MeLE Mini PC Stick 8+256 GB

141 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Mini PC Stick Windows 11 Pro MeLE PCG02 Celeron J4125 8GB 256GB ventilátor nélküli stick laptop Ethernet WiFi PXE HDMI 4k BIOS feloldás automatikus bekapcsolás otthoni irodai ipari asztrofotózáshoz.

Felhasználható Multimédiás, személyes, vállalati
Márkanév MeLE
Személyi számítógép tervezési típusa Mini PC stick
Operációs rendszer Windows 10 Pro
RAM memória mérete 8 GB
sorozat MeLE Fanless Mini PC PCG02
Alkatrészek benne 1 x PCG02 PC stick
CPU modell Celeron
Különleges tulajdonság Ventilátor nélküli
CPU gyártó Intel

Erről a cikkről

  • 【Erőteljes mini PC, helytakarékos】 A MeLE Mini PC asztali számítógép a legkisebb a piacon, 5,2 * 2 * 0,7 hüvelykes, zsebbe vagy pénztárcába tehető, könnyen hordozható utazásra és üzleti útra.
  • 【Élvezd kényelmesen az életed】 A Windows 10 Pro (64 bites) mini PC négymagos Celeron J4125 processzorral, 2,0 GHz-es alapfrekvenciával, akár 2,7 GHz-es turbófrekvenciával van felszerelve. A gyorsabb processzor megfelel a követelményeknek. Különféle igények, például munkavégzés , internetezés, otthon tanulás.
  • 【Nagy bővíthető memória】 Ez a kicsi és nagy teljesítményű számítógép 8 GB RAM-mal + 256 GB ROM-mal rendelkezik, amely lehetővé teszi számos program zökkenőmentes futtatását. Ez az asztali számítógép 1 TB-os Micro SD kártyára bővítheti a tárhelyet (nem tartozék).
  • 【4K HD kijelző】 Teljes hardvermegoldás azoknak az üzleti felhasználóknak, akiknek szükségük van a kritikus alkalmazások gyors telepítésére. Nagy felbontású HD grafika a HDMI-csatlakozással rendelkező UHD grafikus kártyának köszönhetően, amely támogatja a 4K képeket 60 Hz-en.
  • 【Ventilátor nélküli, zajmentes】 Kiváló hűtési alumínium kialakítás, megakadályozza a PC felmelegedését hosszan tartó működés során, tökéletes eszköz munkához, otthoni szórakozáshoz, oktatáshoz, játékokhoz vagy különféle iparágakhoz.

Termékleírás

Termékleírás

windows 10 pro windows 10 pro 64 bites pc mini pc mini pc windows 10 vga hdmi

Miért válassza a MeLE Mini PC Windows 11 Pro rendszert?

  • A 2013-ban alapított 1.MeLE a gyártást, a kutatás-fejlesztést, a tervezést és az értékesítést integráló vállalat. Technológiai innovációra és vásárlói tapasztalatra törekszünk, és több mint száz műszaki szabadalommal rendelkezünk a technológia terén.
  • 2. Megalakulása óta a MeLE a mini PC-k és PC-s stickek kutatására és fejlesztésére összpontosít, hogy professzionális Mini PC-ket, például az Ιntel Celeron sorozatot és laptop PC stickeket kínálhasson a vásárlók számára a világ minden tájáról elérhető áron.
  • 3. A MeLE rendelkezik egy professzionális, utólagos ügyfélélmény-felügyeleti részleggel. Termékeink megvásárlása után egy év gyári szervizt, élettartamra szóló műszaki szolgáltatást és 7 * 24/7 online szolgáltatást biztosítunk Önnek.Wish MeLE innovatív számítógépei és szolgáltatásaink csodálatos élményt nyújthatnak Önnek.

 

PCG02 GLE javaslatok

1.Hogyan aktiválható a Windows?

Minden MeLE Mini számítógép rendelkezik előre telepített Windows 10 licenccel, támogatja a testreszabást, a Windows Update-et és a Windows ismételt újratelepítését. A Windows licenc be van építve a BIOS-ba, nem kell megadnia az 5×5-ös kulcsszámot a Windows alaphelyzetbe állításakor vagy újratelepítésekor. A Windows automatikusan aktiválódik, amikor a MeLE Mini PC csatlakozik az internethez.

Ha nem sikerül automatikusan aktiválnia a Windows rendszert, az alábbiak szerint járjon el:

1. lépés: csatlakozzon az internethez.

Passaggio 2, correggere la data e l’ora. Fare clic con il pulsante destro del mouse sull’area dati / ora nella barra delle applicazioni-> Selezionare Regola data e ora-> Disattiva Imposta ora automaticamente e riaccendilo su Sincronizza data e ora.

Ha a Windows még mindig nem aktiválható a helyes dátum és idő után, indítsa újra a PC-kulcsot -> Menjen a Beállítások-> Frissítés és biztonság-> Aktiválás-> Hibaelhárítás, hogy ellenőrizze, hogy a Windows aktiválható-e.

2.Hogyan lehet belépni a BIOS-beállításokba?

Nyomja meg a bekapcsológombot, és nyomja meg folyamatosan az F7 vagy a Delete billentyűt, hogy belépjen a rendszerindító eszköz kiválasztása menübe -> válassza az Enter Setup lehetőséget, és nyomja meg az Enter billentyűt.

3.Hogyan kell újratelepíteni a Windowst?

1. lépés: készítsen elő egy USB flash meghajtót NTFS fájlrendszerrel.

2. lépés, töltse le a legújabb Windows-képet a MeLE fórumról, és csomagolja ki a .zip fájlt.

3. lépés: Másolja át az összes Windows rendszerképfájlt a gyökérkönyvtárba az USB flash lemez irányába.

4. lépés: csatlakoztassa az USB flash lemezt a Mini PC-hez, és csatlakoztasson egy billentyűzetet.

5. lépés: nyomja meg a bekapcsológombot, és nyomja le folyamatosan az F7 vagy a Delete billentyűt a rendszerindítási menübe való belépéshez. Válassza ki az USB flash meghajtót a Windows operációs rendszer újratelepítéséhez. Nem kell külön telepíteni az illesztőprogramot az általunk biztosított telepítőképpel.

6. lépés: a Mini PC a telepítési folyamat végén leáll. Csatlakoztassa az USB flash meghajtót, majd nyomja meg a bekapcsológombot a Mini PC bekapcsolásához.

Kérjük, látogasson el a MeLE hivatalos webhelyére-> Fórum, vagy lépjen kapcsolatba a MeLE ügyfélszolgálatával, hogy megkapja a Windows kép és illesztőprogram letöltési linkjét.

További információk

Termékkód

B09GVDJWDS

Gyártó

MeLE

color

Fekete

%d