Barion Pixel
Akció!

Remington hajszárító Curl és Straight, 3 formázó fúvóka

Original price was: 30 990 Ft.Current price is: 23 990 Ft. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Remington hajszárító Curl & Straight, 3 formázó fúvóka

  • 3 különböző formázó tartozék: keskeny és ergonomikus alakú fúvóka a kiegyenesítéshez, egyedi göndörítő fúvókánk a terjedelmes kifújási stílusokhoz, diffúzor a természetes fürtökhöz és egy 45 mm-es kerek kefe.
  • Könnyű és nagy teljesítményű, 2200 W-os, LED kijelzős hajszárító, amely 90% -kal több iont termel (a szokásos Remington hajszárítókhoz képest), csökkenti a haj statikus töltését és páratlan fényt biztosít.
  • 90 k /h légáramlással, 3 fűtéssel és 2 külön fúvószinttel a haj hatékonyan és kíméletesen szárad.
  • Az integrált turbófunkció különösen gyors szárítást tesz lehetővé, míg a hűtési szakasz rögzíti a sima, elbűvölő göndör vagy hullámos haj stílusát.
  • A hajszárító alacsony térfogata biztosítja a rövid és hosszú haj kényelmes szárítását. A kerámia rács egyenletes hőelosztást biztosít.
  • A függesztett hurokkal a kényelmes tárolás érdekében.

Termékleírás

A speciális alakú formázó fúvókákkal a hajszárító terjedelmes hajszárító stílusokat és elbűvölő, letisztult megjelenést biztosít.

A készlet tartalma:

Hajszárító, egyengető rögzítő, curling rögzítő, diffúzor rögzítő, kerek kefe és használati utasítás.

A gyártó termékleírása

D5706 Curl & Straight Confidence hajszárító

A világ nagyvárosainak trendje a „Blow Dry Styles” váltja fel a frizurákat. Annak érdekében, hogy az új trend a háztartásainkba is eljuthasson, a Curl & Straight Confidence hajszárító gyönyörű, terjedelmes stílusokat tesz lehetővé, mintha most lett volna a fodrásznál.

Az erős, 2200 wattos hajszárító könnyű súllyával, modern kialakításával és rózsa színű díszítéssel imponál. Egyedi stílusú fúvókáink pillanatok alatt lehetővé teszik a terjedelmes fürtöket vagy az elegáns megjelenést. A konkáv göndörítő fúvóka segítségével könnyedén létrehozhat olyan elbűvölő fürtöket, mint egy fodrász. Az extra keskeny és ergonomikus formájú fúvóka lefelé irányítja a légáramlást, professzionális, elegáns megjelenés érdekében. A diffúzor és a 45 mm-es kerek kefe kiegészíti a szállítást.

pic6Mossa és kondicionálja a haját, mint általában. Fésülje át alaposan a törölközővel szárított haját, és szárítsa át, amíg körülbelül 70% -ban száraz nem lesz. Kapcsolja ki a hajszárítót, és ossza szét a haját megfelelő részekre.

 

 

 

pic7Helyezze a hajsütő formázó fúvókát a hajszárító elejére, és az óramutató járásával megegyező irányba fordítva rögzítse. Vigyázzon erre, mert a tartozékok használat közben felmelegedhetnek.

 

 

 

pic8Kezdje a haj alsó területeivel. Fésülje át a haját a körkefével, majd tekerje körbe a hajat a körkefével, amelynek vége az első. A göndör fúvóka alakja maximalizálja a levegő- és hőellátást.

 

 

 

pic9

A legjobb eredmény érdekében tartsa a körkefét közvetlenül a fúvókánál, amíg a hajrész teljesen megszárad. Ehhez válassza a magas fűtési és az alacsony ventilátorszintet. Miután a hajrész megszáradt, néhány másodpercig hűtsük a tincset a hideg levegő gombbal a göndörség beállításához. Most óvatosan tekerje le a tincset a körkeféről, és ismételje meg a folyamatot a fennmaradó hajtincsekkel.

A haj kiegyenesítéséhez helyezze a hajkiegyenesítő fúvókát a hajszárító elejére, és a fenti hajformázási utasítások szerint járjon el. Fogja meg a haj alsó részét a kefével, és futtassa a hajfúvókát a hajon, amíg a hajrész teljesen megszárad.

Általános termékinformációk

További termékinformációk

További információk

Gyártó

Remington

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07W34FS3Q