23.4%

INSE vezeték nélküli porszívó

58 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Az INSE vezeték nélküli porszívó továbbfejlesztett kefefejjel, 1,2 literes tartállyal és kiváló szűrőrendszerrel rendelkezik.

Leírás

2

Az INSE vezeték nélküli porszívó továbbfejlesztett kefefejjel, 1,2 literes tartállyal és kiváló szűrőrendszerrel rendelkezik. Többcélú tartozékok vannak hozzá, amelyek megfelelnek a különböző tisztítási igényeknek; kiválóan alkalmas sűrű, bolyhos szőnyegek, kemény padlók, szőnyegek, autók, háziállatszőrök, kanapék, íróasztalok, fiókok, szekrények, ablakok, függönyök és könyvespolcok stb.

3

4

5.

6.

Továbbfejlesztett 2,0 kefefejjel és 1,2 l-es nagy portartállyal rendelkezik az INSE vezeték nélküli porszívó továbbá, merev és puha 2 az 1-ben hengerrel, amely lehetővé teszi az otthonukban tartott állatok szőrének, szennyeződésének, lerakódásának a különböző felületeken, beleértve a könnyen felszedhető keményfa padló, sűrű, bolyhos, lapszőnyeg, csempepadló, márványpadló stb. tisztítását. 


Kivehető 2200 mAh méretű akkumulátor és hosszú üzemidő

6 cellás lítium-ion akkumulátorok gondoskodnak egy 180 m² (1 937,50 négyzetláb) terület alapos egyszeri tisztításáról. 5 órás gyors töltés 2 töltési lehetőséggel, külön akkumulátort vagy a teljes porszívót töltheti fel. A cserélhető akkumulátor a porszívóban is feltölthető. 

Erős szívóerő és rendkívül csendes

Az INSE vezeték nélküli porszívó kefe nélküli motorral van felszerelve, 12 kPa erős szívóteljesítménnyel 2 üzemmóddal rendelkezik továbbá, akár 45 percig normál és 20 percig takarékos üzemmódban használhatja a gépet. Nagy teljesítményt nyújt fapadlón, szőnyegeken, falakon, függönyökön, autóüléseken és bútorokon stb., És sokkal kevesebb hőt és kevesebb zajt (65 dB) generál a csendes munkakörnyezet biztosítása érdekében.

Könnyű, többcélú és 4 LED-es lámpa padlófejjel

Az INSE vezeték nélküli porszívó könnyű szerkezettel rendelkezik, amely ideális egykezes tisztításhoz. A 2 az 1-ben foglalatú kézi porszívóvá alakítható át, hogy hogy könnyebben feltakarítsa a szennyeződéseket az íróasztalon vagy az autósülések közötti résben. A magasság beállítására szolgáló visszahúzható fémcső használható a függönyökön vagy a mennyezeten lévő por vagy pókháló tisztítására.

Nagy teljesítményű, 5 szintes szűrőrendszer

Teljesen lezárt ciklonszűrő rendszer 99,99% -nyi finom porszemcsét képes felszívni, amelynek mérete csak 0,1 mm és hatalmas centrifugális erővel rendelkezik a szennyeződések hatékony elválasztásához. Minden vevő számára a legtisztább levegőt és kiváló tisztítási élményt nyújtja. Megjegyzés: A szűrő mosható. A szűrő / szivacs rendszeres tisztítása megakadályozza a gyenge szívást és az eltömődést.

7

8.

9.

270 ° -kal oldalirányban forgatható és 90 ° -kal felfelé és lefelé, könnyedén tisztíthatja a porszívót alkatrészeit és szűrőjét. Bármely sarkot és a nehezen elérhető helyeket bármilyen szögből könnyen megtisztíthatja.

Nagyobb kapacitású 2200 mAh-s lítium-ion akkumulátorokkal rendelkezik az INSE vezeték nélküli porszívó. A porszívó üzemideje normál üzemmódban (12Kpa) 25 perc, kímélő üzemmódban (7Kpa) 45 perc.

Tippek: A porszívó futási ideje általában 25-45 perc, a gép tisztaságától függően. Ha a keféje összekuszálódik a hajjal, vagy ha a szűrőt sokáig nem tisztítják, az befolyásolja a porszívó szívóerejét és lerövidíti a működési időt.

2-az-1-ben tisztító szerszámot tartalmaz, amelynek mindkét végén penge és kefe található. Gyorsan eltávolíthatja a finom port a tisztítófejben és a hengerben, amelyek összefonódnak a hengerkefe körül.

Megjegyzés: Ha a helyi kefe összekuszálódik a hajjal, eltömíti a fémcsövet és elégtelen szívóerőt okoz, vagy a padlókefe nem forog. Tehát, ha házában vannak hosszú szőrű háziállatok és lányok, kérjük, tisztítsa meg az INSE vezeték nélküli porszívót időben, hogy a gép rendesen használható legyen.

01

11.

12.

Állítható és behúzható fémcső

A behúzható rúd különböző magasságokba állítható az Ön tisztítási igényei szerint, és kompakt méretűvé is alakítható, ha felakasztaná valahová vagy a szekrényében tárolná.

Ürítse ki a tartályt egy gombnyomással.

Tisztán és higiénikusan hagyja a kezét takarítás közben. A szivárgásmentes portartály funkció megkönnyíti a finom por és kosz tisztítását.

Megjegyzés: Használat után (2-3 alkalommal) kézzel távolítsa el a fémszűrőt és tisztítsa meg. A portartályban lévő szűrőrendszer tisztítás céljából szintén szétszerelhető. Ez megakadályozza a kosz és a por elrejtését a szűrőrendszerben. A tartályon lévő alkatrészek levehetők és moshatók. Az újbóli felszerelés előtt ellenőrizze, hogy a szűrő teljesen száraz-e, hogy elkerülje az eltömődést.

Csomag tartalma:

motorfej és portartály,

200 mAh cserélhető akkumulátor,

fali tartó + henger (merev és puha),

2 az 1-ben kefe + 2 x, szűrő

teleszkópos cső,

motoros padlókefe

hosszú hasadékfúvóka

tisztító eszköz

 

13.

További információk

Gyártó

INSE

Gyártói garancia

12

Szín

Termékkód

B091YRVRTJ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INSE vezeték nélküli porszívó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »