Barion Pixel

Eufy robotporszívó, Anker RoboVac 11S (Slim)

103 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Eufy robotporszívó, Anker RoboVac 11S (Slim)

  • A vadonatúj ROBOVAC: A legalacsonyabb  (csak 72 mm magas) RoboVac rekonstruálva, ugyanakkor megnövekedett 1300Pa szívóerővel és alacsony zajszintű funkcióval. A Digital Trends szerint a “2018 legjobb robotporszívója”!
  • BOOSTIQ ™ TECHNOLÓGIA: A nagyon szennyezett vagy nehezen tisztítható területeken automatikusan megnő a szívóerő.
  • HATALMAS LI-ION AKKUMULÁTOR: A fantasztikus kapacitás óriási teljesítményt garantál akár 100 percig, a folyamatos tisztításhoz.
  • PREMIUM FUNKCIÓK: Ez magában foglalja a kemény üvegből készült karcolásgátló felületet, az akadályok hatékony felismerését szolgáló infravörös érzékelőt és a korszerű magasságérzékelést az esések megelőzésére. Az újratöltés automatikusan megtörténik. Tehát a RoboVac mindig készen áll a használatra!
  • Amit kap: RoboVac 11S, távirányító (2 db AAA elemet tartalmaz), töltőállomás, váltóáramú töltő, tisztító eszköz, kiegészítő szűrőkészlet, 4 oldalkefe, 5 kábelkötegelő, felhasználói kézikönyv és 12 hónapos gyártói garancia.

Termék információ

A energia osztály

RoboVac 11S erős 1300Pa-val elnyel minden porszemét. Tiszta érzés, nemcsak látás.

 

 

 

Non-stop tisztaság 

A nagy kerekek könnyedén gördülnek a szőnyegeken, a kis lépcsőkön, az ajtószalagokon, és mindig a megfelelő helyre viszik a RoboVac-ot.

 

 

A RoboVac a legmodernebb érzékelő technológiákat használja. Ez lehetővé teszi számára a lépcsők, küszöbök és élek előzetes felismerését és elkerülését.

 

 

 

Mindig készen áll a használatra

RoboVac minden tisztítás után automatikusan visszatér töltőállomásába – elegendő energia a kezdéshez bármikor!

 

 

 

Háromszűrős rendszer A RoboVac kétrétegű szűrővel és egy további nagy teljesítményű szűrővel rendelkezik az ideális tisztítás érdekében.

 

 

 

Automatikus tisztítás

Számos tisztítási mód kombinálva a pontos időbeállításokkal biztosítja, hogy a háztartása önmagától tisztuljon meg, így Ön fontosabb dolgokra tud koncentrálni.

 

 

Szünetmentes tisztaság A RoboVac egyszerre akár 100 percig is képes működni egyetlen töltés után – több mint elegendő idő az egész háztartás megtisztítására!

 

 

 

Bővített porgyűjtő

A belső porgyűjtő tartályban 0,6 liter szennyeződés fér el. Ennek a kapacitásnak köszönhetően a porgyűjtőt sokkal ritkábban kell üríteni.

 

 

Műszaki információk

További termékinformációk

További információk

Gyártó

eufy

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07D7SZPXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eufy robotporszívó, Anker RoboVac 11S (Slim)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: