TOPTRO TR82 WiFi projektor, 7500 Lumen

124 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

TOPTRO TR82 WiFi projektor, 75000 Lumen

  • A TOPTRO TR82 natív felbontása 1980*1080P, és támogatja a 4K-t, amely tisztább képeket és jobb részleteket jelenít meg. Elérheti a 7500 lumen fényerőt, és rendkívül magas kontrasztaránya 10 000:1. A könnyű hordozhatóság érdekében hordtáskával rendelkezik.

Elfogyott

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

TOPTRO TR82 WiFi projektor, 7500 Lumen

  • A TOPTRO TR82 natív felbontása 1980*1080P, és támogatja a 4K-t, amely tisztább képeket és jobb részleteket jelenít meg. Elérheti a 7500 lumen fényerőt, és rendkívül magas kontrasztaránya 10 000:1. A könnyű hordozhatóság érdekében hordtáskával rendelkezik.
  • Bluetooth-támogatás. A legújabb Bluetooth 5.0 chippel épített, széles körű kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a kivetítő különféle Bluetooth-hangszórókhoz és fejhallgatókhoz csatlakozzon, így könnyebben élvezheti a jobb hangélményt. (Ez a Bluetooth funkció csak Bluetooth-kimenethez használható, különféle hangszórókhoz való csatlakozáshoz, telefonokhoz/padokhoz nem csatlakoztatható.)
  • Vezeték nélküli kapcsolat. A TR82 projektor támogatja a wifi funkciót, a telefon/pad képernyőjét tükrözheti a kivetítő képernyőjére, nincs szükség extra drága adapterekre vagy kábelekre. Egyes alkalmazások, például a Netflix, a Prime Video stb. HDCP-vel rendelkeznek (amely videó szerzői jogvédelem), így a projektor nem tudja közvetlenül továbbítani a videojelet, tükrözheti a képeket, videókat és néhány olyan telefonos alkalmazást, amelyek nem rendelkeznek HDCP-vel.
  • Nézd a Youtobe-t közvetlenül a kivetítőn! Integrált Youtobe, a WiFi-hez való csatlakozás után közvetlenül megtekintheted a legújabb videókat a Youtube-on. Kényelmesebb és gyorsabb, nagyon alkalmas otthoni használatra. Jelenleg a piacon alig található más projektor ami támogatja ezt a funkciót.
  • X / Y zoom funkció és kényelmes poreltávolító kialakítás. A zoom funkcióval a képernyő mérete 100%-ról 75%-ra állítható, ami kényelmes azok számára, akik a mennyezetre szeretnék felakasztani a projektort. A gép oldalán található egy kivehető porszűrő, mely tisztításhoz könnyen eltávolítható, a gép alján pedig egy levehető burkolat, a lencse pedig rendszeres fújással tisztán tartható.
Termékleírás

1

A TOPTRO 2020 legújabb 1080P Full HD TR82 Bluetooth WiFi projektor 7500 Lux, 10000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, támogatja a több eszközhöz való csatlakozást és a többformátumú lejátszást. Közvetlenül a kivetítőn nézheti a YouTube-ot, és élvezheti kedvenc filmjeit és TV-műsorait, ideális választás családi vagy szabadtéri szórakozáshoz.

Különleges:

Fényerő: 7500 lumen

Kontrasztarány 10 000: 1

Natív felbontás: 1920 * 1080P (4K támogatás)

Képarány: 4:3,16:9, automatikus

Vetítési méret: 45-300 “(120” ajánlott)

Zoom funkció: 100% -75% (zoom ± 25%)

Keystone korrekció: Függőleges korrekció

A lámpa élettartama: 100 000 óra

2

A TR82 projektor a legújabb Bluetooth 5.0 chipet tartalmazza, mely széles körű kompatibilitást kínál. Különféle Bluetooth hangszórókhoz és fülhallgatókhoz csatlakoztatható, és egyszerűen csodálatos hangélményben lehet része.

Jegyzet:

1. A Bluetooth-eszközök különböző márkái és chipjei miatt az LCD-kivetítők nem kompatibilisek minden Bluetooth-eszközzel. A TR82 csak Bluetooth-hangszórók, fejhallgatók, fülhallgatók, Airpod-ok, füldugók csatlakoztatását támogatja, más Bluetooth-eszközök (például mobiltelefonok, táblagépek, tévék stb.) csatlakoztatását nem támogatja.

2. A Bluetooth funkció használata előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a Bluetooth funkció részeit a kézikönyvben.

3. A Bluetooth-csatlakozás elmulasztása nem jelent minőségi problémát. Ha nem tud csatlakozni a Bluetooth-hoz, kérjük, tudassa velünk.

3

A TR82 projektor támogatja a wifi funkciót, drága adapterek és extra kábelek nélkül tükrözheti telefonját, tablet képernyőjét a projektor képernyőjére.

Egyes alkalmazások, például a Netflix, a Prime Video stb. HDCP-vel rendelkeznek (video szerzői jogvédelemmel), így a kivetítő nem tud közvetlenül videojeleket streamelni, Fire TV Stick vagy Roku Stick segítségével élvezheti az Amazon Prime Video, Netflix, Hulu stb. Csatlakoztassa HDMI-n keresztül, vagy játszhat le videót a számítógép weboldalán keresztül

A vetítési méret 45-300 “(120” ajánlott), nagy vásznon élvezheti a filmnézés örömét!

4

A TR82 legérdekesebb tulajdonsága, hogy a natív Full HD 1080P Bluetooth WiFi projektor maximális fényereje: 7500 Lux, amely közvetlenül a Youtube-on keresztül képes lejátszani a videókat. Miután csatlakozott a WiFi-hez, közvetlenül megtekintheti a legújabb videókat a Youtube-on. Kényelmesebb és gyorsabb, és nagyon alkalmas családi használatra. Jelenleg a piacon szinte egyetlen más projektor sem támogatja ezt a funkciót. Kényelmes hordtáskát is beszerezhet.

5

Amit kaphatsz:

1.TOPTRO TR82 Bluetooth WiFi projektor;

2. Hordtáska

3. HDMI kábel * 1 ; 2 RCA kábel * 1 ; 3 az 3-ban AV kábel

4. Távirányító * 1; Projektor lencsevédője * 1; Felhasználói kézikönyv * 1

Megjegyzés: A TR82 nem tartalmaz távirányító elemeket, kérjük, készítsen elő saját kezűleg két AAA elemet!

További információk

Gyártó

TOPTRO

Gyártói garancia

24

Termékkód

B08LVJ913Y

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPTRO TR82 WiFi projektor, 7500 Lumen” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: