Barion Pixel

Sunmaki egyszemélyes indukciós főzőlap

43 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Sunmaki egyszemélyes indukciós főzőlap érintésvezérléssel, gyerekzárral és 4 időzítő funkcióval, 2000 W-os indukciós főzőlap 10 teljesítményfokozattal és 10 hőmérséklet-beállítással.

Termék leírás:

Szín Fekete
Anyag Ceramic Glass
Különleges tulajdonság Gyermekzár, 10 hőmérsékleti fokozat, automatikus kikapcsolás, időzítő beállítás, 2000 W nagy teljesítmény
Márka Sunmaki
Fűtőelemek 1
Watt 2000 watt
  • Frissítés 2022. A Sunmaki indukciós főzőlap maximális teljesítménye 1800 W-ról 2000 W-ra nőtt. Az energiahatékonyság hatékonysága eléri a 93%-ot. Támogatja a 15A 220V / 240V aljzatot. Kis konyhákban, kempingekben és lakókocsikban való főzéshez a legjobb választás.
  • Jobb minőség. A hordozható Sunmaki indukciós főzőlap 1 lap a mikrokristályos lemezek legújabb generációját használja. Ellenáll a magas hőmérsékletnek, ütésnek és könnyen tisztítható. 8 érintőgombja könnyedén kielégíti minden igényét. Még azok is, akik először főznek, teljesen kompetensek.
  • Gazdag funkciók. 10 teljesítmény és 10 hőmérséklet beállítás választható. Az indukciós főzőlap mindenre képes a fűtéshez, főzéshez, sütéshez és pároláshoz. A legjobb választás tej melegítésére, tészta készítésére, steak sütésére, kolbász grillezésére és különféle finomságok elkészítésére. Nagyon kényelmes és gyors. 10 teljesítmény tartomány: 200W-2000W. 10 hőmérsékleti tartomány: 60℃-240℃
  • Különleges kialakítás: ez az egy indukciós főzőlap digitális visszaszámlálóval van felszerelve. Az időt 1 perc és 4 óra között állíthatja be, és a visszaszámlálás elérésekor automatikusan kikapcsol. Ne aggódjon, hogy elfelejtette elzárni a tüzet vagy a gázt.
  • Kompatibilis edények: az indukciós főzőlap egyszemélyes öntöttvas edényekkel, zománcozott edényekkel és rozsdamentes acél edényekkel vagy mágneses talpú forró tejes edényekkel kompatibilis. 10-22 cm átmérőjű edényekkel kompatibilis. A Sunmaki indukciós tűzhelyre a vásárlás dátumától számított 24 hónap garancia vonatkozik. Soha többé ne aggódj a problémák miatt.

Műszaki információk

további információ:

 

 

 

 


További információk

Gyártó

Sunmaki

Gyártói garancia

12

color

Fekete

Termékkód

B09NXV31JB