12%

Simbans PicassoTab XL 11,6

146 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

  • RAJZOLJ BÁRHOZ: A Picassotab XL egy önálló rajztábla, amelyet nem kell számítógéphez csatlakoztatni a működéshez. Munkáját és művészetét bárhová és bárhová magával viheti, a parktól, buszig vagy akár iskoláig. A művészeti egységet nem kell az asztalhoz láncolni, amikor rajzol.
  • MINDEN AZ EGYBEN CSOMAG: Ez egy minden az egyben csomag, amely tartalmazza a készülék védelméhez és karbantartásához szükséges összes tartozékot. A 11,6 hüvelykes táblagéppel, egy prezentációs tollal és egy előre telepített rajzolóalkalmazással együtt 4 bónuszelemet kap 70 euró értékben a dobozban (egy doboz kiváló minőségű táblagépet, rajzkesztyűt, hálózati adaptert, univerzális és előre telepített képernyőt védő).
  • NAGY KÉPERNYŐ, NAGY LEMEZ: A PicasSotab XL 11,6 hüvelykes kijelzője 30%-kal nagyobb képernyőterületet biztosít a rajzolás élvezetéhez, az IPS HD felbontás pedig kristálytisztán teszi a művészetet. A 64 GB-os nagy meghajtó lehetővé teszi az összes rajz tárolását, valamint több ezer ingyenes alkalmazás letöltését a Play Áruházból.
  • NÉZÉS, JÁTÉK VAGY SZÖRFÖZÉS: A PicasSotab XL egy Android-alapú eszköz, így kompatibilis az összes kedvenc alkalmazásával. Csatlakoztassa táblagépét otthoni WiFi hálózatához, és bárhová magával viheti ezt a táblagépet; A szórakozás mindig veled van. Csatlakoztassa táblagépét TV-jéhez a Micro HDMI porton keresztül, és nézze meg filmjeit a nagy képernyőn. Az egyik legjobb táblagép filmek nézéséhez a Netflixen, játékhoz és internetböngészéshez.

Leírás


Termékleírás

PicassoTab XL digitális rajztábla

 

standalone drawing tablet

Független rajztábla

A PicassoTab XL egy önálló rajztábla, amelyet nem kell számítógéphez csatlakoztatni a működéshez. Munkáját és művészetét bárhová és bárhová magával viheti, a parktól, buszig vagy akár iskoláig. Művészi késztetését nem kell az asztalhoz láncolnia, amikor rajzol.

portable drawing tablet

Tökéletes készülék kezdőknek

Ha még új a rajztábla világában, a PicassoTab a keresett társ.

Ez a legjobb belépési pont a digitális művészet világába. Tele van funkciókkal és rengeteg kiegészítővel, amelyek lehetővé teszik még a technológiai újoncok számára is, hogy gyönyörű digitális alkotásokat készítsenek.

large screen drawing tablet

Nagyobb képernyő

Az eredeti PicassoTab (10 hüvelykes) az egyik legnépszerűbb hordozható rajztábla, és a PicassoTab XL-lel NAGYOBB és jobb lett.

30%-kal nagyobb képernyőterületet biztosít kreativitásod kifejezéséhez.

watch play surf

Nézz, játssz vagy böngéssz!

Ha PicassoTab-ot vásárol, nem csak egy rajztáblát kap. Kapsz egy mindent az egyben készüléket!

Ez egy Android alapú eszköz, amely kompatibilissé teszi kedvenc alkalmazásaiddal. Szeretnéd megnézni kedvenc sorozataidat és filmjeidet? Nos, mindössze annyit kell tennie, hogy telepíti a Netflixet vagy bármelyik kedvenc streamelő alkalmazását.

Ha játszani szeretne, a PicassoTab ezt is támogatja! Mindössze annyit kell tennie, hogy telepítse kedvenc játékát, amely elérhető a Play Áruházban.

A PicassoTab többfunkciós eszköz lehet médiafogyasztáshoz.

all in one package

Mindez egy csomagban!

Ha PicassoTab-ot vásárol, minden olyan tartozékot megkap, amelyre szüksége van ahhoz, hogy az eszközben rejlő lehetőségeket kiaknázza. Más táblagépekkel ellentétben teljesen fel van töltve azokkal az eszközökkel és kiegészítőkkel, amelyekre minden új táblagép-tulajdonosnak szüksége van.

Mi van a dobozban:

1 táblagép, 1 toll, 1 táblagép tok 1 képernyővédő fólia (előre telepítve), 1 rajzkesztyű

1 töltő amerikai, brit és európai adapterekkel

palm rejection

Tenyér elutasító technológia!

A rajztábla legidegesítőbb tulajdonsága, hogy minden alkalommal egy tollvonást regisztrál, amikor a tenyere érintkezik a képernyővel. Szerencsére a PicassoTab a legmodernebb tenyér-elutasító technológiával érkezik.

A funkció lehetővé teszi, hogy úgy rajzoljon, hogy a tenyerét a képernyőn támasztja, ami a toll és papír használatakor felvett természetes pozíció. A táblagép nem regisztrálja a kezét, amikor a tollal rajzol.

Bónuszként minden tablethez tartozik egy rajzkesztyű. A kesztyű használata nagyobb pontosságot biztosít a Palm Rejection technológiának, ami még precízebbé teszi a rajzolás élményét!

Műszaki információk:

Processzor: négymagos MTK8175 2GHz/mag

Képernyő: 11,6 hüvelykes táblagép. 16:9 kapacitív IPS érintőképernyő

Tárhely: 64 GB meghajtó, bővíthető egy másik 128 GB-os micro-SD kártyával a fájlok tárolására

RAM: 4 GB DDR4

Operációs rendszer: Android 11

Kamera: 5,0 M elülső kamera és 8,0 M hátsó kamera

Csatlakozás: WiFi (IEEE802.11b/g/n), Bluetooth és GPS

Android Apps és PLAY Store alkalmazások (játékok és alkalmazások letöltésére használja)

Portok: Micro-HDMI, USB Type-C, Audio, Micro-SD kártyahely
További információ erről a forrásszövegrőlTovábbi fordítási információhoz forrásszöveg szükséges
Visszajelzés küldése
Oldalsó panelek

További információk

Gyártó

Simbans

color

Fekete

Termékazonosító

Gyártói garancia

24

%d bloggers like this: