Barion Pixel

Vivo TWS 2 ANC Kék EU

41 140 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Cikkszám: XT23765 Kategória:

Leírás

A Vivo TWS 2 ANC vezeték nélküli fejhallgató kiváló választás, ha kényelmes és magával ragadó zenehallgatási élményre vágysz. Itt van a kék színű Vivo TWS 2 ANC vezeték nélküli fejhallgató termékleírása:

Hangminőség: A Vivo TWS 2 ANC fejhallgató kristálytiszta hangminőséget nyújt. A fejlett aktív zajszűrés (ANC) technológiával a fejhallgató képes kiszűrni a külső zajokat, így az zavartalanul élvezheti a zenét vagy a telefonbeszélgetéseket. A kiváló hangzás élményéhez vezeték nélküli Bluetooth 5.0 kapcsolat, ami stabil és megbízható gondoskodik a kompatibilis eszközeiddel.

Kényelem ésW illeszkedés: A Vivo TS 2 ANC fejhallgató anatómiailag kialakított, hogy kényelmesen illeszkedjen a füledbe. A kis méretű és könnyű kialakítás lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig viseld, anélkül, hogy kényelmességet éreznél. megrendel a fejhallgató ergonomikus tervezése biztosítja a stabilitást, így biztos lehet benne, hogy a helyén marad aktív mozgás közben is.

Akku és töltés: A Vivo TWS 2 ANC fejhallgató hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Az egyetlen töltéssel akár több órányi zenehallgatást vagy beszélgetést élvezhetsz. A töltőtok, amely egyben a tároló is, további töltési lehetőségeket biztosít, így összesen akár több mint 24 órás lejátszási időt érhetsz el. A gyors töltési funkció pedig lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt újra használatba vedd a fejhallgatót.

Vezérlés és funkcionalitás: A Vivo TWS 2 ANC fejhallgató érintésvezérléssel rendelkezik, így egyszerűen irányíthatod a zenelejátszást, hívásokat fogadhat vagy elutasíthat, valamint hangerőt szabályozhatsz. kér a fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a tiszta hangminőségű hívásokat.