Barion Pixel
Akció!

YABER Pro V7 WiFi, Bluetooth projektor

Original price was: 190 990 Ft.Current price is: 172 990 Ft. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

YABER Pro V7 WiFi, Bluetooth projektor

 • Innovatív 6D automatikus korrekció és 4P / 4D korrekciós funkció. A YABER Pro V7 az első 6D automatikus trapézkorrekciós technológiával rendelkező projektor a piacon.
 • 5 GHz / 2,4 GHz kétsávos WiFi és Bluetooth 5.0.

Leírás

YABER Pro V7 WiFi, Bluetooth projektor

 • Innovatív 6D automatikus korrekció és 4P / 4D korrekciós funkció. A YABER Pro V7 az első 6D automatikus trapézkorrekciós technológiával rendelkező projektor a piacon. Ezzel a technológiával automatikusan beállítja a kivetítő szabványos téglalap alakú képét abban az esetben, ha működés közben ütéseknek vagy elmozdulásoknak van kitéve. A V7 projektor 1 másodpercen belül automatikusan kijavítja a normál képet.
 • 5 GHz / 2,4 GHz kétsávos WiFi és Bluetooth 5.0. A YABER Pro V7 támogatja az 5 GHz-es és 2,4 GHz-es kétsávos WiFi-t, az 5G WiFi támogatja a gyors vezeték nélküli sebességet, így a kép- és videóátvitel simább lesz. Ezenkívül a Pro V7 beépített Bluetooth 5.0 funkciója SRS hangrendszerrel csatlakoztatható Bluetooth fejhallgatóhoz, Bluetooth hangszórókhoz és a Stick TV / Laptop / Blu-Ray DVD lejátszás / PS3 / PS4 / TVbox / Amazon Fire TV / Airpod készülékekhez. Roku Streaming Stick / Laptop.
 • 9500L fényerő + 25% az összes többi 1080p kivetítőhöz képest. A piacon lévő többi 1080p kivetítőhöz képest a Pro V7 kétségtelenül előnyös a fényerő szempontjából. A fényerő 25%-kal nőtt 9500 lumenes fényerővel, 10 000: 1 nagy kontraszt. Jelenleg ennek az 1080P natív felbontású kivetítőnek a legmagasabb a fényereje a piacon.
 • BASIC Smart Engine. A BASIC Smart Engine a Yaber által kifejlesztett kreatív vetítési technológia. A Pro V7 az első ilyen technológiával felszerelt kivetítő az otthoni szórakoztató projektoriparban, élvonalbeli és praktikus teljesítménnyel. Ezzel a technológiával a legjobb audiovizuális élményt nyújtja öt szempontból: fényerő, élénk színek, hanghatások, széles kijelző, tisztaság.
 • Egész életen át tartó szakmai támogatás és ingyenes extra hordtáska. A Yaber 3 év garanciát és professzionális műszaki támogatást kínál. Bármilyen probléma esetén, kérjük, forduljon hozzánk bármikor. Ezen kívül egy szép plusz hordtáskát is ingyen biztosítunk, hogy bárhová kényelmesen magával vigye.

Termékleírás

V7

A YABER úttörő és világpiaci vezető az általános szórakoztató projektorok gyártásában. Ez egy prémium márka, amely családok ezreinek kíván boldogságot hozni szerte a világon.

A Pro V7 az első projektor a YABER márkafrissítés után a következő három innovatív funkcióval: 6D automatikus trapézkorrekció (lehetővé teszi a Pro V7 számára, hogy automatikusan korrigálja a téglalapot bármilyen trapézkorrekció alatt) 5 GHz / 2,4 GHz kétsávos WiFi és 25%-kal fényesebb, mint az összes többi 1080P LCD projektorok . A YABER adaptálja az innovatív BASIC Smart Engine-t , amely egy német fejlett led fényforrás és finom gyártási folyamat. Natív felbontás 1920*1080P , fényerő 9500 Lumen, kontraszt 12000:1 , a nagy fényerejű, 350 fokos képernyő A YABER Pro V7 projektor hüvelykes mérete kiváló képméretet, természetes és élénk színeket és mélyen elképesztő hanghatásokat garantál.

YABER Basic

Mi az a BASIC SmartEngine?

A BASIC Smart Engine a Yaber által kifejlesztett kreatív vetítési technológia, amelyen keresztül a legjobb audiovizuális élményt kaphatja öt szempontból: fényerő, élénk színek, hanghatások, széles kijelző, tisztaság.

 • Fényerő – A „BASIC Smart Engine” funkció a visszavert fény veszteségének minimalizálására szolgál, így 25%-kal növeli a fényerőt az összes többi 1080P LCD kivetítőhöz képest.
 • Brilliant Color – A BASIC Smart Engine technológia lehetővé teszi a Yaber projektor számára, hogy a színskála teljes lefedettségét érje el, így a kép színesebbé és természetesebbé válik.
 • Hangeffektus – A BASIC Smart Engine technológia kiemelkedőbbé és élvezetesebbé teszi a Yaber projektor hangzását, térhangzás vagy sztereó effektusokat eredményezve.
 • Széles reprodukció – A yaber projektor képe akár 200 hüvelyket is elérhet (különböző modellek és különböző vetítési méretek). A teljes falra is kivetítheted!
 • Tisztaság – A Yaber Basic Smart Engine egyértelműen képes megjeleníteni a kép részleteit és határait. Lépj be a Full HD világába!

 

V7

A YABER Pro V7 úttörő szerepet játszott a 6D automatikus trapézkorrekcióban, az első 6D automatikus kalibrációs technológiával rendelkező projektor a piacon.

A YABER 6D Auto Keystone Correction technológia azt jelenti, hogy a projektor bekapcsolása után a szabványos téglalap alakú kép beállításához nincs szükség kézi beállításra, a kép automatikusan beállításra kerül! ha a kivetítő mozgást vagy ütést tapasztal, a V7 1 másodpercen belül automatikusan kijavítja a normál képet.

A kézi korrekcióhoz szokott vásárlók számára a YABER Pro V7 továbbra is megtartja a 4 pontos trapézkorrekciós funkciót (a vetítés négy pontján elhelyezhető, és az egyes pontok állítható tartománya vízszintes ± 50 és függőleges ± 50.) És korrekció trapéz alakú 4D.

V7

Fényerő + 25%, az összes 1080P LCD kivetítőhöz képest

Használja ki a BASIC Smart Engine előnyeit, a Pro V7 25%-kal fényesebb, mint az összes többi 1080P LCD-projektor, tisztább. Jobb megtekintési élményt nyújthat.

V7

Bluetooth 5.0 hangszóró és hangüreg

A YABER Pro V7 könnyen csatlakoztathat fejhallgatót, hangszórót és egyéb audioberendezést a Bluetooth 5.0 funkcióval. A Pro V7 Sound cavity hangszórót használ, így tiszta és kiegyensúlyozott hangzást kap. A projektor hangja a csúcskategóriás fejhallgatóéhoz hasonlítható.

V7

Infinity Super Digital Zoom funkció -50%

A YABER Pro V7 projektorral a távirányítóval kiválaszthatja a „Digitális zoom” opciót, hogy a képet az eredeti hosszának és szélességének 50%-ára csökkentse.

Ezzel az innovatív funkcióval nincs szükség a projektor távolságának gyakran a képernyő méretének megfelelő beállítására.

V7

Fényerő 9500L

A Pro V 7 LCD projektor erős LED-fényt és LCD-kijelző technológiát használ, 9500-as nagy fényerővel, amely több mint 25%-os fényerőt biztosít (380 ansi Lumen).

1080P felbontás

A nagy felbontás különösen fontos az otthoni szórakoztató projektoroknál. Például az azonos képernyőméret 1920 * 1080 és 1280 * 720 pixeleinek összehasonlításával az 1080P felbontása négyszer nagyobb, mint a 720P-é. A V7 projektor chipje több tízezer fényvisszaverő lencséből áll, mindegyik lencsét másodpercenként gyorsan cserélik, hogy full HD 1080P képet reprodukáljon.

Kontrasztarány 12000:1

A Pro V7 kontrasztaránya akár 12000:1, így könnyen láthatóak az élénk színek. Ezenkívül a V7 szélesebb színskálával és természetes színekkel rendelkezik. Nyilvánvaló, hogy a V7-nek számos előnye van a hasonló termékekkel szemben a színvisszaadás és a képminőség tekintetében!

Kicsi és praktikus kialakítás

A V7 projektor gyönyörű és kerek dizájnnal rendelkezik, egyszerű és részletgazdag. A fehér színű bevonat alkalmas otthoni dekorációra.

Széleskörű kompatibilitás

2 * HDMI porttal, 2 * USB porttal, AV porttal és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval felszerelt Pro V7 könnyen csatlakoztatható TV Boxhoz, Amazon Fire TV Stickhez, Chromecasthoz, PC-hez, laptophoz, táblagéphez, külső hangszórókhoz, Xbox-hoz, DVD-lejátszóhoz, kártyához olvasó, USB flash meghajtó, médialejátszók, iPad, iPhone, Android okostelefon.a beépített legújabb Bluetooth 5.0 chip vezeték nélkül bármikor szabadon csatlakoztathatja a Bluetooth hangszórót.

V7

További információk

Gyártó

YABER

Gyártói garancia

36

Termékkód

B091YVFL4B