11.3%

HUION Inspiroy WH1409 grafikus tábla

54 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

HUION Inspiroy WH1409 grafikus tábla

  • Aktív tartomány: 13,8 x 8,6 hüvelyk. Ez a Huion termékcsalád legnagyobb grafikus táblagépe, amely ideális a kreatív szakemberek számára, hogy ötleteiket simán és szabadon kifejezhessék.

Leírás

HUION Inspiroy WH1409 grafikus tábla

  • Aktív tartomány: 13,8 x 8,6 hüvelyk. Ez a Huion termékcsalád legnagyobb grafikus táblagépe, amely ideális a kreatív szakemberek számára, hogy ötleteiket simán és szabadon kifejezhessék.
  • 2,4 GHz-es vezeték nélküli kommunikáció: biztosítsa a rugalmas rajzélményt. A maximális hatótávolság legfeljebb 12 méter lehet.
  • Lítium-ion akkumulátor 2000 mAh-s lítium-ion akkumulátorral: folyamatos üzem 4 óra töltési idő után kb. 40 óra folyamatos, így élvezheti a kreatív időt zavaró tényezők nélkül. Újratölthető tollal van felszerelve, amely minden kétórás töltés után 800 óráig működik.
  • 12 testreszabható Express gomb: Segíthet testre szabni a szoftverélményt és növelheti a munkafolyamat hatékonyságát.
  • Tollnyomás: 8192 tollnyomás-érzékenységi fokával Giano finom mozdulatokat ad, amit igényel; Az 5080 LPI és a 230 RPS lehetővé teszi, hogy pontosan és zökkenőmentesen hozza létre műveit; alkalmas jobbkezes és balkezes felhasználók számára egyaránt, egy év garancia.
Műszaki információk
Dolgozzon online

Hatékonyabban dolgozzon a Huion táblagéppel. Használhatja online konferenciákhoz, webkonferenciákhoz, webes szemináriumokhoz és képernyőmegosztáshoz.

A legfejlettebb anyagspecifikáció kiváló rajzjellemzőket garantál. A HUION WH1409 grafikus tábla toll érzékenysége 8192 nyomásszint, a jelátviteli sebesség 233 PPS, a felbontás pedig 5080 LPI.

Huion Sketch, a Huion egyedülálló mobiltelefonos rajzszoftvere:

A Huion Sketch egy intuitív rajzalkalmazás, amely paletta ikont és jegyzetfüzet ikont tartalmaz a rajzoláshoz és a jegyzeteléshez. A noteszgép kezelőfelülete minimális kivitelű, felül több ecset és színválaszték található. A művészeti vászon számos rajzfunkcióval büszkélkedhet, miközben megtartja a minimalista felületet.

A Huion felhasználóinak nem kell fizetniük a Huion vázlatért . Letölthető a hivatalos HUION weboldalról. Győződjön meg róla, hogy van androidos telefon, az iPhone jelenleg NEM támogatott.

A toll használata:

Ha nem használja, helyezze a tollat ​​a tolltartóba vagy az asztalára. Ne tegye a tollat ​​a képernyő felületére, mert ez akadályozhatja a képernyőn megjelenő más kurzorpozicionáló berendezések használatát, ami szintén megakadályozhatja a számítógép alvó üzemmódba való átállását.

A tablet töltése:

1. A WH1409 NEM önálló termék! A működéshez ezt az eszközt csatlakoztatni kell egy számítógéphez.

2. A tablet vezeték nélküli első használata előtt a tablet akkumulátorát teljesen fel kell tölteni. Ehhez csatlakoztassa az USB-kábelt a táblagép és a számítógép elsődleges USB-portja vagy egy tápellátású USB-port közé.

3. Az USB-kábellel az akkumulátort lehet tölteni, és a táblagépet vezetékes USB-táblagépként is működtetni. Az akkumulátor akkor töltődik, ha az USB-kábelt csatlakoztatja, és az akkumulátor nincs teljesen feltöltve.

4. A lemerült akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 7 órát vesz igénybe. A tényleges töltési idő az aktuális akkumulátor töltöttségi szintjétől és a táblagép töltés közbeni használatától függ. Az akkumulátor állapotjelzője töltéskor a PIROS színt jelzi, és teljesen feltöltve kikapcsol.

5. Amikor a táblagépet USB-kábellel csatlakoztatja a számítógéphez, a vezeték nélküli mód letiltásra kerül.

A tollhegy cseréje:

Vannak tollhegyek, miután a tolltartót az óramutató járásával ellentétes irányba fordította a fedél kinyitásához.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B01CY1W7IU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HUION Inspiroy WH1409 grafikus tábla” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »