XP-PEN Artist 12 Pro 11,6 hüvelykes grafikus tábla

135 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Leírás

XP-PEN Artist 12 Pro 11,6 hüvelykes grafikus tábla toll IPS kijelzővel Rajztábla 60 ° -os döntési érzékelés távoli oktatási otthoni irodához.

  • A kijelzővel ellátott XP Pen Artist 12 Pro grafikus tábla egy 60 fokos dőlést támogat, ez megtakarítja, hogy újra és újra megváltoztassa a kefe irányát. Egyszerűen döntse meg a tollat, hogy árnyalatokat adjon az alkotáshoz, és élvezze a lágyabb és természetesbb átmeneteket a vonalak és az ecsetvonások között. A 8192 nyomásérzékenységgel az Artist 12 Pro nagyobb pontosságot és jobb teljesítményt nyújt Önnek.
  • Ez a rajztabletta zökkenőmentesen ötvözi az üveget és a képernyőt, hogy gondtalan munkakörnyezetet teremtsen. A Parallax szinte nélkül, a kurzor pontosan ott jelenik meg, ahová szeretné. Papírszerű érzetet kap, miközben a 11,6 hüvelykes teljesen laminált IPS kijelzőn 178 fokos látószöget és 1920 * 1080 nagy felbontású képet készít.
  • Az Artist 12 Pro grafikus monitor elegáns Red Dial felülettel rendelkezik, amely a munka folyamatát a lehető legegyszerűbbé teszi. Ez kényelmes a kezedben, és beprogramozható további testreszabási lehetőségekhez. Az Artist 12 vékony érintősávjához képest az Artist 12 Pro tárcsa nagyobb vezérlési pontosságot biztosít, és segít ötleteinek gyorsabb és könnyebb kifejezésében.
  • Kiváló hordozható képernyő 11,6 hüvelykes képernyővel. Kompatibilis a Word, a PowerPoint, a OneNote és sok más alkalmazással, tökéletes online tanfolyamokhoz, élő streaminghez vagy online munkamenetekhez.
  • Támogatja a Windows 10/8/7 (32 / 64bit), a Mac OS X 10.10 és újabb verziókat. Kompatibilis olyan népszerű digitális művészeti szoftverekkel, mint az Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita, Medibang, Fire Alpaca, Blender 3D és még sok más. Az Artist 12 Pro tabletta mobil állvánnyal rendelkezik, amely megakadályozza a remegést vagy a csúszást, enyhíti a szem fáradtságát és a kezek merevségét.
Műszaki információk
Márkanév XP-PEN
Tárgy súlya 989 g
termék méretek 35,2 x 22,5 x 0,9 cm
Cikkszám Artist 12 Pro
Kijelzo méret 11,6 hüvelyk
ASIN B07VZF7ZC9

Termékleírás:

Tökéletes kijelző kezdőknek.

Kiváló hordozható képernyő 11,6 hüvelykes képernyővel, kényelmes három az egyben kábellel. Nincs szükség más adapterre a számítógéphez történő csatlakozáshoz. Vázoljon, rajzoljon és rajzoljon közvetlenül az Artist 12 Pro-ra, és kezdje el kreatív utazását.

Megjegyzés:

1.Artist12Pro NEM önálló termék !!!

Ennek az eszköznek a működéséhez csatlakoztatva kell lennie egy számítógéphez. Kompatibilis a Windows 10/8/7 (32 / 64bit), a Mac OS X 10.10 vagy újabb verziókkal.

2. A védőfóliáról

Az Artist12 Pro kijelzője védőborítókkal (műanyag réteg) érkezik.

Felvitel előtt kérjük le a védőburkolatot (műanyag réteg) levenni!

A tényleges védőfólia a védőburkolatok alatt van (műanyag réteg).

3. Csatlakozási tippek

A számítógépéhez HDMI és USB portokra van szükség a csatlakozáshoz, ha nem, akkor adapterre lesz szükség a kapcsolat konvertálásához. Kérjük, ellenőrizze, hogy a fekete USB-kábel és a HDMI-kábel teljesen csatlakozik-e a számítógéphez. Ha a számítógépe nem képes elegendő energiát szolgáltatni, csatlakoztassa a piros USB-kábelhez a fali csatlakozóhoz.

Ha a számítógép csak C típusú portokkal rendelkezik, akkor a csatlakozáshoz C-típusú HDMI-re és USB-adapterre van szüksége.

További tippek: Miután az összes kábelt a megfelelő helyre csatlakoztatta, várjon kb. 30 másodpercet 1 percig az USB hardver illesztőprogramjának sikeres betöltéséhez.

4. Tippek az illesztőprogram letöltéséhez és telepítéséhez

Illesztőprogram letöltés: Az illesztőprogramot rendszeresen frissítjük, ezért kérjük, látogasson el hivatalos weboldalunkra a legfrissebb illesztőprogram letöltéséhez és telepítéséhez a számítógépére.

4.1 Az illesztőprogram telepítése előtt

Távolítsa el a másik márkanévű illesztőprogramot a számítógépről, és indítsa újra az XP-PEN illesztőprogramot, különben problémák merülnek fel.

4.2 Windows felhasználók számára:

Kérjük, zárja be a teljes rajzprogramot, és telepítse az illesztőprogramot rendszergazdaként. (FONTOS)

4.3 Mac Mojave (10.14) felhasználók esetén:

Ha az operációs rendszer a legújabb Mojave 10.14, az illesztőprogram számítógépre telepítése után, kérjük, először engedélyezze a “PenTabletSetting” listát.

5. Az XP-PEN élettartama alatt technikai támogatást nyújt minden tablethez / kijelzőnkhöz

Ha problémái vannak az Artist12 Pro használatával, kérjük, olvassa el a Gyors üzembe helyezési útmutatót, és keresse online az XP-Pen-et.

6. A számítógép bemeneti eszközeként ki tudja cserélni az egeret, és a legtöbb irodai alkalmazással is kompatibilis, mint például a Word, PowerPoint, OneNote stb., És tökéletes e-tanuláshoz, online tanfolyamokhoz, online találkozókhoz vagy élő streaminghez.

toll tabletta

Teljes HD képernyő

Az Artist12 Pro ötvözi a 72% NTSC kiváló szín pontosságát és a 178 fokos látószöget, és gazdag színeket, élénk képeket és káprázatos részleteket biztosít szélesebb nézetben. Kreatív világod most olyan erős, mint színes!

rajz tabletta

Teljesen laminált technológia

Az Artist 12 Pro zökkenőmentesen ötvözi az üveget és a képernyőt, hogy zavartalan munkakörnyezetet teremtsen. Parallaxis nélkül a kurzor pontosan ott jelenik meg, ahol akar. Valódi papírszerű érzetet kínál, miközben rajzolja ezt a 11,6 hüvelykes teljesen laminált IPS-kijelzőt, 178 fokos látószöggel és 1920 * 1080 nagy felbontással.

Döntés döntés

Támogatja a ± 60 fokos dőlésszöget

Az XP-Pen Artist 12 Pro támogatja a 60 fokos dőlésszöget, ami megóvja Öntől, hogy újra és újra meg kell változtatnia a kefe irányát. Egyszerűen döntse meg a tollat, hogy árnyékolást adjon az alkotáshoz, és élvezze a simább és természetesebb átmeneteket a vonalak és az ecsetvonások között.

További információk

Gyártó

XP-PEN

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07VZF7ZC9

%d bloggers like this: