Barion Pixel

Nokia 150 DS 2020 Fekete EU

15 340 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Készleten

Kategória:

Leírás

A Nokia 150 Dual SIM egy megbízható és egyszerűen használható telefon, amely két SIM-kártya támogatásával rendelkezik. A fekete színű készülék időtálló és strapabíró kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást és tartósságot biztosít.

A telefon 2,4 hüvelykes QVGA kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és éles megjelenítést nyújt. A nagyobb ikonok és a könnyen olvasható betűk segítenek a könnyű navigációban és a szövegek olvasásában.

A Nokia 150 Dual SIM egyszerű funkciókkal rendelkezik, például telefonálás, SMS-üzenetküldés és FM-rádió. A hagyományos gombos billentyűzet gyors és könnyű adatbevitelt tesz lehetővé. A beépített telefonkönyv segítségével tárolhatja az ismerősök és családtagok telefonszámait.

A készülék Dual SIM kártya támogatásával rendelkezik, így két különböző SIM kártyát lehet használni vele egyszerre. Ez ideális lehet azoknak, akiknek két különböző szolgáltatóval rendelkeznek, vagy akik egyszerre szeretnék használni a személyes és munkahelyi számukat.

A Nokia 150 Dual SIM nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít. A telefon tartós és megbízható készülék, amely ellenálló a mindennapi használat során.