25.2%

DJI Mavic Mini Fly More Combo drón és tartozékkészlet

171 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Elfogyott

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

DJI Mavic Mini Fly More Combo drón és tartozékkészlet

  • JELLEMZŐK: A hordozható és kompakt DJI Mavic Mini 30 perces repülési idejével mindössze 249 gramm tömegű, tehát az egyik legalacsonyabb és legbiztonságosabb súlyosztály a drónok között. 
  • GIMBAL CAMERA: A Mavic Mini képes 12 megapixeles képeket és videofelvételeket készíteni 2,7K QHD felbontásban. A karosszéria három tengelyen stabilizálódik, és sima felvételeket kínál. 
  • TÁVIRÁNYÍTÁS: A távirányító HD videofelvételeket kínál alacsony késleltetéssel, legfeljebb 2 kilométeres hatótávolsággal. Az eltávolítható vezérlőrudak megkönnyítik a szállítást. 
  • FLY APP: A DJI Fly alkalmazás segítségével néhány kattintással filmfelvételeket készíthet. Az alkalmazás hasznos útmutatásokat kínál, amelyek megkönnyítik, gyorssá és biztonságossá teszik a repülés világában az indulást
  • TARTALOM: kameravédelem, 3x intelligens repülési akkumulátor, rádió távirányító, 3x tartalék légcsavar, 2x mikro USB kábel, rádió távirányító kábel (mikro USB csatlakozás, USB-C, Lightning), tartalék bot

Mavic Mini Combo

Műszaki információk

További termékinformációk

A gyártó termékleírása

f
s

Egyszerű szerkesztési sablonok

A DJI Fly alkalmazás sablonok széles választékát kínálja a videók szerkesztéséhez – remek szerkesztett videók egyetlen gombnyomással! Még a videószerkesztő tapasztalat nélküli kezdők is felválthatják a felvételeket a közösségi médiában.

c

c

c

Stabilizált gimbális kamera

A Mavic Mini 12 megapixeles képeket és videofelvételeket készíthet 2,7K QHD felbontásban. A karosszéria három tengelyen stabilizálódik, és  sima felvételeket kínál rázkódás nélkül.

Távirányító

A távirányító HD videó továbbítást kínál alacsony késleltetéssel, akár két kilométer távolságig. Az eltávolítható vezérlőrudak megkönnyítik a szállítást

Nagyszerű repülési idő

A Mavic Mini kis tömege hosszabb repülési időt tesz lehetővé, mint általában a piacon lévő hasonló FlyCam kamerákkal. A teljesen feltöltött akkumulátor akár 30 percnyi szórakozást biztosít a levegőben.

d

G

H

QuickShots

A QuickShots, mint például Dronie, Kreisen,
Helix és Rocket segítségével, a felvételek, mint például a hollywoodi zenekarok csak néhány lépésnyire vannak. Egyszerűen válassza ki a QuickShot funkciót, és a Mavic Mini előre programozott repülési manővereket hajt végre videofelvételekkel.
Az automatikusan létrehozott rövid videók azonnal megoszthatók a barátokkal és a családdal.

CineSmooth mód

A Mavic Mini csökkenti a  légsebességet és a karosszéria mozgását a nagyobb pontosság és stabilizálás érdekében. Ez a mód különösen hasznos összetett helyiségekben és kényes helyzetekben.

Keressen lélegzetelállító tájat a környéken

A DJI Fly alkalmazás hozzáférést biztosít a felhasználók számára az izgalmas SkyPixel platformhoz, egy olyan közösségi hálózathoz, ahol a felhasználók megoszthatják fényképeiket és videóikat.
Tekintse meg más pilóták munkáját, ossza meg saját munkáját, és keressen népszerű repülési helyeket a közelben.

További információk

Gyártó

DJI

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07RJMJ77B

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DJI Mavic Mini Fly More Combo drón és tartozékkészlet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: