XP Pen Deco 02 digitális rajztábla

50 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

  • 【A P06 legfejlettebb passzív toll a hagyományos tollérzethez】 A Deco 02 Tablet 8192-es érintésérzékeny és 266 RPS adatátviteli sebességgel rendelkezik a jobb munkafolyamatért. A P06 legújabb akkumulátormentes toll hatszögletű kialakítású, így könnyebb és stabilabb.
  • 【Az új többfunkciós gyűrű】 A Deco 02 grafikus tálca új, többfunkciós gyűrűje középen van elhelyezve, így akár balra, akár jobbra is használható. Hajtsa le a tárcsázási beállításokat a térségben, és mindkét irányban mozoghat.
  • 【Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel és alkalmazással】 A Deco 02 karaktertálca kompatibilis a Windows 10/8/7, Mac OS 10.8x vagy újabb verziójával; a Deco 02 Tablet kompatibilis minden olyan szabványos videóalkalmazással, mint a Photoshop, az Adobe Illustrator, a Sai, a festő, a CDR, a klip Studio stb.
  • 【Hordozható és tartós kialakítás】 A 10 x 5,63 hüvelykes aktív rajzolóasztal rengeteg helyet biztosít a rajzoláshoz, a festéshez és a kézműves tevékenységekhez. A Deco 02 grafikus tábla mindössze 9 mm vastag, így nagyon könnyű. A Zeichen bevonatok kevésbé karcolódnak.
  • 【Új C típusú USB-csatlakozás】 Az új C típusú USB-csatlakozás lehetővé teszi a könnyű be- és kikapcsolást. Ez növeli a munkaidőt és nagyobb stabilitást biztosít.
Kategória: Címkék: ,

Leírás

XP Pen Deco 02 grafikus rajzoló tábla, toll – Tablet Batterie loser gyors 8192 nyomásszinttel. 266 adatátviteli sebesség és gomb. (fekete)

  • A legfejlettebb passzív toll P06 a hagyományos tollérzetért – a DECO 02-hez tartozó P06 toll nagyon kényelmes a kézben, hatszögletű alakjának köszönhetően. A hátoldalon található radír javulásnak bizonyult a régi táblagépünkhöz képest. Ezenkívül nem kell feltöltenie, hanem automatikusan feltölti, ha a DECO 02-hez használja. A Deco 02 tabletta javított 8192 nyomásérzékenységgel rendelkezik.
  • Az új multifunkciós gyűrű – A Deco 02 grafikus tábla új multifunkciós gyűrűje most középen van, tehát mind a bal, mind a jobbkezes felhasználók számára egyaránt elérhető. Forgassa a kereket mindkét irányba a beállítások elvégzéséhez és a munkaterület könnyed megkereséséhez.
  • Hordozható és tartós formatervezés – A 10 x 5,63 hüvelykes aktív rajztábla rengeteg helyet kínál a rajzoláshoz, a festéshez és a kreatív munkához. A Deco 02 grafikus tábla csak 9 mm vastag, ezért nagyon könnyű. Ezen túlmenően, a rajzbevonatunknak köszönhetően kevésbé hajlamos a karcolásra.
  • Új C típusú USB port – Az új C típusú USB port megkönnyíti a csatlakoztatást és kihúzást. Ez megnöveli az élettartamot és nagyobb stabilitást biztosít.
  • Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel és alkalmazással – A Deco 02 rajztabletta kompatibilis a Windows 10/8/7, Mac OS 10.8x vagy újabb verziókkal; a Deco 02 táblagép kompatibilis az összes olyan általános grafikai alkalmazással, mint a Photoshop, az Adobe Illustrator, a SAI, a Painter, a CDR, a Clip Studio stb.
Műszaki információk
Márkanév XP-PEN
Tárgy súlya 1,3 kg
Csomag méretek 36,8 x 21,6 x 5,6 cm
Gyártói hivatkozás Deco 02
további információ
ASIN B07DCS9D9Q

További információk

Gyártó

XP-PEN

Gyártói garancia

24

Termékkód

B07D6MNGY3

%d