6.7%

Huion Kamvas 12 digitális rajztábla 2021-es, állvánnyal

138 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Huion Kamvas 12 digitális rajztábla 2021-es, állvánnyal

A Kamvs 12 egy grafikus kijelző, teljesen laminált képernyővel. A képernyő és az üveg zökkenőmentes kombinációja a legtermészetesebb rajzélményt nyújtja a kurzor pontos elhelyezésével és a legkisebb parallaxissal. A 11,6 hüvelykes, 1920 x 1080 képpontos, HD monitor 120% -os RGB színtérrel, 16,7 millió színnel és 170 ° -os látószöggel nyújt élénk színeket biztosít.

Leírás

Huion Kamvas 12 digitális rajztábla 2021-es, állvánnyal

  • A Kamvs 12 egy grafikus kijelző, teljesen laminált képernyővel. A képernyő és az üveg zökkenőmentes kombinációja a legtermészetesebb rajzélményt nyújtja a kurzor pontos elhelyezésével és a legkisebb parallaxissal. A 11,6 hüvelykes, 1920 x 1080 képpontos, HD monitor 120% -os RGB színtérrel, 16,7 millió színnel és 170 ° -os látószöggel nyújt élénk színeket biztosít.
  • Fejlett tolltechnológia. A PW517 a Huion PenTec3.0, és a kapacitív nyomásérzékelővel optimalizálták, így gyakorlatilag késés nélkül reagál minden tollmozgásra. 8192 nyomásszinttel, billentési viselkedéssel és késés nélküli követéssel együtt a PW517 a legpontosabb és legtermészetesebb tollteljesítményt kínálja.
  • Optimalizálja a munkafolyamatot. 8 programozható nyomógomb áll rendelkezésre, hogy megfeleljen a különböző felhasználók használati szokásainak, ami magasabb munkahatékonyságot eredményez. A 11,8 mm-es ultra-vékony és 735 g-os könnyű testet elegánsan úgy alakították ki, hogy tartós és könnyen hordozható legyen. Tegye a hátizsákjába, és rögzítse nagyszerű ötleteit bárhol, bármikor.
  • Ötletes kialakítás. A Kamvas 12 támogatja az egyszerű váltást a toll kijelzője és a toll táblája között. Ha a képernyő ki van kapcsolva, a tolltabletta mód aktiválható a csatlakoztatott USB-kábellel. Ha a képernyő be van kapcsolva, először kapcsolja ki a Kamvas 12-et, és húzza ki az USB-kábelt a tolltabletta mód aktiválásához.
  • Kiváló kompatibilitás. A Kamvas 12 használható Mac (MacOS 10.12 vagy újabb) és Windows számítógépekkel (Windows 7 vagy újabb). Ráadásul teljes funkcionalitású USB-C kábellel csatlakoztathatja androidos okostelefonjához, hogy bármikor és bárhol megoszthassa inspirációit. Megjegyzés: Android-eszközének támogatnia kell az USB3.1 GEN1 vagy a DP 1.2 verziót. Huion 2 év garanciát vállal.
Műszaki információk

HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

2021-es HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

1) Szakmai tervezés animációban, rajzfilmben, játékban, képregényben, illusztrációban

Panel mérete: 1920 × 1080, 16: 9,

2) Fotó vagy kép szerkesztése, vázlat készítése, retusálása

Színskála: 120% sRGB

3) Professzionális nyomkövetés, építészet, CAD és 3D szobrászat

Nyomásszint: 8192 szint (tű: PW517)

4) Művészet, festés, rajz 

Nyomja meg a gombokat: Nyomjon meg 8 programozható gombot

Egyéb specifikációk:
  • Kontrasztarány: 1000: 1
  • Megtekintési szög: 85 ° / 85 ° (H) / 85 ° / 85 ° (V) (tipikus) (CR > 10)
  • Méretek: 330,25 x 197 x 11,8 mm
  • Nettó súly: 735 g
  • Kompatibilitás: Windows 7 vagy újabb, MacOS 10.12 vagy újabb, Android (USB3.1 DP1.2)
Fontos utasítások:

1. Felhívjuk figyelmét, hogy a Kamvas 12 NEM önálló termék. A működéshez számítógéphez / laptophoz kell csatlakoztatni. A csatlakoztatáshoz számítógépének HDMI és USB portokkal kell rendelkeznie. Ha nem, akkor a csatlakozáshoz átalakítóra lesz szükség. Ellenőrizze, hogy az USB-kábel és a HDMI-kábel megfelelően csatlakozik-e a számítógépéhez.

2. Tippek az illesztőprogram telepítéséhez:

A Huion illesztőprogramot rendszeresen frissítik. Tehát, kérjük, látogasson el a Huion hivatalos webére a legfrissebb illesztőprogram letöltéséhez és telepítéséhez a számítógépére. Telepítés előtt távolítsa el a másik márka illesztőprogramját, és indítsa újra a számítógépet. Az illesztőprogram telepítésekor zárja be az összes rajzprogramot.

Mac Mojave (10.14) felhasználók esetén az illesztőprogram számítógépre történő telepítése után kérjük, először tegye engedélyezőlistára a „TabletDriverAgent” listát. Győződjön meg arról, hogy a Huion illesztőprogram kompatibilis a legújabb Mac OS 10.15 Catalina eszközzel.

3. Huion technikai támogatás

Ha bármilyen problémája van, kérjük, olvassa el a gyors üzembe helyezési útmutatót, és további lehetőségeket kereshet a Huion webhelyen. Mindig készek vagyunk segíteni Önnek!

HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

120% sRGB színskála

Gazdagabb színskála, 16,7 millió megjelenítési szín és 120% sRGB színskála. Ez az eszköz nemcsak szélesebb látóteret biztosít a felhasználóknak 178 ° -os látószöggel, hanem gazdagabb színeket és természetesebb átmenetet is kínál.

Teljesen laminált tükröződésmentes üveg

Tegye pontosabbá és természetesebbé a rajzát. A képernyő felületét tükröződésmentes üveg borítja, amely hatékonyan csökkenti a “tükröződést” és jobban védi a szemét.

HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

Fejlett toll technológia

A PW517 a Huion PenTec3.0 előnyeit élvezi, és kapacitív nyomásérzékelővel van optimalizálva, így gyakorlatilag késés nélkül reagál minden tollmozgásra.

8192 tollnyomásszint

A 8192 tollnyomással az ütés nélküli PW517 tollal könnyen festhet pixel szinten.

Támogatás ± 60 ° -os dőlés

Különböző vonalak könnyedén létrehozhatók, mivel a ± 60 ° -os döntött tartó pontosan felismeri a toll mozgását. Csak döntse meg a PW517-et, mint egy ceruzával, különféle árnyékolási effektusokat hozhat létre, a vonalak és a vonások közötti átmenet pedig sima és természetes.

HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

8 programozható nyomógomb

A 8 nyomógomb kombinációja nemcsak időt takaríthat meg, hanem növelheti a termelékenységet is. Ön szabadon beállíthatja a kívánt Express kulcsokat.

11,6 hüvelyk, könnyen hordozható

A 11,8 mm-es ultravékony és 735 g könnyű testet elegánsan úgy alakították ki, hogy tartós és könnyen hordozható legyen. Tegye a hátizsákjába, és rögzítse nagyszerű ötleteit bárhol, bármikor.

2021-es HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

Munka és tanulás távolról

A HUION számos iskolát, egyetemet és szabadúszót felszerelt technológiával. Ez magában foglalja a távoktatás, a virtuális tantermekben való együttműködés, a virtuális csapatok és a videokonferencia megoldásait. A teljes funkcionalitású kábellel PC-hez, Android-eszközökhöz és a Switchhez lehet csatlakozni.

Fedezze fel, milyen egyszerű és intuitív a HUION termékek használata otthoni oktatáshoz, e-learninghez és otthoni irodai tevékenységhez.

Két USB-C interfész kialakítása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy USB-C és USB-C kábel segítségével csatlakoztassa a Kamvas 12-t laptopokhoz / Android-eszközökhöz. A felhasználó a HDMI-jelátvitelt támogató 3 az 1-ben kábellel is csatlakoztathatja a Kamvas 12-et a számítógéphez.

1) Az eszköz USB-C-jének támogatnia kell legalább az USB3.1 GEN1 adatátviteli protokollt és a DP 1.2-t.

2) További tápegységre van szükség, ha Android-eszközhöz vagy játékkonzolhoz csatlakozik.

2021-es HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

Kiváló kompatibilitás

A Kamvas 12 kompatibilis a Windows 7 vagy újabb, a MacOS 10.12 vagy újabb és az Android készülékekkel. Bármilyen kreatív szoftverbe rajzolhat a Kamvas 12 alkalmazással, beleértve az Illustrator, Photoshop, Painter, SAI, Krita, Mediband stb.

2021-es HUION Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

A csomag tartalma

Kamvas 12 grafikus tábla kijelzővel (fekete)

Akkumulátor nélküli toll PW517; 3 az 1-ben kábel

USB hosszabbító kábel; USB-C – USB-C kábel

Tolltartó PH05; Tollrugós kapcs; Tollhegyek x 10

Kesztyű; ST300 stand ; Törlőkendő; Gyors üzembe helyezési útmutató

 

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

24

Termékkód

B08K8S2VDJ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Huion Kamvas 12 digitális rajztábla 2021-es, állvánnyal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: