X-WATCH 54024 X30W okosóra SIM foglalattal

22 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

X-WATCH 54024 X30W okosóra SIM foglalattal

  • Az intelligens karóra, az X30W SIM-kártyahelyen, az XLYNE X29W második generációja. A Smartwatch ios most kompatibilis, és korlátozás nélkül okostelefonként is használható.
  • A legfontosabb Smartwatch szoftvernek köszönhetően 2 óralap választható ki a Smartwatch készüléken (digitális és analóg). Ezen felül az üzenetek továbbíthatók a mobiltelefonról a WhatsApp okosórara.
  • Ha fel van szerelve az intelligens órát egy SIM-kártyával, akkor az intelligens órával hívásokat kezdeményezhet. Mivel az intelligens óra kicsi és könnyű, nagyon kényelmes viselet a csuklóján.
  • Funkciók: SIM-telefon, lépésszámláló, alvásmonitor, kamera, SMS, okostelefon-szinkronizálás (pl. A Facebook-tól vagy a Whatsapp Smartwatch-től kapott üzenetek), audiolejátszó
  • Az X30W Smartwatch iOS kompatibilis, és Android óraként használható. Egyszerűen párosítson és szinkronizáljon mobiltelefonjával az ingyenes okostelefon-alkalmazás segítségével. Olcsó intelligens óra, nagyszerű szolgáltatásokkal!

Méret és / vagy súly: 26,5 x 3,8 x 1,3 cm; 200 g

A termék tömege a csomagolással együtt: 200 g

Elemek 1 lítium-polimer elem szükséges (tartozék).

Típusszám : 54024

ASIN: B07CV1448Z

Termékleírás

Szinkronizálja az X-WATCH X30W SIM okostelefon óráját a mobiltelefonjával, és hozzáférhet az összes ismerős funkcióhoz: telefonhívásokat kezdeményezhet barátaival és kollégáival, vagy értesítést kaphat olyan híres üzenetküldőktől, mint a Twitter, a WhatsApp és a Facebook, valamint az e-mailekről, és fényképeket készíthet. , Írj sms-t. Hallgassa meg zenéjét okostelefonjáról. Hagyja, hogy az okostelefon órája felébreszt, és mérje meg az alvásminőségét. Egyébként használhatja az aktivitáskövetőt, amely kiszámítja az Ön lépéseit, a kalória-fogyasztás vagy a megtett távolság megjelenítéséhez. Ideális okos órához iPhone-hoz. Megjegyzés: Ez az intelligens óra az okostelefonhoz különféle Android vagy iOS alkalmazásokkal csatlakoztatható. Személyes adatok (érzékelő adatok, például helymeghatározási adatok stb.) ) feldolgozzák. Nem vagyunk ezeknek az alkalmazásoknak a fejlesztői vagy üzemeltetői, és ezért nincs befolyásunk vagy hozzáférésünk a feldolgozott adatokhoz. Az alkalmazás telepítése előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az adott operátor adatvédelmi információit.

További információk

Gyártó

X-WATCH

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07CV1448Z

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„X-WATCH 54024 X30W okosóra SIM foglalattal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: