JOBYNA ózongenerátor időzítővel, 20000 mg/h

62 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

JOBYNA ózongenerátor időzítővel, 20000 mg/h

  • Erőteljes ózontermelés: a maximális ózonkibocsátás óránként 20 000 mg. A jelenlegi mobil technológiát alkalmazza. 

Leírás

JOBYNA ózongenerátor időzítővel, 20000 mg/h

  • Erőteljes ózontermelés: a maximális ózonkibocsátás óránként 20 000 mg. A jelenlegi mobil technológiát alkalmazza. A kisebb teljesítményű egységekhez képest ózongenerátorunk nagy mennyiséghez alkalmazkodik, időt takarít meg, gyorsabb és kényelmesebb.
  • Nincs szükség szűrőre: Az ózongenerátor légtisztítója nagyfeszültségű ionizációt használ a levegő oxigénjének lebontására és ózonra polimerizálására. Az ózon felszabadul a gépből a levegőbe, az O3 tapad a szagokhoz és más szennyeződésekhez, és molekuláris szinten elpusztítja a sejtfalakat. Ezért nem csak szűrőre nincs szükség, hanem eltávolíthatja a szennyező anyagokat, és az ózon oxigénre redukálható anélkül, hogy szennyezést okozna.
  • Erőteljes szagtalanítás: ózongépünk nagyon alkalmas magánházakba, irodákba, kisállat -területekre, pincékbe, éttermekbe, autókba stb. Szinte bármilyen cigaretta- vagy szivar-, háziállat-, festék- vagy tisztító-, por-, víz-, főző- és egyéb szagok ellen. Elpusztítja a baktériumokat, vírusokat is.
  • 2 órás időzítő készenlét: beállíthatja a tisztítási időt 2 órára vagy várakozási módra. Az idő beállítható a szoba méretének és az eltávolítandó szag intenzitásának megfelelően. Működés közben a családtagok vagy háziállatok nem tartózkodhatnak a szobában. A tisztítás befejezése után várjon 30-60 percet, mielőtt visszatér a területre, és nyissa ki az ajtót és az ablakot a szellőzés fenntartása érdekében.
  • A JOBYNA hordozható ózon légtisztító könnyen karbantartható és szigetelt gumi fogantyúkkal van felszerelve. A kompakt és könnyű kialakítás lehetővé teszi, hogy szinte rendkívül alacsony energiafogyasztást használjon otthon, ózongázt képezzen a teljes rés kitöltésére és a levegő teljes tisztítására. Az ózongenerátor megfelelt a nemzetközi FCC és CE minősítésen, valamint az amerikai EPA regisztráción, és biztonságosan használható.
Ózongenerátor

Mi az ózon?

Az ózon elpusztítja a szagokat és a szennyező anyagokat, ahelyett, hogy elfedné őket. Más szagtalanítási módszerekkel ellentétben az ózon valójában a problémás gázokat keresi és pusztítja el. Az ózon (O) három oxigénatomot tartalmaz a belélegzett O₂ helyett. A harmadik oxigénatom rendkívül reaktívvá teszi az ózont és kötődik más molekulákhoz. Amikor a szennyező anyagok az ózonba ütköznek, oxidáció következik be, és mindkét fél megsemmisül.

További információk

Gyártó

JOBYNA

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08X67BSPW

%d