HUION Inspiroy WH1409 grafikus tábla

89 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

HUION Inspiroy WH1409 grafikus tábla

  • Aktív tartomány: 13,8 x 8,6 hüvelyk. Ez a Huion termékcsalád legnagyobb grafikus táblagépe, amely ideális a kreatív szakemberek számára, hogy ötleteiket simán és szabadon kifejezhessék.

Leírás

HUION Inspiroy WH1409 grafikus tábla

  • Aktív tartomány: 13,8 x 8,6 hüvelyk. Ez a Huion termékcsalád legnagyobb grafikus táblagépe, amely ideális a kreatív szakemberek számára, hogy ötleteiket simán és szabadon kifejezhessék.
  • 2,4 GHz-es vezeték nélküli kommunikáció: biztosítsa a rugalmas rajzélményt. A maximális hatótávolság legfeljebb 12 méter lehet.
  • Lítium-ion akkumulátor 2000 mAh-s lítium-ion akkumulátorral: folyamatos üzem 4 óra töltési idő után kb. 40 óra folyamatos, így élvezheti a kreatív időt zavaró tényezők nélkül. Újratölthető tollal van felszerelve, amely minden kétórás töltés után 800 óráig működik.
  • 12 testreszabható Express gomb: Segíthet testre szabni a szoftverélményt és növelheti a munkafolyamat hatékonyságát.
  • Tollnyomás: 8192 tollnyomás-érzékenységi fokával Giano finom mozdulatokat ad, amit igényel; Az 5080 LPI és a 230 RPS lehetővé teszi, hogy pontosan és zökkenőmentesen hozza létre műveit; alkalmas jobbkezes és balkezes felhasználók számára egyaránt, egy év garancia.
Műszaki információk
Dolgozzon online

Hatékonyabban dolgozzon a Huion táblagéppel. Használhatja online konferenciákhoz, webkonferenciákhoz, webes szemináriumokhoz és képernyőmegosztáshoz.

A legfejlettebb anyagspecifikáció kiváló rajzjellemzőket garantál. A HUION WH1409 grafikus tábla toll érzékenysége 8192 nyomásszint, a jelátviteli sebesség 233 PPS, a felbontás pedig 5080 LPI.

Huion Sketch, a Huion egyedülálló mobiltelefonos rajzszoftvere:

A Huion Sketch egy intuitív rajzalkalmazás, amely paletta ikont és jegyzetfüzet ikont tartalmaz a rajzoláshoz és a jegyzeteléshez. A noteszgép kezelőfelülete minimális kivitelű, felül több ecset és színválaszték található. A művészeti vászon számos rajzfunkcióval büszkélkedhet, miközben megtartja a minimalista felületet.

A Huion felhasználóinak nem kell fizetniük a Huion vázlatért . Letölthető a hivatalos HUION weboldalról. Győződjön meg róla, hogy van androidos telefon, az iPhone jelenleg NEM támogatott.

A toll használata:

Ha nem használja, helyezze a tollat ​​a tolltartóba vagy az asztalára. Ne tegye a tollat ​​a képernyő felületére, mert ez akadályozhatja a képernyőn megjelenő más kurzorpozicionáló berendezések használatát, ami szintén megakadályozhatja a számítógép alvó üzemmódba való átállását.

A tablet töltése:

1. A WH1409 NEM önálló termék! A működéshez ezt az eszközt csatlakoztatni kell egy számítógéphez.

2. A tablet vezeték nélküli első használata előtt a tablet akkumulátorát teljesen fel kell tölteni. Ehhez csatlakoztassa az USB-kábelt a táblagép és a számítógép elsődleges USB-portja vagy egy tápellátású USB-port közé.

3. Az USB-kábellel az akkumulátort lehet tölteni, és a táblagépet vezetékes USB-táblagépként is működtetni. Az akkumulátor akkor töltődik, ha az USB-kábelt csatlakoztatja, és az akkumulátor nincs teljesen feltöltve.

4. A lemerült akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 7 órát vesz igénybe. A tényleges töltési idő az aktuális akkumulátor töltöttségi szintjétől és a táblagép töltés közbeni használatától függ. Az akkumulátor állapotjelzője töltéskor a PIROS színt jelzi, és teljesen feltöltve kikapcsol.

5. Amikor a táblagépet USB-kábellel csatlakoztatja a számítógéphez, a vezeték nélküli mód letiltásra kerül.

A tollhegy cseréje:

Vannak tollhegyek, miután a tolltartót az óramutató járásával ellentétes irányba fordította a fedél kinyitásához.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B01CY1W7IU

%d