13.3%

GAOMON S620 grafikus tábla

25 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

GAOMON S620 grafikus tábla

  • Passzív toll – A legfejlettebb passzív technológiát használja, nincs akkumulátor és nincs szükség töltésre. Ez a környezetbarát toll lehetővé teszi a folyamatos rajzolást, festést és játékot, miközben elkerüli a tevékenység zavaró megszakítását alacsony energiaigényű mutatóval. 2 programozható “Express gombjával” rendelkezik. A billenőkapcsoló lehetővé teszi a funkciók használatát is
  • (8192 nagynyomású érzékenység és 4 egyedi expressz gomb – Ez pontos vezérlést és nagy pontosságot biztosít ujjaival, hogy még természetes vonalgradienst és kreatív teljesítményt érjen el. A 4 testreszabható gomb több funkcióra állítható be, mint gondolnád. Ennek használata munka közben jelentősen növeli a munka gyorsaságát.
  • 266 PPS átviteli sebesség / 5080 LPI felbontás / 10 mm-es olvasási magasság / 6,5 * 4 hüvelyk aktív terület) – Ez a méret jobb, hordozható és könnyű, így ideális laptop hordtáskájában, munkahelyén, iskolájában vagy utazáshoz történő szállításhoz. De elég nagy a digitális munkához, a festéshez és a rajzoláshoz, a kézzel írt munkához, a játékhoz és animációhoz, a CAD stb.
  • (Kompatibilis a Win 7/8/10 és a MacOS 10.12 vagy újabb verziókkal / a legnépszerűbb rajzoló szoftverrel) – például: Adobe Photoshop, Illustrator, Clip Studio, Lightroom, Sketchbook Pro, Manga Studio, CorelPainter, FireAlpaca, OpenCanvas, Paint Tool Sai2, Krita és így tovább. Szinkronizálható a következőkkel: Adobe Acrobat Reader DC Signature Application, ha digitális aláírás megköveteli.
  • Ergonómikus csúszásgátló kivitel és 1 év garancia) – “4 csúszásmentes gumi betétet úgy terveztek, hogy a tablet optimális stabilitást biztosítson. A mikro-USB port biztosítja a kapcsolatot az asztali / notebook vagy PC-vel. A 4” Express gombokkal “például a tábla tetején nincs szükség a tálcát 180 fokkal elforgatni, amikor a” bal oldali “módot használja. Egyéves garanciát adunk az önkéntes megsemmisítés kivételével.

Műszaki információk

Márkanév GAOMON
Tárgy súlya 581 g
termék méretek 21,1 x 17,4 x 0,8 cm
Gyártói referencia A0.S62000-0-EN0000-0-XSL
Szín fekete

További információ

ASIN B07R49KYCF

Passzív toll 8192 nyomásszinttel

Az ArtPaint AP32 toll környezetbarát passzív technológiát használ. Ez kiküszöböli az akkumulátor vagy az újratölthető elem szükségességét, és kiküszöböli a töltés gondját is. Az ArtPaint AP32 tehát valódi tollként működik. Ez is kényelmes és gazdaságos – nincs akkumulátor és könnyebb. Ezenkívül megakadályozza az USB töltőkábel elvesztését. Az elem nélküli ArtPaint AP32 toll jobban lezárva és stabilabb, mint egy elemmel ellátott toll. Lehetővé teszi még finomabb átmenetek és pontosabb vonalak létrehozását. Növeli az eredményeit a digitális létrehozásával.

4 + 2 programozható expressz gomb

4 “expressz gomb” a táblagépen + 2 nyomógomb a tollon – kívánsága alapján hozzárendelhető a megfelelő funkciókhoz. Ez jelentősen megnöveli a munka hatékonyságát.

Ergonomikus csúszásgátló kialakítás

4 csúszásgátló gumibetétet fejlesztettek ki a tabletta optimális stabilitása érdekében. A mikro-USB-port biztosítja a csatlakozást az asztali / noteszgéphez vagy a számítógéphez.

További információk

Gyártó

Gaomon

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07R49KYCF

%d bloggers like this: