21.1%

Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó

89 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

A továbbfejlesztett Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó praktikus, multifunkcionális és kényelmes.

Leírás

Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó

A továbbfejlesztett Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó praktikus, multifunkcionális és kényelmes – egy kattintással átalakítható hagyományos álló porszívóból kézi porszívóvá. Könnyen manőverezhető és extra hatékony, erős szívóereje eltünteti a morzsákat, porcicákat és állatszőröket is.

Ebben a készülékben egyesül a hagyományos és a kézi porszívók tudása

A Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó teljesítményére bármilyen takarításkor számíthatsz: a szőnyegektől a kézi csomózású futókig, a kemény padlótól a kerámiafelületekig és mennyezeti ventilátorokig mindent portalanít.

Rendkívül erős motorral rendelkező, könnyű és egyszerűen manőverezhető készülék. Felejtsd el az ormótlan porszívót, az idejétmúlt seprűt és a piszkos portörlőket! A Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó egyszerűbbé teszi az életedet, és megkönnyíti az otthonod kitakarítását.

Hagyományos vagy kézi porszívó? Mindkettő!

A Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívóval könnyedén kitakaríthatod az otthonod bármelyik szegletét. Alapértelmezett pozíciójában megbízható és erős szívóerővel dolgozó állóporszívó. Könnyen mozgatható és mozgékony, ezért gyorsan felszívja a konyhaasztal alá hullott morzsákat, a bolyhos fürdőszobaszőnyegre esett hajszálakat vagy a kanapé alatt lakó porcicákat is.

Hosszú nyele egy egyszerű kattintással kioldható, és a Tineco A10 Hero máris átváltozott egy hatékony kézi porszívóvá. Gyorsan eltüntetheted vele a konyhapultot elcsúfító koszt, a leesett morzsákat, leporszívózhatod a könyvespolcokat, vagy tisztává varázsolhatod kedvenc foteledet.

A fejen található görgők megkönnyítik a manőverezést és a porszívó szinte bármilyen padlófelületről gyorsan felszívja a piszkot. Kézi üzemmódban tökéletes bútorok, különféle szövetek, cica- vagy kutyaágyak, konyhapultok vagy autók takarításához.

A10 HŐS

Szívóteljesítmény max. 17000

Kemény padlók és szőnyegek mély tisztítása

Kényelmes cserélhető akkumulátor

Szívóteljesítmény max. 17000 Pa

Az erőteljes elektromos motor rendkívül csendes, de nagy teljesítménnyel működik,17000 Pa maximális szinten.

Kemény padlók és szőnyegek mély tisztítása

Nagyméretű univerzális turbókefével, LED-es spotlámpákkal, 2,5-szer nagyobb energiával és 80% -kal erősebb szívóerővel rendelkezik.

Cserélhető akkumulátor

Az akkumulátor 25 perc normál üzemidőt és plusz 10 percet biztosít. További akkumulátorok külön rendelhetők az akkumulátor élettartamának növelése érdekében.

Rendkívül csendes működés

4 fokozatú, teljesen lezárt HEPA szűrő

Könnyű és sokoldalú, kézi porszívóvá alakítható.

Rendkívül csendes működés

Csendes takarítás a család és a háziállatok megzavarása nélkül. Kefe nélküli motor a csendesebb működéshez 70 dB (A) mellett.

4 fokozatú, HEPA szűrő

A szűrőrendszer kiszűri az allergének 99,97% -át, felszívja a 0,3 μm-ig terjedő por- és szennyező részecskéket, és friss, tiszta levegőt bocsát ki kevesebb allergénnel.

Könnyű és sokoldalú, kézi porszívóvá alakítható.

A mindössze 1,3 kg súlyú porszívó könnyen mozgatható és lehetővé teszi a padlótól a mennyezetig történő könnyű tisztítást. Könnyen átalakítható kézi porszívóvá a bútorok, lépcsők, autóterek és még sok más tisztításához.

Egy gombnyomással ürítse ki a portartályt.

Fali tartó tároláshoz és töltéshez

Termékkonfiguráció.

Egy gombnyomással kiürítheti a portartályt.

A portartály tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint egy gombnyomás. Nincs szükség bonyolult konténerek vagy szűrők eltávolítására.

Fali tartó tároláshoz és töltéshez

A készülék és a 3 kiegészítő kényelmesen tárolható. Tisztán és rendben tartja otthonát.

A termék részei:

1) Cső 2) Fő test 3) Nagy motoros multifunkciós kefe LED világítással 4) Résfúvóka 5) Mini Turbo kefe 6) 2 az 1-ben porkefe 7) Tisztító eszköz előszűrőhöz 8) Adapter 9) Hajtisztító eszköz 10) Fali dokkoló

Műszaki információk

További információk

Gyártó

Tineco

Gyártói garancia

24

Szín

,

Termékkód

B07STYMV56

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tineco A10 Hero 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: