Barion Pixel

Eufy robotporszívó, Anker RoboVac 11S (Slim)

103 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Eufy robotporszívó, Anker RoboVac 11S (Slim)

  • A vadonatúj ROBOVAC: A legalacsonyabb  (csak 72 mm magas) RoboVac rekonstruálva, ugyanakkor megnövekedett 1300Pa szívóerővel és alacsony zajszintű funkcióval. A Digital Trends szerint a „2018 legjobb robotporszívója”!
  • BOOSTIQ ™ TECHNOLÓGIA: A nagyon szennyezett vagy nehezen tisztítható területeken automatikusan megnő a szívóerő.
  • HATALMAS LI-ION AKKUMULÁTOR: A fantasztikus kapacitás óriási teljesítményt garantál akár 100 percig, a folyamatos tisztításhoz.
  • PREMIUM FUNKCIÓK: Ez magában foglalja a kemény üvegből készült karcolásgátló felületet, az akadályok hatékony felismerését szolgáló infravörös érzékelőt és a korszerű magasságérzékelést az esések megelőzésére. Az újratöltés automatikusan megtörténik. Tehát a RoboVac mindig készen áll a használatra!
  • Amit kap: RoboVac 11S, távirányító (2 db AAA elemet tartalmaz), töltőállomás, váltóáramú töltő, tisztító eszköz, kiegészítő szűrőkészlet, 4 oldalkefe, 5 kábelkötegelő, felhasználói kézikönyv és 12 hónapos gyártói garancia.

Termék információ

A energia osztály

RoboVac 11S erős 1300Pa-val elnyel minden porszemét. Tiszta érzés, nemcsak látás.

 

 

 

Non-stop tisztaság 

A nagy kerekek könnyedén gördülnek a szőnyegeken, a kis lépcsőkön, az ajtószalagokon, és mindig a megfelelő helyre viszik a RoboVac-ot.

 

 

A RoboVac a legmodernebb érzékelő technológiákat használja. Ez lehetővé teszi számára a lépcsők, küszöbök és élek előzetes felismerését és elkerülését.

 

 

 

Mindig készen áll a használatra

RoboVac minden tisztítás után automatikusan visszatér töltőállomásába – elegendő energia a kezdéshez bármikor!

 

 

 

Háromszűrős rendszer A RoboVac kétrétegű szűrővel és egy további nagy teljesítményű szűrővel rendelkezik az ideális tisztítás érdekében.

 

 

 

Automatikus tisztítás

Számos tisztítási mód kombinálva a pontos időbeállításokkal biztosítja, hogy a háztartása önmagától tisztuljon meg, így Ön fontosabb dolgokra tud koncentrálni.

 

 

Szünetmentes tisztaság A RoboVac egyszerre akár 100 percig is képes működni egyetlen töltés után – több mint elegendő idő az egész háztartás megtisztítására!

 

 

 

Bővített porgyűjtő

A belső porgyűjtő tartályban 0,6 liter szennyeződés fér el. Ennek a kapacitásnak köszönhetően a porgyűjtőt sokkal ritkábban kell üríteni.

 

 

Műszaki információk

További termékinformációk

További információk

Gyártó

eufy

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07D7SZPXL