4%

 MESTEK lézeres digitális hőmérő 

23 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

 MESTEK lézeres digitális hőmérő 

 • 12 lézermutatóba építve, D: S = 12: 1, ami azt jelenti, hogy a célpontok nagyobb távolságokon pontosan mérhetők, mint a legtöbb más IR-hőmérő. A francia HTU20 hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő és a lézerfej érzékeli a környezetet, hogy pontosan mérje a hőmérsékletet és a páratartalmat. Válaszidő: <0,5 s, azonnali pontos leolvasást.
 •  -50 ° C és 800 ° C (-58 ° F és 1472 ° F) közötti hőmérsékletet méri a felület hőmérsékletének érintés nélküli méréséhez. 

Leírás

 MESTEK lézeres digitális hőmérő 

 • 12 lézermutatóba építve, D: S = 12: 1, ami azt jelenti, hogy a célpontok nagyobb távolságokon pontosan mérhetők, mint a legtöbb más IR-hőmérő. A francia HTU20 hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő és a lézerfej érzékeli a környezetet, hogy pontosan mérje a hőmérsékletet és a páratartalmat. Válaszidő: <0,5 s, azonnali pontos leolvasást.
 •  -50 ° C és 800 ° C (-58 ° F és 1472 ° F) közötti hőmérsékletet méri a felület hőmérsékletének érintés nélküli méréséhez. Használhatja ezt a funkciót főzéshez és grillezéshez, automatikus karbantartáshoz, otthoni javításhoz, HVAC, csúcskategóriás bojlerek és járműrendszerek felügyeletéhez. 
 • BEÁLLÍTHATÓ KIBOCSÁTHATÓSÁG ÉS HŐMÉRSÉKLET RIASZTÁS: Az emissziós képesség 0,1 és 1,0 között van. Az emissziót az anyagtól függően állíthatja be. A kézikönyvhez referenciaként mellékeltünk egy speciális emissziós táblázatot. A beállított hőmérsékletet a legmagasabb és a legalacsonyabb értéken éri el, és a piros jelző világít.
 • A SMART FUNKCIÓK MINDENHOL ELÉRHETŐEK: A háttérvilágítással ellátott színes LCD-kijelző egy pillanat alatt jobban megkülönbözteti az adatokat. MAX / HOLD adatfunkció, háttérvilágítás kiválasztása, egységkapcsoló (℃ / ℉). Az akkumulátor lemerülésének jelzője és az automatikus kikapcsolás 30 másodperc alatt, az akkumulátor élettartamának meghosszabbításához (az elemeket tartalmazza)
 • TARTÁSA ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZTONSÁG, FCC. EN61010-1, EN60825. 1 év garancia. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb termékeket hozzuk létre. Ha nem 100% -osan elégedett a termékkel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi mindent megteszünk a problémák megoldása érdekében. Ez a termék nem használható a testhőmérséklet mérésére!

Termék információ

1989 óta a MESTEK arra törekszik, hogy jobb minőségű, stabilabb teljesítményű, több funkcióval és könnyebben kezelhető termékeket kínáljon ügyfeleinek.
A MESTEK IR01D beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és lehetővé teszi a felületi hőmérséklet biztonságos mérését távolról, miközben megtartja a lézeres élességet.
Mérjen szélsőséges hőmérsékleteket -50 ° C és 800 ° C között anélkül, hogy bármikor érintkezésbe kerülne.

1. Háztartási gépek, professzionális karbantartási berendezések, transzformátorok, motorok, szivattyúk, kapcsolótáblák, megszakítók, kompresszorok, csatornák, gőzcsövek és elektronikai alkatrészek.
2. A szelepek és a szellőzőnyílások, valamint a beltéri és kültéri területek külső hőmérsékletre és páratartalomra számítanak (bor / étel tároló helyiség páratartalma, csecsemő szobahőmérséklet és páratartalom, hőmérséklet és páratartalom érzékelés a háziállatok lakóterületén)
3. A víz hőmérséklete (medence és fürdő).
4. Főzés (túlzott hőmérséklet, leves, grill, pizza, sütő).
5. Növények (talajhőmérséklet és páratartalom).
6. Magas hőmérsékleti vizsgálatok HVAC elektromechanikus alkalmazásokban, megelőző karbantartás, veszélyes helyek és folyamatok, nagy teljesítményű bojlerek, pizza kemencék, kemencék, fémmegmunkálás, kovácsolás, olvasztás, ötvözetek, égetők javítása és karbantartása céljából.
Az állítható emissziós képesség lehetővé teszi a hőmérséklet pontosabb mérését különböző felületi anyagokon.

Specifikáció:

Lézer: <1 mW / 630-670nm, 2. szint (kerülje az emberi test sérüléseit)
Válaszidő: <0,5 s (azonnali pontos leolvasás)
D: S: 12: 1
Automatikus kikapcsolás: 30 másodperc
Választartomány: 8 ~ 14um
Adás: 0,10 ~ 1,00
Tárolási hőmérséklet: -10 ° C ~ 60 ° C

MEGJEGYZÉS: * Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat. A különböző anyagok emissziós képessége eltérő. Ezért a felületi hőmérséklet mérésekor be kell állítania az emisszivitást. * (Bármely infravörös hőmérő) méri a felületi hőmérsékletet, és nem tudja megmérni a belső hőmérsékletet. * Használat előtt be kell állítani a hőmérsékletmérő pisztolyt (általában 10-20 perc). Minél nagyobb a hőmérséklet különbség belül és kívül, annál hosszabb ideig tart az alkalmazkodás.

Termék információ

 • Elemek: 2 db AAA elem szükséges (tartozék).
 • UNSPSC kód: 42182200
 • A termék méretei: 14 x 9,4 x 3,2 cm
 • A termék súlya: 227 gramm
 • Gyártó: MESTEK
 • ASIN: B07NY5RH9X
 • Gyártói hivatkozás IR01D

További információk

Gyártó

MESTEK

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07NY5RH9X

%d