2.5%

Ultenic U11 vezeték nélküli porszívó

117 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Az Ultenic U11 vezeték nélküli porszívó négyfokozatú ciklonszűrő rendszerrel rendelkezik, amely eltávolítja kibocsátott porszemek 99,99% -át

Leírás

Ultenic U11 vezeték nélküli porszívó

 

Ultenic Brand Story

Ultenic márka története

Azért fejlesztette ki az Ultenic csapata számos olyan intelligens termékét, mint például az Ultenic U11 vezeték nélküli porszívót, amelyek javíthatják az otthoni élményt és az otthoni élet általános minőségét. Több tucat szabadalmaztatott technológiával az Ultenic élen jár az új okosotthoni forradalomban. Ezért készülékeinket a legkülönbözőbb háztartási feladatokra tervezték, és világszínvonalú mesterséges intelligencia és robotika hajtja őket. Szeretnénk arra törekedni, hogy termékeink magas ár-teljesítmény aránnyal rendelkezzenek.

Intelligens 

A szőnyegérzékelő szenzorral felszerelt Ultenic U11 vezeték nélküli porszívó a szőnyegek tisztításakor a maximális szívóerőre kapcsolhat a mély szőnyegtisztítás érdekében. Az átállás olyan sima, mint a selyem, és a kézi működtetést feleslegessé teszi.

Erősebb

A fejlett, kefe nélküli motor akár 25 000 PA erőteljes szívóerőt biztosít, amely könnyedén eltávolíthatja a port, az (állati) szőrt, a morzsákat, a macskaalom és még a babot is, például a kávébabot. A kefe nélküli motorok tartósabbak.

Érintőképernyős

A LED érintőképernyőn kiválaszthatja a szívási szintet a tisztítási követelményeknek megfelelően, és megjelenítheti az akkumulátor szintjét, a szívási szintet és a hibakódokat. Intelligens érintőképernyős vezérlők, mint például a mobiltelefon.

Higiénikusabb

Az Ultenic U11 vezeték nélküli porszívó négyfokozatú ciklonszűrő rendszerrel rendelkezik, amely megtisztítja a tisztítás során kibocsátott porszemek 99,99% -át, szivárgás nélkül elkapja a kis porszemeket, friss levegőt szabadít fel és biztosítja a végső beltéri klímát. 

porszívó akkumulátor porszívó teszt győztes 2020 vezeték nélküli akkumulátor porszívó lítium akkumulátor

vezeték nélküli porszívó vezeték nélküli porszívó vezeték nélkül accu porszívó vezeték nélküli porszívó

távolítsa el a kutyaszőr akkumulátor porszívó akkumulátor porszívó állati szőr akkumulátor porszívó teszt nyertese

Intelligens porszívózás

Amikor a szőnyegérzékelő szenzorral ellátott készülék érzékel valamit a szőnyegen, a szívóteljesítmény ennek megfelelően automatikusan megnő, hogy a szőnyegben lévő port és szennyeződést mélyen megtisztítsa. Nagyon könnyen használható, nincs szükség további kezelésre.

Szabadon álló tartó

A mellékelt állvány töltési funkcióval lehetővé teszi a készülék feltöltését és a kefék tárolását. Már nincs szükség lyukakra a falban. Bármikor készen áll a készülék!

Kellemes masszázs és tisztítás az állatoknak

A VÁLASZTHATÓ szőrkefe porszívóvég segíthet a kedvence szőrének ápolásában, és megakadályozhatja a szőrgombócok megjelenését. Ezenkívül rendelkezik egygombos tisztítással is.

vezeték nélküli porszívó teszt győztes mini kézi porszívó porszívó tartozékok vezeték nélküli porszívó

a

vezeték nélküli porszívó törlési funkcióval vezeték nélkül távolítsa el a kanapét led hajjal

Nagyobb és csomó mentes

Az optimalizált padlókefe kissé feltekeri a hajat, és behúzza a portartályba, ami csökkenti a kefe összefonódását, megkönnyíti a tisztítást a hagyományos kefékhez képest, és garantálja az egyenletes, tartós teljesítményt.

Gyors töltés

Az U11 vezeték nélküli porszívó töltőállomása gyors töltési technológiával van felszerelve, amely 2,5 órán belül képes befejezni a töltési folyamatot. Közel 50% -kal csökkentheti várakozási idejét a többi porszívóhoz képest.

 Könnyen működtethető

Az akkumulátor töltöttségi szintje és hibakódjai a készülék intelligens érintőpadján olvashatók. Egyetlen gombnyomással átválthat a kívánt szívási szintre.

Stick porszívó akkumulátor gyermek porszívó igazi porszívó könnyű vezeték nélküli porszívó

Vezeték nélküli porszívó 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó vezeték nélküli szőreltávolító eszköz accu porszívó teszt nyertese

kárpitkefe vezeték nélküli porszívó állati szőr porszívó kézi porszívó mini porszívó akkumulátor

3 állítható szívóerő

Az öko mód könnyen felszívja a port és az állati szőrt; A többi üzemmód makacsabb kosz, például gabona és kávébab esetében ajánlatos. A kívánt tisztítási eredmény elérése érdekében a szívóteljesítményt a szennyeződés méretétől függően állíthatja be.

Hosszabb használatiidő

A kivehető akkumulátort külön lehet tölteni, és egy csereakkumulátor és adapter további megvásárlásával korlátlanul meghosszabbíthatja a készülék használatát a nagy tisztítási területtel rendelkező otthonokban.

Tisztítható alkatrészek

A közvetlen érintkezés elkerülése érdekében egy gombnyomással dobja ki a portartály tartalmát. A vízzel mosható portartály és a HEPA egység lehetővé teszi a napi tisztítás higiénikusabb elvégzését.

További információk

Gyártó

Ultenic

Gyártói garancia

24

Szín

Termékkód

B08M6LCLLP

%d bloggers like this: