GHKJOK 200 hüvelykes összehajtható vetítővászon

45 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

A GHKJOK vetítővászon támogatja a kétoldalas vetítést, és fényképeket, videókat, játékokat stb. jeleníthet meg rajta egyszerűen.

Leírás

GHKJOK 200 hüvelykes összehajtható vetítővászon

Összehajtható vetítővászon

A GHKJOK vetítővászon nem gyűrődik, így összehajthatja kisebb méretre, majd beteheti egy hátizsákba, bőröndbe vagy egy fiókba. Terítse szét és akassza fel, amikor használni szeretné. Támogatja a 3D, HD filmeket és a kiváló képminőséget is. 

Kiváló minőségű

Ez a nagy sűrűségű poliészter szálból és PVC anyagból készült GHKJOK vetítővászon a fehérség és az alacsony fényáteresztés előnyeit kínálja, így kényelmesebb és kiválóbb vizuális élményt nyújt. Mindkét oldala mosható és kivetíthető. Ez a termék támogatja a kézi mosást és a gépi mosást, vagy közvetlenül tisztítsa meg és szárítsa meg a piszkos részeket. Függetlenül attól, hogy a vetítővászon összehajtva van, nem hagy gyűrődést a vetítési felületen, ami garantálja a tökéletes vetítési eredményt. Mivel a vetítővászon összehajtható, mint az új ruhák, lehet, hogy vannak ráncok, amikor megkapja, javasoljuk, hogy kampók vagy kötelek  segítségével feszítse meg a képernyőt, így a ráncok eltűnnek.

Vetítővászon mérete

16: 9 képernyős, 200 hüvelykes vetítővászon (4,42 * 2,52 m), mely nagy látószöget és 160 fokos nagylátószögűséget  biztosít 1,6-szoros nagyítással.

Könnyen felszerelhető

Horgokkal, kötelekkel, szegekkel és kétoldalas ragasztószalaggal könnyen rögzíthető a falon vagy mennyezeten (ez már az Ön döntése). Könnyű és egyszerű felszerelni, szóval már percek alatt már élvezheti is ezt a 3D projektor vetítővásznat. A vetítővászon kompakt, és összehajtható, utána pedig zacskóban vagy táskában tárolható.

Széles alkalmazási lehetőség

A GHKJOK vetítővászon támogatja a kétoldalas vetítést, és sportjátékokat, fényképeket, zenei videókat, játékokat stb. jeleníthet meg rajta egyszerűen. Széles körben használják irodában, otthon, konferencia teremben, prezentációknál, nyilvános kiállításon, szabadtéri filmekhez, partikon stb. A vetítési kijelzőnek köszönhetően mindenhol élvezheti a legélvezetesebb élményt.

GHKJOK vetítővászon egy kiváló termék, amelyet a mindennapi életben, a szórakozás közben és a munkában is használhat.

A GHKJOK vetítővászon a legtöbb projektor számára alkalmas a piacon, és 200 hüvelykes képernyője van, amely egyedülálló vizuális élményt biztosít Önnek.

 

Specifikációk

Anyag:  Poliészter
Átlós méret: 200 hüvelyk
Méret: 442 cm (H) × 252 cm (Sz)
Képernyő arány: 16: 9
Súly: 1,20 kg
Megtekintési szög: 160 °
Csomag tartalma: 1 × 200 hüvelykes vetítővászon

További információk

Gyártó

GHKJOK

Gyártói garancia

12

Szín

,

Termékkód

B088FQRWSC

%d bloggers like this: