Barion Pixel
Akció!

FLIR ONE PRO hőkamerás kamera Android eszközökhöz (USB-C)

Original price was: 216 990 Ft.Current price is: 212 990 Ft. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

FLIR ONE PRO hőkamerás kamera Android eszközökhöz (USB-C)

 • A nagy teljesítményű hőkamera lehetővé teszi, hogy teljes sötétségben lásson, felkutassa a ház körüli problémákat, és teljesen új módon fedezze fel világát.
 • Az ingyenes FLIR One alkalmazás automatikus jelentést, objektummérést és rengeteg ingyenes, valós idejű tippet és trükköt kínál!

Leírás

FLIR ONE PRO hőkamerás kamera Android eszközökhöz (USB-C)

 • A nagy teljesítményű hőkamera lehetővé teszi, hogy teljes sötétségben lásson, felkutassa a ház körüli problémákat, és teljesen új módon fedezze fel világát.
 • Az ingyenes FLIR One alkalmazás automatikus jelentést, objektummérést és rengeteg ingyenes, valós idejű tippet és trükköt kínál!
 • A FLIR ONE lehetővé teszi a hőmérséklet-különbségek megtekintését és biztonságos távolságból történő pontos mérését.
 • Az állítható OneFit csatlakozó kompatibilis védőburkolatokkal történő használatát teszi lehetővé.
 • MEGJEGYZÉSNem kompatibilis a Samsung S8, Samsung S9, Samsung Note 8, Google Pixel 2 XL, Nokia 8, OnePlus 5T, Razer Phone, Sony XZ és Xiaomi Mi6 készülékekkel.
 • Tárolási hőmérséklet: -20 ° C – 60 ° C
 • Az exkluzív MSX technológia egyesíti a termikus spektrumot a láthatóval annak érdekében, hogy további részleteket és jobb felbontást kínáljon Önnek, mert két kamera jobb, mint egy

A gyártó termékleírása

A vadonatúj FLIR One Pro az eddigi legfejlettebb. Robusztus kialakításával, új, állítható Onefit magasságú csatlakozójával és a felhasználási helyre beállított, még erőteljesebb képfunkcióval ideális eszköz azoknak a szakembereknek, akik a munkahelyükön alkalmazzák a termográfiát.

Olyan emberek számára készítettük a FLIR one pro terméket, akik a lehető legtöbb teljesítményt és funkcionalitást szeretnék kihozni okostelefonjuk hőkamerájából. Akár üzleti tulajdonos, akár otthoni felügyelő, akár komoly ezermester vagy, a Pro jelentős javulást hoz a képminőségben és az okostelefon hőkamerájának kapacitásában. A 160 x 120 szenzorral és a VividIR, egy nagy felbontású feldolgozási technológiával, amely az eddigi legélesebb képminőséget nyújtja Önnek.

Új FLIR One alkalmazás:

Az új és továbbfejlesztett alkalmazás lehetővé teszi a tippek és trükkök elérését, amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatosan felfedezze a hőképalkotás új módjait. Maradjon kapcsolatban a felhasználói közösséggel, és könnyedén ossza meg képeit a közösségi médiában.

Hagyja a tokot

Határozott előrelépést tettünk a harmadik generációs FLIR One-val az új, állítható OneFit magasságú csatlakozóval. A OneFit csatlakozó lehetővé teszi, hogy a FLIR One csatlakozó hosszát úgy állítsa be, hogy a legtöbb mobiltelefon tokhoz rögzítse anélkül, hogy azokat el kellene távolítania. Ez egy nagyszerű lehetőség mindenki számára, akinek vastag, ütésálló borításai vannak.

Fejlesztettünk egy USB-C funkciót is a FLIR One Pro számára, amely lehetővé teszi az Android felhasználók számára, hogy a kamerát a kívánt irányba mutassák.

Pro Ready Tools

A FLIR One Pro tele van eszközökkel és képességekkel, és a FLIR One alkalmazás automatikusan felismeri, amikor az okostelefonhoz van csatlakoztatva. Számos kompetens eszközt kínál, beleértve a radiometriát, a pontos hőmérsékletmérés lehetőségét, és akár több hőmérsékleti pontot is. Amint képet vagy videót rögzített, a FLIR One Pro lehetővé teszi a kép elemzését és egy gombnyomással jelentések küldését a munkahelyi kommunikáció egyszerűsítése érdekében.

Négyszer jobb felbontás

A FLIR One Pro-t a Lepton Miko hőkameránk jellemzi, amelynek felbontása négyszer nagyobb, mint a standard FLIR One harmadik generációja. Kombinálja ezt a szabadalmaztatott MXS képalkotó technológiánkkal – amely nyers, élesebb és részletesebb termikus képeket biztosít – és a VividIR, az új, szabadalmaztatás alatt álló videójel feldolgozási technológiával, és mi hoztuk létre a legvilágosabb képet, amelyet valaha rögzítettünk a FLIR One segítségével.

Termék információ

Méret: Képzett felhasználó  | Stílus: Android (USB-C)

 • Elemek: 1 lítium-ion elem szükséges (tartozék).
 • UNSPSC kód: 41110000
 • A termék méretei: 6,8 x 1,4 x 3,4 cm
 • A termék súlya: 36,5 gramm
 • Gyártó: Flir
 • ASIN: B0716ZGL7C
 • Típusszám: ONE Pro USB-C

 

További információk

Gyártó

FLIR

Gyártói garancia

12

Termékkód

B0716ZGL7C