iHealth – 28GI Vércukorszintmérő tű

2 795 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Cikkszám: 30G Kategória:

Leírás

iHealth – 28GI Vércukorszint mérő tű

Amennyiben rendelkezik iHealth ALD602 vércukorszintmérővel, úgy minden bizonnyal kiegészítőkre is szükséged lesz. Ezek közé tartozik az iHealth 28GI vércukorszintmérő tű is. A csomag 50 db tű.

Főbb jellemzők:

  • Tartalék tű iHealth ALD602 vércukorszintmérő készülékhez
  • A csomag 50 db iHealth 28GI tűt tartalmaz

iHealth BG5 vércukorszint mérő készülék

Az iHealth BG5 vércukorszintmérő egy olyan eszköz, mely méri és rögzíti vércukor szintedet. Előnyei közé tartozik kompakt mérete, gyönyörű formatervezése, valamint gyors és pontos mérései, melyek ideje nem több 5 másodpercnél.

Az elegáns készülék, LED kijelzőjének segítségével jeleníti meg a mért adatokat, melyek könnyen olvashatóak. Az ingyenes, Apple eszközökhöz készült iHealth Gluco-Smart applikáció (melyhez Bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz) segítségével időt takaríthatsz meg, továbbá segít kiküszöbölni a manipulációból eredő hibákat is.

EXTRA VÉDELEM – a család is melletted van

Eredményeidet a hozzátartozókkal vagy orvosoddal megoszthatod! Több száz km sem okoz akadály. Egyszeri megosztással a múltbeli és a jövőbeli eredményeket is nyomon követhetik amennyiben te is így akarod.

Ingyenes felhő tárhely segítségével, eredményeid biztonságosan, mintegy napló formájában rögzítésre kerülnek. Sőt mi több, mintegy bónuszként, az eszköz rögzíti a teszt csíkok számát, szavatosságát, továbbá figyelemmel követi az inzulin vagy más gyógyszerek szükséges mennyiségét.

%d