URIZONS UH-002 fülhallgató, karkötő

15 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

URIZONS UH-002 fülhallgató, karkötő

Kapható piros, barna, kék, fekete, ezüst színben. A rendelés leadásakor kérjük, hogy a kívánt színt a “Megjegyzés” rovatban jelölje meg!

  • DEKORATÍV ÉS Hordható: Szabadon és könnyedén viselheti őket karkötőként vagy nyakán nyakláncként, választható színválasztékban; Fonott szövetkábel, amely a kábelt nemcsak tartósabb, hanem szennyeződést gátló fagyállóval is rendelkezik, Nem gubancolódik!
  • Mágneses zárrendszer: A szabadalmaztatott mágneses reteszelő rendszernek köszönhetően nincs kuszaság és mindig közel van a kezéhez. 
  • Egy kiváló minőségű alumínium és könnyű ABS tok fémtárcsával segíti a hang vezérlését, miközben kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít a fülben vagy a csuklóján viselt, intenzív tevékenységekhez, például a Edzőterem, kocogás, hegymászás, kerékpározás és egyéb szabadtéri tevékenységek közben. 
  • MIKROFON: A beépített gomb lehetővé teszi a felhasználók számára a hívások fogadását és elutasítását, a zeneszámok lejátszását és szüneteltetését, a zeneszámok előre és hátra történő átugrását és visszatekerését, valamint a zeneszámok átmásolását a készülék kinyitása nélkül.
  • STEREO: 3,5 mm-es aljzat, 10 mm-es hangszóró átmérővel. Frekvenciaválasz: 20 – 20 000 Hz. Kompatibilis az összes okostelefonok és más eszközök 3,5 mm-es csatlakozódugóival, beleértve az iPhoneok, iPadok, iPodok, Samsung Galaxy, Android, okostelefonok, MP3 és MP4 zenelejátszók és még sok más lehetőséget.

Műszaki információk

További termékinformációk

 

logó1

Az URIZONS, mint professzionális fejhallgató-szállító, számos olyan sztereo fülhallgatóval rendelkezik, mint például pandora stílus, menettel becsípett törzsi stílus, szövet fonat stílus, PU fonat stílus stb.

 

  • A divatos fülhallgató fonalakkal csomagolva Ezek a divatos és kiváló minőségű füldugók-
  • A füldugók egyedi menetes kialakításúak, amelyek biztosítják, hogy a füldugók ne tapadjanak össze. 
  • Kompatibilis az összes iPhone4 / 4S, iPhone 5 / 5S, iPhone 6 / 6S / 6 plus, iPad, számítógépek, MP3 és CD lejátszókkal, valamint táblagépekkel, Android okostelefonokkal, például Huawei, OPPO, Vivo, Sumsung 3,5 mm-rel.
logo2

ZENEI

Élvezze a HD sztereo hangot a karkötő fülhallgatóján keresztül. Az optimalizált hangmeghajtókkal a csuklópántos fülhallgatók rendkívül tiszta és éles hangot közvetítenek az okos eszközről közvetlenül a fülére.

Ez elég jó zenét hallgatni vagy útközben hívásokat kezdeményezni. A füldugók fülbe helyezhető fejhallgatók, és különböző színű és textúrájúak. A vonal mindenütt jelen lévő gombja, így fogadhatja a hívásokat, vagy ugrhat a következő műsorszámra.

logo4

FELSZERELÉS

Díszítsd a csuklódat fülhallgatóval.

Ezek olyan füldugók, amelyeket karkötőként vagy nyakláncként viselhet. Fényes, kényelmes és divatos módja annak, hogy a fülhallgatókat bárhová magával vigye. Csak tekerje át a csuklóját.

Kiváló hangzást kínálnak, és remekül viselhetők az ingázáson vagy az egyetemen. Most egy stílusos hangzást kínálnak neked egy belépési ponton! Biztosan megérdemli, hogy megkapja!

logo4

logo5

További információk

Gyártó

URIZONS

Gyártói garancia

12

Termékkód

B075F9M7HZ

%d bloggers like this: