13.3%

HUION KAMVAS Pro 20 grafikus tábla 19,5 hüvelyk

253 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Elfogyott

Leírás

HUION KAMVAS Pro 20 grafikus tábla 19,5 hüvelyk

  • HD teljes laminált képernyő: a teljes laminált képernyő technológiának köszönhetően a vonal pontos és természetes. Ezenkívül a képernyő felületét tükröződésmentes üveg borítja, amely hatékonyan csökkenti a tükröződést és kíméli a szemet. Az összes szolgáltatás átláthatóbb és kiváló minőségű képet mutat, és tökéletes rajzterületet biztosít.
  • Új billentyűparancs: 16 egyedi billentyűparancs van, 16 típusú funkcióval, míg az előző verzióban csak 8 típusú funkció testreszabható. Ez kiemelkedő módja a hatékonyságának, és több kényelmet kínál. Bal vagy jobb kezes felhasználók számára, anélkül, hogy a képernyőt meg kellene fordítaniuk.
  • ★ Az akkumulátor nélküli toll, amely támogatja a dőlés funkciót: Az PW507 akkumulátor nélküli toll 8192 nyomásérzékenységgel rendelkezik, és pontosabb és természetes rajzélményt nyújt. A ± 60 fokos természetes dőlésérzékelővel.
  • A legmagasabb termékkonfiguráció: A képernyő színskálája 120% – sRGB lefedettségre bővül, változatosabb és finomabb színekkel. Ez biztosítja a gazdag színeket és a simább átmenetet a színek között, ezáltal grafikáját élénkebbé és finomabbá teszi. A 178 ° -os látószög lehetővé teszi a szín megjelenítését a képernyőn anélkül, hogy a különböző szögeknél különbséget mutatna
  • Kompatibilitás és garancia – A Kamvas Pro 20 kompatibilis a Windows 7 vagy újabb és a Mac OS 10.12 vagy újabb verziókkal. Ez a toll kijelző alkalmas rajzra, festésre, képek szerkesztésére és 3D animációra. ; A Huion 2 év garanciát vállal.
Műszaki információk

1. Tanítás és online munka.

A Huion tablet nemcsak online órákra használható, hanem online munkára is. A Huion táblagépek kompatibilisek a legtöbb irodai szoftveres programmal, például a Word, az Excel, a PowerPoint stb. A Huion táblagépet online konferenciákra, webkonferenciákra, webes szemináriumokra és képernyőmegosztásra is használhatja.

2. A Huion Sketch egy intuitív rajzalkalmazás, paletta szimbólummal és jegyzetfüzet ikonnal a rajzoláshoz és a jegyzeteléshez. Letöltheti hivatalos weboldalunkról.

3. Csatlakozási tippek:

A csatlakozáshoz számítógépének HDMI és USB portokkal kell rendelkeznie. Ha nem, akkor adapterre van szükség a kapcsolat átalakításához. Ellenőrizze, hogy az USB-kábel és a HDMI-kábel megfelelően csatlakozik-e a számítógépéhez.

Miután az összes kábelt a megfelelő helyre csatlakoztatta, várjon körülbelül 1 percet, amíg az USB hardver-illesztőprogram sikeresen feltöltődik.

Huion Kamvas Pro 20 (2019) Frissített verzió grafikus tábla kijelzővel, hitelesen mutja meg kreativitását.

Képernyő:
Felbontás: 1920 x 1080 (16: 9).
LCD típus IPS.
AG üveg. Fényvisszaverő üveg.
Teljes laminálás. Igen.
Kontraszt arány. 1000: 1.
Látószög: 25 ms.
Látószög. 89 ° / 89 ° (H) / 89 ° / 89 ° (V) (típus (CR> 10).
Kijelző színe: 16,7 m (8 bit).
Fényerősség. 250 cd / m2.
Gamut 120% sRGB.
Huion
Gyönyörű színek.

Merüljön el a rajzolásban vagy a tervezésben a Kamvas Pro 20 (2019) segítségével, amely 120% sRGB és 16,7 millió szín színtartományt kínál, és új szintre emeli munkája minőségét. Hagyja, hogy a rajz teljesen megjelenjen a 19,5 hüvelykes IPS képernyőn 1920 × 1080 felbontással. Minden részlet élénken reprodukálható.

Súly
Munkaterület.

19,5 hüvelykes asztali tollkijelzőként a Kamvas Pro 20 munkaterülete akár 434,88 x 238,68 mm-rel több helyet kínál a létrehozáshoz.

Kiegészítők.

Csomag tartalma:

Kamvas Pro 20 (2019), digitális toll, tolltartó, PH05, tollhegyek x 10, hegycsipesz

Tápegység, AC kábel, HDMI kábel.

USB kábel, tisztító kendő, gyors útmutató, kesztyű x 2.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07S25GXRL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HUION KAMVAS Pro 20 grafikus tábla 19,5 hüvelyk” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: