XP-PEN Deco 03 grafikai tablet

54 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

XP-PEN Deco 03 táblaszámítógép P05-ös akkumulátorral nem tölthető tollal 8192-es nyomásszintek gyorsbillentyűkkel.

  • Popular Egy népszerű piros multifunkciós lemez】 A Deco 03 hihetetlenül kreatív kialakítású, és tovább javítja a piros funkciójú lemezt. Ez anódosan oxidált alumíniumból készül, amely szövetszerű kivitelben készül. Használja ezt a többfunkciós lemezt az elülső vagy az oldal elforgatásával. Könnyen használható súrlódás nélkül.
  • Sokoldalúság: az XP-Pen Star Deco 03 tálca nyolc, kerek, állítható gyorsbillentyűvel rendelkezik, amelyek könnyen illeszkednek az ujjhegyhez. A Blind Spot Reduction kialakításával segít megtalálni a gyorsbillentyűk helyét. Az illesztőprogram lehetővé teszi, hogy a billentyűparancsokat számos különböző programra állítsa be.
  • Rendkívül vékony és ergonómikus kialakítású: a Deco 03 csak 8 mm vastag, így azt bárhol használhatja. Az új Deco 03 tálca 10 x 5,62 hüvelykes munkaterülettel nagyobb helyet biztosít, hogy több helye legyen a munkához. A legújabb P05 tollnak 8192 nyomásszintje van, tartós és kényelmesen illeszkedik a kézbe.
  • Vezeték nélküli kapcsolat vezeték nélküli világhoz: a Deco 03 támogatja a vezetékes és a vezeték nélküli USB-t is: egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt XP-Pen ISM 2.4G USB vevőt a számítógéphez a rajzoláshoz. Alternatív megoldásként csatlakoztathatja a Deco 03-at és a számítógépet a mellékelt USB-kábellel, és vezetékes kábelekkel dolgozhat.
  • 【Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel és alkalmazással】 Kompatibilis a legtöbb számítógépes rendszerrel és szoftverrel, mint például a Microsoft Windows 10/8/7 és Mac OS x 10.8 vagy újabb; Kompatibilis minden olyan általános grafikus alkalmazással, mint a Photoshop, a Painter, az Illustrator, a Clip Studio stb.

ASIN: B07BF7X8JM

További információk

Gyártó

XP-PEN

Gyártói garancia

24

Termékkód

B07BF7X8JM

%d bloggers like this: