8.1%

YABER Y61 mini hordozható vezeték nélküli projektor

56 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

YABER Y61 mini hordozható vezeték nélküli projektor

  • WiFi és vezeték nélküli képernyő tükrözés funkció: A YABER mini projektor támogatja a vezetékes és a WiFi kapcsolatot az iOS és az Android rendszerekben, amelyek segíthetnek az online videók megtekintésében, miután csatlakoztatták a kivetítőt az internethez. vezeték nélküli tükrözés funkcióval videókat, fotókat és alkalmazásokat oszthat meg telefonokon vagy táblagépeken keresztül.

Elfogyott

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

YABER Y61 mini hordozható vezeték nélküli projektor

WiFi és vezeték nélküli képernyő tükrözés funkció

A YABER mini projektor támogatja a vezetékes és a WiFi kapcsolatot az iOS és az Android rendszerekben, amelyek segíthetnek az online videók megtekintésében, miután csatlakoztatták a kivetítőt az internethez. vezeték nélküli tükrözés funkcióval videókat, fotókat és alkalmazásokat oszthat meg telefonokon vagy táblagépeken keresztül.

5500 lumen és 1280 * 720 natív felbontás

YABER mini projektor 5500 lumen fényerővel és valódi natív felbontással 1920 * 720 1080P támogatással, a projektor tiszta és részletes HD tartalomképeket kínál, négyszer nagyobb, mint 480P.

Támogatja a HiFi sztereót és a széles kompatibilitást

Y61 mini projektor A HiFi hangot támogatja az SRS hangrendszerrel, és kiváló hangzásérzékelési élményt nyújt külső hangszórók nélkül. A kiterjedt kompatibilitási funkció kompatibilissé teszi az Y61-t az Amazon Fire TV / Roku Streaming Stick / Laptop / Blu-Ray DVD-lejátszó / PS3 / PS4 / Xbox / TVbox készülékkel!

Mini könnyű hordozható kialakítás

A 25% és 300 hüvelykes óriásképernyő Lehetővé teszi a képek vetítését 40 “és 300” között a távolságtól függően. A távvezérlővel csökkentheti a vetítés méretét (-25%).

HiFi hangszórókkal felszerelve, nem szükséges külső hangszórókat csatlakoztatni. Különböző perifériákhoz csatlakoztatható. FIGYELEM: Ha nem lehet csatlakozni a Wi-Fi-hez, vagy a Wi-Fi instabil, nem minőségi probléma, és firmware frissítéssel megoldható. Ha bármilyen problémája van, ne habozzon, jelezze nekünk.

Termékleírás
2

1. A vezeték nélküli vetítés nem támogatja a Netflixet, az Amazon Prime-t és a Hulut a HDCP szerzői joga miatt. A lejátszáshoz számítógépet kell csatlakoztatni.

2. Az Y61-et főleg házimozihoz és videojátékokhoz használják. A legjobb hatást a sötét környezettel érheti el.

Vetítő paraméterei:

  • Fényerő: 5500 lumen
  • Kontrasztarány: 5000: 1
  • Natív felbontás: 1280 * 720 (1080P támogatás)
  • Képarány: 4: 3/16: 9
  • Vetítés mérete: 45-200 hüvelyk (az optimális 70 hüvelyk)
  • Zoom funkció: 100% -75% (csökkentve-25%)
  • Trapézkorrekció: ± 15 °
+
6.
99

866

Könnyen kezelhető WIFI kapcsolat:

1. IOS-eszközök esetében: kiválaszthatja a Wifi Display lehetőséget, és aktiválhatja eszközén a WI-FI funkciót. Keresse meg a WiFi kivetítőt, és csatlakoztassa hozzá az eszközt. Aktiválja a Screen Mirror vagy az AirPlay funkciót iOS-eszközein, vagy nyissa meg a videoalkalmazásokat közvetlenül a projektor tükrözése érdekében.

2. Android-eszközökön: Választhatja a Wifi Display lehetőséget. Kattintson az OK gombra több mint 2 másodpercig az Android kijelző felületre váltáshoz.

3. Kapcsolja be az Android készülék többképernyős vagy Miracast funkcióját (ellenőrizze, hogy Android készüléke támogatja-e a többképernyős vagy a Miracast funkciót), és válassza ki a kivetítőt.

IOS-eszközök vezetékes csatlakoztatása:

Az IOS-eszközök közvetlenül létrehozhatnak vezetékes kapcsolatot a Wifi projektorral a projektor USB-T interfészén keresztül.

Tippek a gyártótól:

1. Első használatkor hozza létre a Wifi kapcsolatot a projektor és az otthoni útválasztó között. A Wifi hálózat sávszélességének 50M-nél nagyobbnak kell lennie, a Wifi kapcsolat stabilitása a távolságtól függ.

2. A Netflix szerzői jogi védelme miatt a Netflixet PC-ről vagy TV Stick-ről kell lejátszania.

Fontos:

Az Android rendszer jobban működik vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, az IOS rendszer jobban működik vezetékes kapcsolaton keresztül.

Ellenkező esetben előfordulhat, hogy késik, és nincs hangprobléma.

További információk

Gyártó

YABER

Gyártói garancia

12

Termékkód

B0872BM41V

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YABER Y61 mini hordozható vezeték nélküli projektor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: