Barion Pixel
12.5%

ROIPUS ózongenerátor, 10000 mg

48 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

QUARED ózongenerátor, 10000 mg

Nagy hatékonyságú: A továbbfejlesztett ózon légtisztító óránként 10 000mg ózont képes előállítani, a tisztítási tartomány legfeljebb 300㎡. Azonnal ózonszintet hoz létre, amely képes eltávolítani a kellemetlen szagokat, például a füstszagot, a háziállat szagát, a pince, az autószagot, az új dekorációs szagot, a festékgőzt stb. Hosszú élettartam 5 év vagy 20 000 óra

Leírás

QUARED ózongenerátor, 10000 mg

  • Nagy hatékonyságú: A továbbfejlesztett ózon légtisztító óránként 10 000mg ózont képes előállítani, a tisztítási tartomány legfeljebb 300㎡. Azonnal ózonszintet hoz létre, amely képes eltávolítani a kellemetlen szagokat, például a füstszagot, a háziállat szagát, a pince, az autószagot, az új dekorációs szagot, a festékgőzt stb. Hosszú élettartam 5 év vagy 20 000 óra
  • 120 perc biztonsági időzítő: Minden ózongép csak szabad helyeken használható. Beállíthatja az időzítőt akár 120 percre is, és otthagyhatja a szobát. Az ózon reagál néhány anyaggal és tisztítja a levegőt. Az ózonfelesleg automatikusan oxigénné alakul. Biztonságos és vegyi maradványok nélküli.
  • Könnyű karbantartás és környezetbarát kialakítás: Az ipari minőségű acélház megkönnyíti a tisztító karbantartását. Nincs tisztítandó szűrő. Rendkívül alacsony energiafogyasztás. Ózongázt termel, hogy kitöltse az egész teret, és minden sarokban teljesen megtisztítja a levegőt!
  • Nincs szükség szűrőre. Az ózongenerátor nagyfeszültségű ionizációt alkalmaz, hogy lebontja és polimerizálja a levegőben lévő oxigén egy részét ózonná. Az ózon felszabadul a gépből a levegőbe, az O3 baktériumokhoz, gombákhoz, szagokhoz és egyéb szennyező anyagokhoz kötődik, és molekuláris szinten tönkreteszi a sejtfalat.
  • Alkalmazható területek: Mérete 18 * 18 * 13,5 cm, súlya csak 5,4 font (hordozható fogantyúval). Bármikor, bárhol használhatja otthonában, a nappaliban, a konyhában, az irodában, a szállodában, az alagsorokban, a garázsokban, az iskolákban, az óvodákban, a tűz által megrongált területeken stb. 

Termékleírás

 

AZ OZON GENERÁTOROK

A QUARED ózongenerátorokkal a természet erőteljes dezodorját használjuk az otthoni takarítás megkönnyítésére.

Az ózon (O3) három oxigénatomot tartalmaz. A harmadik oxigénatom rendkívül reaktívvá teszi az ózont és könnyen kötődik más molekulákhoz.

Ha szagok, baktériumok vagy vírusok érintkeznek az ózonnal, oxidációs reakciók lépnek fel, és mindkét oldal elpusztul.

Az ózon lényegében visszatér az oxigénhez.

Hetente kétszer használja, tartsa távol a szagokat az ózonkezelésekkel.

Szállítási tartalom:

Ózongenerátor * 1

Tápkábel * 1

Kézi * 1

 

További információk

Gyártó

QUARED

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08GLTVR9V

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ROIPUS ózongenerátor, 10000 mg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: