20%

Panasonic ES-RT67 nedves és száraz borotva

35 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Panasonic ES-RT67 nedves és száraz borotva

  • Sokoldalú: A Panasonic ES-RT67-S503 borotva nedves és száraz borotválkozáshoz használható.
  • A legjobb eredmények: A háromszor hajlékony borotválkozófej görbe borotvafóliáival biztosítja a sima borotválkozást.
  • Pontosság: a behúzható hosszú szőrvágó körvonalakat formál.
  • Használat: Az ES-RT67-S503 vezeték nélküli a Li-Ion akkumulátorának köszönhetően, és fekete gumírozott markolatának köszönhetően kényelmesen a kézben ül.
  • Praktikus: a hosszabbítható hosszú szőrvágó sokféle szakállformára alkalmas.

A gyártó termékleírása

A Panasonic egyedülálló, nagy múltú márka. Közel 100 éve fejlesztünk és gyártunk termékeket és technológiákat az élet minden területére, az emberek szükségleteinek figyelembevételével. Legyen szó háztartási készülékekről, digitális fényképezésről vagy szórakoztató elektronikáról – A Panasonic termékei kiemelkedő minőséget, megbízhatóságot és könnyű kezelhetőséget jelentenek.

 

Nedves / száraz borotva prémium kivitelben

Nedves és száraz borotva prémium kivitelben

A Panasonic ES-RT67 borotvája ötvözi a kiváló minőségű rozsdamentes acél elülső részt az ergonomikus kialakítással. A gumírozott felületnek köszönhetően biztonságosan fekszik a kezedben még vízzel és borotvahabdal történő borotválkozás esetén is. A hármas borotvafej és a finoman csiszolt 30 °-os pengék különösen precízvé teszik a borotválkozást.

 

Rendkívül rugalmas borotvafej

Rendkívül rugalmas borotvafej

A mozgatható borotvafej optimális bőrkontaktust biztosít a teljes borotválkozási felületen. A felfelé és lefelé irányuló rugalmas mozgásoknak, valamint az oldalaknak köszönhetően a borotválkozó fej egyénileg alkalmazkodik az arc kontúrjához. A tökéletes kontúr adaptáció megakadályozza a felesleges nyomást, és biztosítja a szoros, kíméletes és alapos borotválkozást.

Nano csiszolt 30 ° -os pengék

Nano csiszolt 30 ° -os pengék

A rendkívül éles, csupán 30 ° -os vágási szöggel a Panasonic borotvák a legélesebb elektromos borotvák közé tartoznak. A nikkelmentes, finoman csiszolt pengék különösen szoros, pontos és ellenállhatatlanul sima borotválást biztosítanak, még a legsűrűbb szakállnövekedés mellett is, kevesebb bőrirritációval és egyenletesebb szakállnövekedéssel.

Kényelmes nedves / száraz borotválkozás

Kényelmes nedves / száraz borotválkozás

A 100% vízálló Panasonic nedves / száraz borotvák megbízható, sima és kényelmes borotválkozást biztosítanak, és folyó víz alatt könnyen tisztíthatók. Minden nap eldönti, hogy inkább a praktikus és időtakarékos száraz borotválkozást, vagy a frissítő és kényeztető habos vagy géles nedves borotválást választja.

Gyors, hármas borotvafej

Gyors, hármas borotvafej

A háromirányú borotvafej gyorsan, alaposan és ellenállhatatlanul simán borotválkozik. A két különböző felépítésű hajlított borotválkozási fólia közelről is megragadja a bajuszt, még a nehéz területeken is, és különösen kíméletes a bőrön. A külső borotvafóliák még a nagyon rakoncátlan vagy hosszú hajat is levágják az ultravékony sima borotválkozás érdekében.

Ív alakú borotvafólia

Íves borotvafólia

A rendkívül vékony, ívelt borotválkozási fólia alkalmazkodik az arc kontúrjaihoz, és biztosítja a nyomás egyenletes eloszlását a bőrön, és ezáltal gondoskodik az alapos, sima és különösen bőrbarát borotválkozásról. A szakállszőrt egyenletesen vágják le a borotvafólia teljes szélességében, még olyan nehéz területeken is, mint a nyak vagy az áll.

 

Trimmer kicsúszik

Trimmer kicsúszik

A kicsúsztatható precíziós trimmer ugyanolyan tökéletesen formálja a kontúrokat és stílusosítja a különböző szakállakat, mint az oldalfekete.

 

Rozsdamentes acél prémium megjelenés

Rozsdamentes acél prémium megjelenés

Az ergonomikus kialakítás kiváló minőségű rozsdamentes acél elülső részével és csúszásgátló gumi oldallal rendelkezik.

 

LED töltésszint jelző

LED töltésszint jelző

7 LED az akkumulátor állapotáról, a töltésvezérlésről és a kapcsolóról egy pillanat alatt megmutatja mindazt, amit tudnia kell.

 

Általános termékinformációk

További termékinformációk

További információk

Gyártó

Panasonic

Gyártói garancia

12

Termékkód

B00NIO9WBS

%d