Akciós ajánlatok

A mai naptól minden termékünkből 25% engedményt kaphatsz!

Webáruházunk dropshipping rendszerben működik. Ez olyan kereskedelmi modell, amelyben az értékesítő nem tart raktáron árukat. A dropshipper, egy termék megrendelését követően, közvetlenül a gyártótól, vagy importőrtől szerzi be azokat és közvetlenül a vásárlónak szállítja.

Ennek a kereskedelmi modellnek az előnyei mellett hátrányai is vannak. EU-n belüli partnereinknek előre kell fizetni a termékekért, ami nagyobb mennyiségű rendelés, vagy magas kintlévőségek esetén komolyan veszélyezteti a rendszer pénzügyi egyensúlyát.

Webáruházunk, a magas kintlevőségeinek ellensúlyozása és a pénzügyi egyensúly helyreállítása érdekében minden termék vásárlásakor 25% engedményt ad, a következő feltételekkel:

  1. A vásárlás meghaladja az 50.000.-HUF összeget.
  2. A vételár kiegyenlítése közvetlen banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel történik. (Bankkártyás fizetés esetén 1 hét késéssel tudunk szállítani, mert bankkártya elfogadó partnerünk 1 hét elteltével utalja számlánkra a megrendelés összegét.)
  3. Ha kiválasztottad a terméke(ke)t, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: ugyfelszolgalat@asbolt.com email címen, vagy chat-en és rövid időn belül közöljük, hogy a termék kiszállítása mikorra várható, ill. megkapod egyedi kuponkódodat.
  4. Ha megkaptad a 25% kedvezményre jogosító kuponkódot, megrendelheted a terméket.
  5. Amennyiban a közvetlen banki átutalást választod, (leggyorsabb szállítás!) kérjük, hogy minden esetben várd meg a Díjbekérőt (Proforma számlát), amely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.

Kellemes vásárlást kívánunk!