Barion Pixel

S2 TREND okosóra – fekete

13 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: holm1350 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

S2 TREND okosóra – fekete

S2 Trend okosóra – kifinomult ívekkel, letisztult külsővel Szép és visszafogott okosóra fém házzal, így szinte minden környezetben megállja a helyét. A szíj cserélhető és elérhető ezüst óraházzal is. Az érintőkijelzője kellőképpen nagy, 1.4″ méretű, 240*240 pixel felbontással. Az óralap változtatható, a kijelző a csukló felemelésére automatikusan bekapcsol és a fényereje módosítható.

Kiegészítő információk:

A hozzá tartozó alkalmazás egy bővülő óralap listának ad helyet, amelyeket pillanatok alatt letölthetünk. Fitnesz, sport és egészség funkciók Pulzusmérés, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok (futás, séta, biciklizés stb.)

További egészség funkciók Vérnyomás becslése, véroxigénszint mérése, EKG, mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése.

Értesítés funkciók:

Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések és SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése, hívás elutasítása Hívás, zene A hívásokat nem csak jelzi, hanem az órán keresztül, a telefontól távolabb is lebonyolíthatók a hívások. Viszont a telefon egyéb hangját is képes továbbítani, például zenét. Egyéb Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés, kamera távvezérlés, stopper, letölthető óralapok, számológép időjárás, lejátszás távirányítás, stb. Nem csak kijelzi a bejövő hívást, hanem bluetooth-on keresztül a teljes hívás lebonyolíthat az órával, tehát van beépített mikrofonja és hangszórója is. Sőt, hívás is indítható közvetlenül az óráról. Ha már hangszórója van, akkor adja magát, hogy zenét (vagy egyebet) is lehessen hallgatni bluetooth-on keresztül.

Több különböző sportot támogat, köztük: futás, séta, biciklizés stb. Sportolás során több adatot rögzít(het) és a telefon GPS-ét is hasznosítja: távolság sebesség pulzus stb. sporttól függően Tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is Android és iOS rendszerekre, amellyel hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló, pulzus, vérnyomás, véroxigén mérés, stopper. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel.

Akkumlátor: 220 mAh

Termék méret: 44*44*12 mm

Pánt: szilikon

A csomag tartalma :

  • 1 db okosóra
  • 1 db speciális töltőkábel
  • 1 db használati utasítás

További információk

Gyártó

HOLM

color

Fekete

Gyártói garancia

12

Termékkód

holm1350