Barion Pixel

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 Fehér

69 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Cikkszám: XT24468 Kategória:

Leírás

Márkanév Xiaomi
Különleges tulajdonság Hordozható
Ajánlott felületek kanapék
áramforrás Akkumulátorral működő
Feszültség 25,2 volt
Erről az elemről
A G9 porszívóm hatékonyan tisztít: 120 AW nagy szívóerő A pornak nincs hová menekülnie. A nagy sebességű, kefe nélküli, percenkénti 100 000 fordulatszámú motorral felszerelve hatékonyan szív fel mindenféle szennyeződést és rejtett port.
Az akkumulátor élettartama: 3,5 órás töltés akár 60 percig is kitarthat. Ugyanakkor a porszívó és a pótakkumulátor egyidejűleg tölthető cserélhető akkumulátorral ellátott tolós kialakítású alapon.
Három üzemmód, egyszerű váltás: mini motoros kefe tisztítja a korpát, a házi kedvencek szőrét stb. A nagy sebességű atkaeltávolító kefével felszerelve az erős szívóerő mélyen behatol a szövetek rostjaiba, hatékonyan eltávolítva a szőrt, a bőrt és a korpát az ágyneműről, a kanapékról és a matracokról. Tartsa tisztán az összes sarkot.
Nagy hatékonyságú szűrés: 5 fokozatú szűrés, teljes szűrési arány 99,97%, a 12 ciklonos szűrőrendszer jobban össze tudja gyűjteni a port a szemetesben, és a nagy hatékonyságú légszűrő a tiszta levegőt is biztosítja a porgyűjtési folyamat során.
0,6 literes nagy portartály: levehető kialakítás A 0,6 literes nagy térfogatú portartály egyszerre több port tud tárolni. Mosáshoz és tisztításhoz egyetlen kattintással szétválaszthatja a tartályt.