Barion Pixel

LeadEdge LE8000 4K, WiFi akciókamera

43 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

LeadEdge LE8000 4K, WiFi akciókamera

  • 4K 20MP akciókamera: az egyik legfejlettebb chip van telepítve ebbe a kamerába, a 7 rétegű üveglencse a legkiválóbb minőségű 4K videókat és fotókat készíti.

Leírás

LeadEdge LE8000 4K, WiFi akciókamera

  • 4K 20MP akciókamera: az egyik legfejlettebb chip van telepítve ebbe a kamerába, a 7 rétegű üveglencse a legkiválóbb minőségű 4K videókat és fotókat készíti. Nagy videofelbontás: 4K / 30FPS (egyéb: csak 25FPS), 2,7K / 30FPS, 1080P / 60FPS, 720P / 120FPS stb. A 4K Ultra HD felbontású akció kamera valós világot nyújt Önnek.
  • Rázkódásgátló funkció és 40 m-es víz alatti kamera: a beépített chip rázkódásgátló programmal rendelkezik. Még extrém sportok, például ejtőernyőzés, síelés és labdajátékok során is biztosíthatja a videók és fényképek tisztaságát. Vízálló maszkkal, nagy pontosságú vízálló védőgyűrűvel van ellátva, és szigorú tengervíz-korróziós és nyomásállósági vizsgálatoknak vetik alá, hogy biztosítsák a valódi 40 m vízállóságot.
  • Beépített és külső mikrofon: kettős mikrofon kialakítás. Beépített mikrofont és külső 2,5 mm-es mikrofont tartalmaz. A külső mikrofon teljesen felszabadítja a kezét, különösen zajos környezetben, csökkentheti a háttérzajt, és pontosabban és érzékenyen rögzíthet.
  • WiFi támogatás és távirányító: a WiFi-hez csatlakozva az akciókamera az Ön irányítása alatt áll a mobiltelefon “Live DV” alkalmazásán keresztül. Azonnal megoszthatja jó ideje a közösségi médiában. Távirányítóval távolról is irányíthatja fényképezőgépét 10 m távolságra.
  • Multifunkcionális kamera: ez a kamera szinte minden funkciót lefed, amelyre szüksége van, vagy amit el tud képzelni. Ilyen például a hurokrögzítés, az időzített felvétel, a lassított felvétel, az önkioldó, a folyamatos fényképezés, a képernyővédő, a fejjel lefelé, a fehéregyensúly és így tovább. 
Műszaki információk

Akció kamera 4K.

Akció kamera 4K 20MP, 2.0IPS, rázkódásgátló, külső MIC, 170 fokos nagylátószögű, 2.4G WiFi, távirányító, 2 elem

Kérjük, vegye figyelembe:

1) SD-kártya: Javasoljuk a fenti 16 GB / 32 GB-os 10. osztályú 80 MB / S használatát.

2) Használat előtt először formázza meg a TF-kártyát a fényképezőgépben.

3) Felvételi idő: 100 perc 4K / 30fps esetén.

4) Külső mikrofon: Támogatja a DC2.5 egycsatornás csatornát

5) Távirányító: Ha az akkumulátor annyira lemerült, hogy a távirányító nem működik. Kérjük, először cserélje ki az elemet.

6) A távirányító nem vízálló.

Lassított felvétel.

Lassított felvétel.

A videó felbontása 720P / 120FPS, 1080P / 60FPS. A lassított mozgás olyan hatás a filmalkotásban, ahol az idő lassulni látszik. Drámai és intenzív lassított felvételeket tapasztalhat komplex képszerkesztés nélkül. Megjegyzés: A lassított funkció használatakor az EIS automatikusan kikapcsol. A lassított videofelvételeket hang nélkül rögzítik.

Time-lapse videó

Time-lapse videó

A 4K akció kamera 1 s / 5s / 10s / 30s / 60s skálán készíthet időintervallumú felvételeket. A Time-lapse videó bizonyos időközönként készített képekből hoz létre videókat. Ezzel az opcióval rögzíthet egy time-lapse eseményt, és azonnal megtekintheti vagy megoszthatja videóként. Az időzített videofelvételt hang nélkül rögzítik.

Autó mód.

Autó mód.

Amikor a micro SD kártya megtelt, és aktiválja a hurokrögzítést, az új fájl kötőjelként lefedi az aktuális fájlt. A hurokfelvétel beállítása 1 perc, 3 perc és 5 perc. Ha autóban használja, el kell távolítania az akkumulátort, hogy a folyamatos töltés vagy a nyári magas hőmérséklet ne sértse meg.

2 elem.

2 elem.

Két nagy kapacitású 1050mAh újratölthető akkumulátor hosszú felvételi időt biztosít. Minden lítium-ion akkumulátor akár 70 perc videofelvételt is készíthet, így nem kell aggódnia, hogy lemerül vagy utazás közben lemerül az akkumulátor.

Önidőzítő.

Önidőzítő.

Az akció kamera 2 másodperc / 5 másodperc / 10 másodperc alatt képes rendszeresen rögzíteni. Az alapértelmezett beállítás ki van kapcsolva. A fényképezőgép automatikusan készít képet az Ön által beállított időintervallum után, miután egyszer megnyomta az OK gombot.

Folyamatos fénykép

Folyamatos fénykép

Az alapértelmezett beállítás le van tiltva.

A sorozatfelvétel legfeljebb 5 fényképet készít 1 másodperc alatt, így tökéletesen alkalmas gyorsan mozgó tevékenységek rögzítésére.

Megjegyzés: A Burst Photo csak a 12 m / 8 m / 5 m fénykép felbontást támogatja, a 16 m / 20 m fénykép felbontást nem.

További információk

Gyártó

LeadEdge

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08FDCB4J3