6%

ORFELD vezeték nélküli 4 az 1-ben porszívó

77 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Az ORFELD vezeték nélküli 4 az 1-ben porszívó alacsony súlypont-kialakítású, ésszerűbb súlyelosztással és stabilabb működéssel rendelkezik.

Leírás

ORFELD vezeték nélküli 4 az 1-ben porszívó

4 az 1-ben, több felület tisztítására képes, 45 perc működési idő

Az ORFELD vezeték nélküli 4 az 1-ben porszívó alacsony súlypont-kialakítású, ésszerűbb súlyelosztással és stabilabb működéssel rendelkezik. Könnyebb használni, és alkalmasabb mindennapi takarításra.

Kellemetlen minden alkalommal guggolni vagy lehajolni?

Ezután próbálja ki az ORFELD vezeték nélküli összecsukható akkumulátoros porszívót. Könnyen megtisztíthatja a kanapé és az ágy alsó részét egyetlen érintéssel, lehajlás és guggolás nélkül. Az ORFELD akkumulátoros porszívót csak egyszer kell feltölteni. Energiatakarékos üzemmódban 45 percig működtethető, és alaposan megtisztíthat egy 100 négyzetméteres helyiséget. A henger puha és kemény sörtéjű.

Az ORFELD vezeték nélküli 4 az 1-ben porszívó könnyen vezérelhető, legyen az puha szőnyeg vagy kemény padló. Ezenkívül a kézi porszívóként szétszerelhető ORFELD kefével és lapos szívással van felszerelve, ezért könnyen használható padlón, íróasztalon, kanapé rések és függönyfelületeken is.

Kényelmes tárolás.

Nincs szükség lyukak fúrására a falba. Az ORFELD csapata egy speciálisan kialakított töltőállomást biztosít, és mindent könnyedén tárolhat a töltőállomáson. A legújabb kefe nélküli, 220 W-os motor kiváló szívóerőt biztosít a különböző típusú padlófelületekhez.

1,95 kg, praktikus és sokoldalú. 

A porszívó 1,95 kg könnyű, ami nagyon hasznos, a készülékhez praktikus eszközök tartoznak, a sokoldalú vezeték nélküli kialakítás pedig megkönnyíti a különböző helyek, például padlók, bútorok alatti helyiség, szekrény, kanapé, autók stb. tisztítását.

A készülék 2 opcionális szívási üzemmóddal van felszerelve, a normál szívó üzemmód (8000Pa), amely hasznos a napi porszívózáshoz, és a turbó szívó üzemmód pedig több mint 18000Pa szívóteljesítményt kínál, ami praktikusabb a nehezebb tisztítási feladatoknál ( mint a háziállat szőrének, kekszmorzsának, kutyaeledelnek stb)

Hosszú működési idő

A 6 cellás akkumulátor normál szívó üzemmódban akár 45 perc üzemidőt biztosít (és plusz 12 perc is lehet, ha turbószívó üzemmódban használjuk). Kérjük, tisztítsa meg a mosható HEPA szűrőt hetente 1-2 alkalommal az utasításoknak megfelelően, hogy fenntartsa a porszívó élettartamát és szívóteljesítményét. A készüléket hosszabbító rúddal látták el, a teljes készülék teljes hossza 120 cm, ami segíthet a padlók tisztításában, és könnyen átalakítható kézi porszívóvá, amely alkalmas belső terek, függönyök és matracok tisztítására.

Műszaki információk

További információk

Gyártó

ORFELD

Gyártói garancia

12

Szín

Termékkód

B08V99CB6V

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ORFELD vezeték nélküli 4 az 1-ben porszívó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: