20%

Motorkerékpár tükör kamera visszapillantó tükörrel

55 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Motorkerékpár tükörkamera visszapillantó tükörrel

  • MODERN – A motorkerékpár tükrök divatos és modern kialakításúak. A fekete szín biztosítja az időtlen és kiváló minőségű megjelenést.
  • A motoros tükör beépített kamerával nélkülözhetetlen a motorkerékpár kirándulásokhoz, vakációkhoz és együtt utazásokhoz. Az újonnan kifejlesztett kamera segítségével HD minőségű videókat kaphat.
  • FUNKCIÓ – közvetlenül rögzítse a környezetet a tükörkamera segítségével. A kamerát egyszerűen a motorral indítják. Tárolóeszközként memóriakártyát használunk. A tükrön 2 kicsi kijelző található, vörös fény töltés, zöld fény rögzítés.
  • ÖSSZESZERELÉS – A tükrök minden standard motorkerékpárhoz használhatók. A tükör felszerelése a fényképezőgéppel a jobb oldalon történik.
  • Kiváló minőségű műanyagból és fémből készülve a motorkerékpár tükrök hosszú élettartamúak.
  • Gyártói hivatkozás : MT500049
  • ASIN: B07PPHCVBR

TÜKÖR INTEGRÁLT KAMERÁVAL

A motorkerékpár tükör elegáns, kompakt kialakítású, és beépített kamerát tartalmaz. Rögzítse a környezetet közvetlenül a tükörkamera segítségével. A kamerával ellátott tükör a jobb oldalon van. Az áramellátás a gyújtáson keresztül történik. Adattároló eszközként SD-kártyát használunk. A fényképezőgép könnyen indítható a motorral. A tükörben 2 kicsi jelzőfény található: piros fény? töltés, zöld fény? felvétel. Kikapcsolt motor esetén a videó mentésre kerül, és a felvétel folytatódik. A kamera 6 perc elteltével automatikusan kikapcsol. A videót HD minőségben rögzítik. Tartalmazza egy jobb oldali tükör beépített kamerával, 1x tükör bal oldalon fényképezőgép nélkül. A beépített kamerával ellátott motorkerékpár-tükör nélkülözhetetlen a motorkerékpár kirándulásokhoz, vakációkhoz és együtt utazásokhoz. Jegyezze fel az emlékekre tett utakat.

JELLEMZŐK:

– Anyag: műanyag és fém
– Adathordozó SD kártya
– Vízálló az IPX6 szabvány szerint
– Könnyű telepítés
– Szín: fekete
– Video formátum: avi H.264 v Méret: 300 x 90 x 37 mm
– Kamera: 1280 x 720P széles látószögű 140 Fokozat
– Csatlakozások: SD-kártya, visszaállító gomb, USB
– A szállítási terjedelem: 1x tükör jobb oldalon beépített kamerával, 1x tükör bal oldalon kamera nélkül, mindegyik kormánykarral, kezelési útmutató.

További információk

Gyártó

Unbekannt

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07PPHCVBR

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Motorkerékpár tükör kamera visszapillantó tükörrel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: