Barion Pixel
Akció!

Philips NeoPix Ultra 2TV Projektor, Szürke

108 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

A Philips NeoPix Ultra 2TV-be beépítettünk egyedi LED-es fényforrást a jobb színekért és kontrasztért Full HD (1080p) felbontásban.

Leírás

Philips NeoPix Ultra 2TV Projektor, Szürke

Magával ragadó Android TV élmény Full HD minőségben

A Philips NeoPix Ultra 2TV-be beépítettünk egyedi, (felhasználó által) nem cserélhető LED-es fényforrást a jobb színekért és kontrasztért Full HD (1080p) felbontásban. Android TV élmény, kétsávos Wi-Fi, Bluetooth és beépített multimédiás lejátszó. Digitális zoom, függőleges és vízszintes trapézkorrekció. 2 db 15 wattos, erőteljes hangszóró.

  • Valódi 1080 pixeles full HD felbontás
  • Android TV élmény
  • Erőteljes hang
  • Wi-Fi, Bluetooth, HDMI és SPDIF

Fejlett LED fényforrás

A nagy teljesítményű, akár 30 000 órás élettartammal rendelkező LED fényforrás gazdag, élénk színeket jelenít meg. Cserélnie sem kell, napi 4 óra használattal 20 évig is működőképes! Ráadásul az energiafogyasztás is jóval alacsonyabb, mint egy hagyományos, lámpás kivetítő esetében: nagyobb képernyő, magával ragadó élmény egy környezetbarát készülékkel!

Audiocsatlakozó Fejlett LED fényforrás

Audiocsatlakozó

A beépített 3,5-es csatlakozónak köszönhetően bármilyen fejhallgatót vagy külső hangszórót csatlakoztathat.

Erőteljes hang

2 db 15 wattos, erőteljes hangzás surrounddal és mély hangkiemeléssel a maximális teljesítmény érdekében, melyekkel igazán belemélyedhet a filmekbe és a zene magával ragadó élményébe.

Beépített Android TV Erőteljes hang

Beépített Android TV

A beépített Android TV dongle-nek köszönhetően teljes körű Android TV élményben lehet része. Kedvenc alkalmazásai, a Google Cast és még sok minden más elérhető!

Beépített médialejátszó a korlátlan TV-maratonhoz

Vegye kézbe az alapvető funkciókat az integrált médialejátszóval: böngésszen, tekintse meg videóit, hallgasson zenét, vagy ossza meg a legutóbbi nyaralás képeit.

Teljes körű csatlakozás (USB, HDMI, SPDIF)Beépített médialejátszó a korlátlan TV-maratonhoz

Teljes körű csatlakozás (USB, HDMI, SPDIF)

Csatlakoztassa összes kedvenc készülékét HDMI-n keresztül, és játssza le az összes videót, képet és hangfájlt USB-ről a beépített multimédia lejátszónak köszönhetően.

Élvezze a kifogástalan képet

Helyezze oda, ahová szeretné! A vízszintes és függőleges trapézkorrekció és a digitális zoom segít kiküszöbölni a ferde és torzított képeket a tökéletesen arányos kép eléréséért még akkor is, ha az eszköz nem közvetlenül a fal előtt helyezkedik el.

Vetítse ki képeit akár 100"-es méretben Élvezze a kifogástalan képet

Vetítse ki képeit akár 100″-es méretben

Élvezze a szórakozás élményét bármelyik helyiségben, vetítsen bármit akár 100″ (255 cm) átlómérettel

Intelligens távvezérlő számtalan dolog vezérléséhez

Kényelmes távvezérlőnk segítségével könnyedén böngészhet a tartalmak és a lehetőségek között. Csak kérje a Google Segédet – játssza le, szüneteltesse, keresse stb!

Valódi 1080 pixeles full HD felbontás Intelligens távvezérlő számtalan dolog vezérléséhez

Valódi 1080 pixeles full HD felbontás

Élje át a valódi 1080 pixeles full HD nyújtotta élményt! A képek és a színek élethűek maradnak, és a szöveg teljes nagy felbontású élessége kiemelkedő.

További információk

Gyártó

Philips

Gyártói garancia

24

Szín

Termékkód

B08HZ491R7