Samsung Galaxy A12 Dual SIM 4GB+64GB fekete

67 950 Ft

Brand new original, no logo, never SIM locked

Elfogyott

Cikkszám: f130f7fc02e2 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Samsung Galaxy A12 (SM-A127F) okostelefon, fekete 64 GB A125F, két SIM-kártyás Android 10.0.

Leírás

Galaxy A12 8 magos processzorral, HD + 6,5 hüvelykes Infinity-V képernyővel, 48 MP-es négykamerával, One UI Core környezettel Samsung Knox-szal és 5000 mAh akkumulátorral 15 W-os AFC támogatással.

Nagy képernyő a nagyszerű játékhoz

Bővítse ki látókörét a Galaxy A12 Infinity-V 6,5 hüvelykes képernyőjével, és élvezze a legteljesebb mértékben mindazt, amit oly régóta hiányolt. A HD+ technológiának köszönhetően kedvenc tartalmai kristálytisztán és lenyűgöző részletességgel néznek ki.

Részletes rögzítés bármikor

A 48 MP-es fő kamera minőségi pillanatfelvételeket biztosít. Ugyanakkor rendelkezik egy 5 MP-es ultraszéles látószögű kamerával a nagyszerű tájképek fotózásához, egy 2 MP-es mélységi kamerával, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a csúcspontokra összpontosítson, és egy 2 MP-es makró kamerával a részletes közelképek készítéséhez.

Ultra széles látószögű kamera a felejthetetlen pillanatokhoz

Az emberi látómezőhöz hasonló látómezővel az Ultra Wide 5 MP kamera 123 fokos látószögből látja a világot, így minden felvételen több tartalom érhető el.

A makró kamera odafigyel a részletekre

Készítsen közeli felvételeket Macroo 2 MP kamerájával, és fedezzen fel olyan részleteket, amelyeket egyébként nem venne észre. Természetes háttérelmosódást (Bokeh) alkalmaz a fényképeken, így a téma kiemelkedik a háttérből.

Fókuszban az előtérre a mélységi kamerával

A 2 MP-es mélységkamera lehetővé teszi a fényképek mélységélességének beállítását. Egy egyszerű érintéssel könnyedén beállíthatja a háttér elmosódását a téma mögött, hogy kiváló minőségű portrékat készítsen, amelyek igazán kiemelkednek.

Szelfik, amelyek felkeltik a figyelmet

A Galaxy A12 8MP előlapi kamerával és a Live Focus funkcióval egyszerűen lenyűgöző felvételeket készíthet, és elmoshatja a hátteret, hogy a főszereplő legyen.

Tartós akkumulátor

5000 mAh-s akkumulátorának köszönhetően bármit megtehetsz. Ezenkívül a személyre szabott 15 W-os gyorstöltésnek köszönhetően a Galaxy A12 gyorsan visszatér teljes teljesítményéhez.

Nagyobb teljesítmény, hosszabb élettartam

A Galaxy A12 processzor 4 nagy teljesítményű maggal rendelkezik 2,3 GHz-en és 4 maggal 1,8 GHz-en a kevésbé igényes feladatokhoz. Ez nagy hatékonyságot és egyben nagy önállóságot biztosít.

Összpontosítson arra, amit igazán szeretne a One UI Core segítségével

A One UI Core segít arra összpontosítani, amit fontosnak tart. A hardver és a szoftver együtt működik, így a tartalom és a funkciók közvetlenül az Ön keze ügyébe kerülnek az eszköz gyors használatához. Használja az éjszakai üzemmódot a kényelmes használat érdekében sötétben.

Magas szintű biztonság az Ön számára fontos dolgok védelme érdekében

A Samsung Knox már a bekapcsolás első percétől védi készülékét. Többszintű biztonságot kínál, és megvédi legérzékenyebb adatait a rosszindulatú programokkal és fenyegetésekkel szemben.

Model name Samsung Galaxy A12 64 GB
Vezeték nélküli hordozó Unlocked for All Carriers
Márka Samsung
Forma tényező Blokk
Memória tárolási kapacitása 64 GB
Operációs rendszer Android 9.0
Szín Fekete
Celluláris technológia 5G
SIM-kártya nyílások száma Két SIM
Modellév 2021

 

EAN:8806092684195

További információk

Gyártó:

color

Black

Termékazonosító

Gyártói garancia

12

Translate »
%d bloggers like this: