HP ENVY Pro 6420 multifunkciós nyomtató, 10 oldal percenként

88 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

HP ENVY Pro 6420 multifunkciós nyomtató, 10 oldal percenként

  • HP Instant Ink: A HP Instant Ink használatával már nem kell aggódnia a tinta miatt, és időt, idegeket és akár 70% -os tintaköltséget takaríthat meg. 
  • Megtakarítási tipp: a HP Instant Ink 50 oldalas tarifája. További információk a termékleírásban
  • Főbb jellemzők: helytakarékos fotónyomtató; Sokoldalú többfunkciós nyomtató szegély nélküli nyomtatás és fotónyomtatás laboratóriumi minőségben, nyomtatás okostelefonról vagy táblagépről, duplex, WiFi, légnyomás, ikon kezelőpanel. 
  • Nyomtatási sebesség: legfeljebb 10 oldal / perc (fekete / fehér), legfeljebb 7 oldal / perc (színes); Nyomtatási minőség: akár 4800 x 1200 dpi; Csatlakozások: WiFi, nagy sebességű USB 2.0, mobil nyomtatás. 
  • Szállítási terjedelem: HP ENVY Pro 6420 (5SE45B) többfunkciós nyomtató; HP 305 fekete; HP 305 színes; tápkábel.

Méret: 10 oldal / perc

Műszaki információk

További termékinformációk

A leghatékonyabb módja annak, hogy mindent otthonról elvégezzen – bármilyen eszközön. Zökkenőmentesen nyomtathat mindennapi és üzleti dokumentumokat, iskolai feladatokat, fényképeket és még sok minden mást – akár okostelefonjáról vagy táblagépéről is, a HP intelligens alkalmazásnak köszönhetően. Csatlakoztasson bármelyik eszközét, és bárhová megy. A HP Mobile Fax segítségével a faxokat kényelmesen el lehet küldeni útközben is.

További információk

Gyártó

Hewlett-Packard

Gyártói garancia

12

Termékkód

B086LRLMXQ

%d