Barion Pixel

LBS gyerek okosóra, mikro-SIM

26 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

LBS gyerek okosóra, mikro-SIM

Kapható kék és pink színben. A rendelés leadásakor kérjük, hogy a kívánt színt a „Megjegyzés” rovatban jelölje meg!

  • Multifunkcionális: A gyermekek intelligens órája integrálja: LBS helyzet, telefonkönyv, ébresztőóra, biztonságos terület, SOS vészjelzés, alacsony fogyasztású, kamera, játék, riasztás, világítás, távoli leállítás, fotóalbum, téma, stopper, önhívó. További funkciók érhetők el alkalmazásunkban, kérjük, időben töltse le az új verziót.
  • Kommunikáció: Az intelligens karóra támogatja a hangos csevegés funkciót, a maximális hangos csevegési idő 15 másodperc, a szülők és a gyermekek bármikor beszélhetnek, különösen a 3–12 éves gyermekek számára, füleken keresztül, környezetbarát szilikon anyagból, nem mérgező, vonzó kialakítású, tartós, ellenálló Lágyan és kényelmesen esik nyom nélkül.
  • SOS segélyhívás: A szülők 3 segélyhívó számot állíthatnak be a mobilalkalmazásban. Ha a gyermek vészhelyzetben 3 másodpercre megnyomja az SOS gombot, akkor kétszer újrahívják a három SOS számot, amíg a hívás meg nem történik. Ugyanakkor a mobilalkalmazás riasztást is kap a segítségével. Természetesen ez egy vészhelyzet. A szülők biztonságos területet is beállíthatnak az órákhoz, és a gyermek értesíti a riasztást, amikor a gyermek elhagyja a területet.
  • Megjegyzés: A gyermek intelligens órájának hálózati módja a GSM 2G. A hívás funkció csak egy mikro-SIM-kártya behelyezése után aktiválható.

✔ Kétirányú hívás ✔ Hangcsevegés ✔ SOS jel ✔ Telefonkönyv
✔ LBS pozicionálás ✔ Ébresztőóra ✔ Zseblámpa ✔ Oktatási játék
📱 1. A gyermekek intelligens órája
támogatja a GSM micro SIM kártyát.

📞2. Hívások fogadása és felfüggesztése A
gyermekek közvetlenül az órákon fogadhatnak és továbbíthatnak hívásokat. Felvehet 10 telefonszámot az alkalmazásba, majd szinkronizálhatja az órával.

🎙3. Kézi adóvevő
A SIM-kártya behelyezése után az óra nem csak hívásokat kezdeményezhet, hanem mikrobeszélgetéseket folytathat, és bármikor, bárhol beszélgethet gyermekével.

🆘4. Az egyik kulcsfontosságú SOS-segítség
A gyermek hosszú ideig megnyomhatja az SOS-gombot, hogy veszélyhelyzetben kapjon segítséget. A szülők három SOS-számot állíthatnak be az APP-n.

🔕5. Ne aggódjon, hogy a gyermeket az óra alatt zavarják. A szülők három bekapcsolási időt állíthatnak be. Ez idő alatt az óra automatikusan blokkolja az összes hívást.

🕗6. Az ébresztőóra-
riasztások emlékeztetője különböző időtartamokban állítható be, hogy a gyerekek erősen érzik az időt.

  • A termék tömege a csomagolással együtt: 81,6 g
  • Elemek 1 Lítium-ion akkumulátor szükséges (tartozék).
  • Típusszám: PTH S1
  • ASIN: B07TPBQB3K

További információk

Gyártó

PTHTECHUS

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07TPBQB3K