Huion Kamvas 20 grafikus rajzmonitor

217 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Huion Kamvas 20 grafikus rajzmonitor

  • A Kamvas GT-191 V2 frissített verziójaként a Kamvas 20 célja, hogy jobban megfeleljen az ügyfelek különböző igényeinek, nemcsak a klasszikus megjelenés és előnyök megőrzésével, hanem a nagy lépésekkel. Színtartomány és ± 60 ° -os támaszpont.
  • A matt, diffúz felületnek köszönhetően, amely különleges kezelést kapott, amely elősegíti a káros vakító fény és árnyékok csökkentését, javítja a fényerőt és kiszélesíti a kijelző látószögét, az AG-Glas hozzájárul a kijelző effektusához a tisztább kép és a gyönyörű színek megerősítésére.
  • Akkumulátor nélküli elektromágneses rezonancia-technológia: a digitális toll ingyenes, és természetes írás- és rajzkészülék.
  • -20-80 fokos állítható állvány: A klasszikus csúszda kialakítása egyszerű és kényelmesen használható, robusztus és megbízható, 20 ° – 80 ° szög beállítási tartományban. A kijelző kényelmes szögbe állítható, előre és hátrahajtva.
  • 🌴Rendszerkompatibilitás: Zökkenőmentes kompatibilitás a mainstream rendszerekkel, mint például a Windows, MacOS stb., Zökkenőmentes végrehajtás a fontos mainstream festési és tervezési szoftverekkel (például PS, SAI, AI, CDR).

Termékleírás

Tapasztalja meg az élethű rajzélményt

A Kamvas 20-val használt tükröződésmentes üveg hatékonyan csökkentheti a környezetben keletkező vakító tükröt. Ezenkívül az AG-Glas matt felülete életszerű papírélményt is kínál.

Toll a hatékonyság növelése érdekében.

Az akkumulátor nélküli PW507 digitális toll, két programozható billentyűvel, amelyek megakadályozzák a véletlen megnyomást, kényelmes fogást és ezáltal nagyobb munka hatékonyságot kínál.
A 266 PPS jelentési arány lehetővé teszi ötletek életre keltetését. A vonalak simák és természetesek.

Csatlakozás és létrehozás

A DP interfész nagy felbontású és magas színvonalú adatátvitelével a kamvas 20 jobb megjelenítési hatást kínál. A HDMI és a VGA videó bemenetek szintén támogatottak.

Professzionális színreprezentáció

Élvezze munkáit 16,7 millió színben és 120% sRGB színtartományban, így alkotása professzionálisabban jeleníthető meg.
Tippek:

* A Huion Kamvas 20-nak a számítógéphez csatlakoztatva kell lennie, hogy működjön. Töltse le a modellhez és rendszeréhez tartozó Huion illesztőprogramot hivatalos weboldalunkról.

Termék azonosító:
B07TWL37LL


Termékleírás

Huion Kamvas 20 (2019) – A Kamvas GT-191 V2 frissített változata

 

  • 120% sRGB színskála
  • Fényvisszaverő üveg
  • 19,5 hüvelykes kijelzőről
  • 1920 × 1080 felbontás

 

Tippek

1. A Huion Kamvas 20 képernyős grafikus táblagépet csatlakoztatnia kell egy számítógéphez, és le kell töltenie a HUION illesztőprogramot hivatalos weboldalunkról. Telepítés előtt távolítsa el a harmadik féltől származó illesztőprogramot, és indítsa újra a számítógépet. Az illesztőprogram telepítése közben zárja be az összes rajzprogramot.

2. Mac Mojave (10.14) felhasználók esetén az illesztőprogram számítógépre történő telepítése előtt adja hozzá a “TabletDriverAgent” -t az engedélyezőlistához.

3. A Huion tabletta nemcsak online tanításra használható, hanem online munkára is. A Huion táblagépek jól kompatibilisek a legtöbb irodai szoftverrel, például a Word, az Excel, a PowerPoint és így tovább. A Huion táblagépet online konferenciákra, webkonferenciákra, webes szemináriumokra és képernyőmegosztási célokra is használhatja.

4. A Huion Sketch egy intuitív rajzalkalmazás, paletta ikonnal és egy notebook ikonnal a rajzoláshoz és a jegyzeteléshez. A Huion felhasználói letölthetik hivatalos weboldalunkról.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07RYWZSCS

%d bloggers like this: