így a kompresszor kiváló eszköz légmatracok, labdák és medencék számára. (Megjegyzés: ez a szivattyú nem nagynyomású vagy nagy térfogatú alkalmazásokhoz használható.)
  • LT ULTRA PORTABLE: Az autó légszivattyúja csak 210 * 170 * 100 mm, nagyon kompakt és praktikus, csak tegye a kompresszort autójába vagy garázsába, és azonnal használhatja. A tápkábel 3 m hosszú. LCD kijelzővel is, hogy a sáv vagy a psi száma leolvasható legyen. A sötétben végzett munkához a készülék munkalámpával van ellátva. Így tökéletes társat kap a csomagtartóhoz, a garázshoz és a műhelyhez
  • TARTOZÉKOKKAL: 1x biztosíték; 2x légfúvóka kúp, 1x tűszelep-adapter, 1x szelephosszabbító, 1x Easy-Connect-Schrader szelepadapter, 2x gumiszőnyeg. 3 év garancia az AstroAI-tól és mindig ❤24 órás ügyfélszolgálat❤

Műszaki információk

További termékinformációk

légkompresszor

3

Jó minőség

Csak kiváló minőségű anyagokat használtak ehhez a kompresszorhoz, mivel ez 35 l / perc sebességgel képes felfújni autója abroncsait.

Ne feledje, hogy egy normál autónak csak körülbelül 30 PSI-re van szüksége a biztonságos működéshez.

AstroAI 100 PSI 12V hordozható kompresszor

Az AstroAI 100PSI hordozható légkompresszor mozgás közben gyorsan felfújja autója gumiabroncsait. Akár otthon, akár menet közben, a gumiabroncsok nyomása gyorsan ellenőrizhető és beállítható. Egyszerűen állítsa be autója ajánlott gumiabroncs-nyomását a programozható LCD-képernyőn, és ez a kis szivattyú villámgyorsan a megfelelő nyomásra hozza az abroncsokat.

  • Egyszerűen programozza be a gumiabroncs vagy a felfújható tárgy nyomását, és hagyja, hogy az AstroAI légkompresszor végezze a többit
  • A kompresszor programozásával megakadályozza a túlteljesítést anélkül, hogy befolyásolná az infláció mértékét
  • Egész életen át tartó ügyfélszolgálat

Tegye gyorsabbá és biztonságosabbá

kompresszor

légkompresszor

kompresszor

Erőteljes és gyors infláció

Fújja fel autója abroncsait 35 l / perc sebességgel.
A 195/55 / ​​R15 típusú gumiabroncs 0 és 26 psi között lehet, legfeljebb 2 perc alatt.
Lehetővé teszi, hogy a normál közepes méretű gumiabroncsok 4-6 perc alatt 0-36 PSI-re legyenek felfújva.

Biztonsági tervezés

Kompresszorunk több biztonsági teszten is megfelelt, hogy teljes védelmet biztosítson Önnek és berendezéseinek.

A kompresszor automatikusan kikapcsol, amikor eléri a megfelelő gumiabroncs-nyomást.

Továbbfejlesztett kábel kialakítás

A gumiabroncs-szivattyú stabilabban és csendesebben működik az oldalsó kábelnek köszönhetően.
10 láb kábel kényelmesebb az Ön számára.

Továbbfejlesztett multifunkcionális kompresszor szivattyú

kompresszor

kompresszor

légkompresszor

légkompresszor

2 csatlakozás a légfúvókához való rögzítéshez

Személyes szokásaitól függően választhat a gyorscsatlakozás és a csavarozás között, hogy a légfúvókához rögzítse.

Intelligens előre beállított, a munka automatikusan leáll

Csak annyit kell tennie, hogy beállítja a kívánt nyomást, és a légkompresszor automatikusan kikapcsol, amikor az előre beállított nyomást eléri.

Alkalmazások széles köre

Bármely Schrader-szelephez felfújja az autókat, a terepjárókat, a motorkerékpárokat és a kerékpárokat; A különféle adapter tartozékok gyorsan felfújják a golyókat, a légpárnákat, a párnákat és a matracokat.

Vészhelyzeti LED világítás

A digitális légszivattyú világos LED-es lámpákkal van felszerelve, amelyek fényesebb működési környezetet biztosítanak, különösen sötétben.

A gumiabroncs-szivattyú súlya mindössze 5 kg, és bárhová könnyen szállítható.

Specifikációk

● Bemeneti feszültség: 12 V DC

● Kábelhossz: 3 méter

● Névleges teljesítmény: 120 W

● Maximális nyomásérték: 100 PSI

● Folyamatos üzemidő: legfeljebb 15 perc

További információk

Gyártó

AstroAI

Gyártói garancia

36

Termékkód

B07QYL4G96