HOMESTEC 8,5 hüvelykes digitális rajztábla

12 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

HOMESTEC 8,5 hüvelykes digitális rajztábla gyerekeknek

  • Íróasztalunk színes képeket képes festeni a mellékelt tollal, ujjával is használható, nagyon könnyen olvasható LCD kijelzővel, egy gombnyomással gyorsan törölhetők, és a törlésgombot reteszelő kapcsolóval rögzíthetjük. Megakadályozza az írás véletlen törlését.
  • A HOMESTEC LCD digitális rajzlap egy 159 g-os grafikus tábla, mérete 218 mm x 140 mm, írási felülete 175 mm x 125 mm. Véleményünk szerint a 8,5 hüvelykes méret ideális hátizsákban történő szállításhoz.
  • Praktikus, vicces, eredeti, de egyszerű íróasztal is. Ideális egyszeri, spontán jelölésekhez / rajzokhoz, stb., Papírmegtakarításhoz és rendkívül praktikus az asztalhoz és útközben is. gyermekek számára is szórakoztató, mint egy varázslatos rajztábla vagy mágikus tábla: “Mondjon búcsút papírra”
  • A kijelző CR2016 gomb akkumulátorral működik, és már be van telepítve a jobb alsó elemtartóba. az íráshoz nincs szükség további áramra, és alig használ fel villamos energiát.
  • Kínálunk 2 éves garanciát és 24 órás ügyfélszolgálatot e-mailben. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Műszaki információk
márka HOMESTEC
Tárgy súlya 132 g
A csomag mérete 23,2 x 15,1 x 1,1 cm
Elemek: 1 CR2 elem szükséges (mellékelve).
Gyártói referencia 085N3-GY-BU
szín kék
Elemtípus CR2
Kapacitású lítium akkumulátor 1 watt óra
Súlyú lítium elem 0,01 gramm
További termékinformációk
ASIN B07W1JSXCG

Jó ötlet gyerekeknek

A HOMESTEC Gyerekíró Tanács elkötelezett amellett, hogy több papírt és színt takarítson meg.

Táblázattal a gyerekek egy-két órát tölthetnek el egy gyönyörű festményt magukkal, így teljes mértékben fejlesztik érdeklődésüket a festészet iránt.

További információk

Gyártó

HOMESTEC

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07W1JSXCG

%d