Einhell TE-JS 18 vezeték nélküli szúrófűrész

57 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Einhell TE-JS 18 vezeték nélküli szúrófűrész

Akkumulátorral, töltővel!

  • Az univerzális fűrész minden ezermester számára vezeték nélküli szabadságot biztosít a 18 voltos lítium-ion akkumulátor és a LED-fény révén. 
  • Négyutasan állítható ingaütés és szilánkvédelem a tiszta vágási eredményekhez és a lehető legnagyobb tisztasághoz a porfúvás funkció és a porszívó adapter révén. 
  • Robusztus fűrésztalp műanyag betéttel és kiegészítő klipszel, kijelző a pontos vágásokhoz. 
  • Gyors és szerszám nélküli fűrészlapcsere. 
  • A Power X-Change rendszercsalád tagjaként minden akkumulátor használható a vezeték nélküli puzzle-vel. A működéshez 18 V-os PXC akkumulátor szükséges. A szállítás egy 2,5 Ah-os akkumulátort és egy töltőt tartalmaz.

Műszaki információk

méret Tartalmaz 2,5 Ah akkumulátort és töltőt
stílus Tartalmaz 2,5 Ah akkumulátort és töltőt
Meghajtó típusa akkumulátor
Csomagok száma 1

További termékinformációk

ASIN B089PH421H
egyhangú

Akkumulátor rendszer minden Power X-Change eszközhöz

Az Einhell Power X-Change akkumulátor rendszerével különféle szerszámokhoz mindig ugyanazt az akkumulátortípust használja, akár a műhelyben, akár a kertben.

egyhangú

Aktív akkumulátorkezelő rendszer

Csúcskategóriás lítium-ion celláink nemcsak sok energiát szolgáltatnak, hanem különösen tartósak és robusztusak is, az automatikus ABS elemfigyelésnek köszönhetően.

egyhangú

Váltható ingaütés a gyors vágásokhoz

négyirányú állítható ingaütésnek köszönhetően a rögzített fűrészlap nem csak függőlegesen, hanem vízszintesen is mozog. Ez növeli a szúrófűrész vágási teljesítményét és a fűrészlap élettartamát.

egyhangú

Gyors és szerszám nélküli fűrészlapcsere

Az univerzális fűrészlap-tartóval a T vagy U tengelyes fűrészlapok gyorsan és szerszámok nélkül beilleszthetők az akkus szúrófűrészbe.

egyhangú

Robusztus fűrésztalp műanyag betéttel

robusztus fűrésztalphoz további vágóvonal- kijelző csatlakoztatható, hogy a gyors, szabadkézi vágások pontosan elvégezhetők legyenek . Ezenkívül például anyagbarát műanyag borítóval van felszerelve . B. bevont lemezek karcolások nélkül.

egyhangú

Optimális kilátás a fűrészelés során

Az integrált LED-fény és a praktikus porfúvási funkció folyamatosan biztosítja a vágási terület és a munkadarab optimális képét a fűrészelés során.

További információk

Gyártó

Einhell

Gyártói garancia

12

Termékkód

B089PH421H

%d bloggers like this: