20%

Motorkerékpár tükör kamera visszapillantó tükörrel

55 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Motorkerékpár tükörkamera visszapillantó tükörrel

  • MODERN – A motorkerékpár tükrök divatos és modern kialakításúak. A fekete szín biztosítja az időtlen és kiváló minőségű megjelenést.
  • A motoros tükör beépített kamerával nélkülözhetetlen a motorkerékpár kirándulásokhoz, vakációkhoz és együtt utazásokhoz. Az újonnan kifejlesztett kamera segítségével HD minőségű videókat kaphat.
  • FUNKCIÓ – közvetlenül rögzítse a környezetet a tükörkamera segítségével. A kamerát egyszerűen a motorral indítják. Tárolóeszközként memóriakártyát használunk. A tükrön 2 kicsi kijelző található, vörös fény töltés, zöld fény rögzítés.
  • ÖSSZESZERELÉS – A tükrök minden standard motorkerékpárhoz használhatók. A tükör felszerelése a fényképezőgéppel a jobb oldalon történik.
  • Kiváló minőségű műanyagból és fémből készülve a motorkerékpár tükrök hosszú élettartamúak.
  • Gyártói hivatkozás : MT500049
  • ASIN: B07PPHCVBR

TÜKÖR INTEGRÁLT KAMERÁVAL

A motorkerékpár tükör elegáns, kompakt kialakítású, és beépített kamerát tartalmaz. Rögzítse a környezetet közvetlenül a tükörkamera segítségével. A kamerával ellátott tükör a jobb oldalon van. Az áramellátás a gyújtáson keresztül történik. Adattároló eszközként SD-kártyát használunk. A fényképezőgép könnyen indítható a motorral. A tükörben 2 kicsi jelzőfény található: piros fény? töltés, zöld fény? felvétel. Kikapcsolt motor esetén a videó mentésre kerül, és a felvétel folytatódik. A kamera 6 perc elteltével automatikusan kikapcsol. A videót HD minőségben rögzítik. Tartalmazza egy jobb oldali tükör beépített kamerával, 1x tükör bal oldalon fényképezőgép nélkül. A beépített kamerával ellátott motorkerékpár-tükör nélkülözhetetlen a motorkerékpár kirándulásokhoz, vakációkhoz és együtt utazásokhoz. Jegyezze fel az emlékekre tett utakat.

JELLEMZŐK:

– Anyag: műanyag és fém
– Adathordozó SD kártya
– Vízálló az IPX6 szabvány szerint
– Könnyű telepítés
– Szín: fekete
– Video formátum: avi H.264 v Méret: 300 x 90 x 37 mm
– Kamera: 1280 x 720P széles látószögű 140 Fokozat
– Csatlakozások: SD-kártya, visszaállító gomb, USB
– A szállítási terjedelem: 1x tükör jobb oldalon beépített kamerával, 1x tükör bal oldalon kamera nélkül, mindegyik kormánykarral, kezelési útmutató.

További információk

Gyártó

Unbekannt

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07PPHCVBR

%d