12.7%

CHRISSON trekking női e-bike-250W (fekete)

465 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

CHRISSON trekking női e-bike-250W (fekete)

  • ELEKTROMOS KERÉKPÁR: A városban vagy a parkban egyaránt ez a nőknek tervezett pedelec a hűséges társa! Legfeljebb 25 km/h-val haladhat, amelyet egy 250W-os, 36V-os motor támogat. Gyorsan érje el úticélját bosszantó izzadás nélkül.
Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

CHRISSON trekking női e-bike-250W (fekete)

  • ELEKTROMOS KERÉKPÁR: A városban vagy a parkban egyaránt ez a nőknek tervezett pedelec a hűséges társa! Legfeljebb 25 km/h-val haladhat, amelyet egy 250W-os, 36V-os motor támogat. Gyorsan érje el úticélját bosszantó izzadás nélkül.
  • LCD KIJELZŐ VILÁGÍTÁSSAL: 5 sebességfokozat közül lehet választani, amelyeket könnyű megváltoztatni. Sötétben is figyelheti az elektromos kerékpárra és a túraútvonalra vonatkozó összes adatot.
  • NAGY TELJESÍTMÉNYŰ LITIUM-ION AKKUMULÁTOR lopásvédelemmel: Tölthető e-kerékpáron vagy külsőleg. 13 Ah-val nagy teljesítményt nyújt, amely akár 100 km-es távolsogat is lehetővé tesz.
  • Kiváló minőségű technológia: A könnyű alumínium váz, az alacsony karbantartást igénylő, 7 sebességes Shimano NEXUS sebességváltó, a nagy teljesítményű Promax V-fékek, az AXA vázzár és az StVZO világítás csak néhány az elektromos kerékpár plusz pontjaiból.
  • Biztonságos és költséghatékony a városon keresztül – A minőség és az optimális ár-teljesítmény a berlini fejlődés mozgatórugói. 

Termék információ

logo chrisson ebikes

Célunk már a kezdetektől fogva olyan kiváló minőségű kerékpárok és e-kerékpárok kifejlesztése, amelyek kialakítása és technológiája optimális ár-teljesítmény arányt kínálnak!

Régóta foglalkozunk a mobil világ problémájával, hogyan juthat el gyorsan az úti céljához, ugyanakkor egészséges, fitt és környezettudatos is maradjon.

Éppen ebben az irányban használjuk évek óta tapasztalatainkat a kerékpárok és az elektromos kerékpárok területén.

A CHRISSON E-Lady előnyei

Nincs stressz, több idő, szórakozás, több szabadság!

Nem számít, hová megy, legyen az munkába, egyetemre, a parkban vagy hosszabb túrákon, az ANANDA első kerekes motorral mindig mozgásban és időben odaér az úticéljához.

Nehéz poggyászt is magával vihet, vagy gyermekeit napközibe vagy iskolába viheti, mert a gyermekülést, a pótkocsit és a csomagtartót könnyen meg lehet erősíteni egy megfelelő adapterrel. Az ANANDA e-bike motor mindenhol támogat, és az LCD kijelző minden projekthez megfelelő vezetési módot kínál.

  • Németországban fejlesztették és Európában gyártották
  • Optimális ár-teljesítmény arány
  • Legmagasabb minőség

Jellemzők

első kerék motor motor ananda 250w első motor

Motor

Ez az e-bike pedelec ANANDA első kerék motorral van felszerelve – az úgynevezett kerékagy motorral. 250 W-os és 36 V-os kimenete van. Optimális támogatást kínál mindenhol és teljesen függetlenül a tervezett projekttől.

A motor által nyújtott segítség különösen észrevehető alacsony fordulatszám mellett, például felfelé haladáskor. Mivel ez az elektromos kerékpár pedelec, a támasz akár 25 km / h-ig tart.

ebike fedélzeti számítógép e bike elektromos kerékpár

LCD kijelző

Egy gombnyomással gyorsan válthat 5 elektromos sebességfokozat vagy 5 támaszszint között. A megvilágított LCD kijelző bármikor megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, az aktuális sebességet és a futásteljesítményt.

Az LCD kijelzőről a motor pillanatok alatt kikapcsolható. Ezután a kerékpár könnyedén vezethető, mint egy normál kerékpár, motoros meghajtás és ellenállás nélkül.

ebike akku reichweite elektro fahrrad mit akku

Akkumulátor

Az akkumulátor Greenway lítium-ion akkumulátor. 13 Ah kapacitással és kiváló minőségű akkumulátorcellákkal nagy teljesítményt nyújt, és átlagosan 100 km-es távolságot tesz lehetővé.

Az akkumulátor lopás ellen biztosított, és bármikor feltölthető a kerékpáron, vagy hazaviheti tölteni.

 

ebike damen chrisson

Keret

A könnyű alumínium váz (50 cm) kis súlyt, nagy stabilitást, pontos kezelhetőséget és tartósságot kínál.

Az ergonomikus keret kényelmes ülőhelyzetet kínál, testtípustól függetlenül. Ez biztosítja a maximális kényelmet még gyorsabb és sportosabb utazások során is.

Az e-bike 1,65 m és 1,85 m közötti bringázók számára alkalmas.

 

elektrofahrrad frauen pedelec

Villa

A SUNTOUR NVX rugózó villa kényelmes és alkalmazkodó vezetést tesz lehetővé akár földút, akár erdei ösvényeken. 75 mm-es felfüggesztési mozgással jó irányítást kínál az elektromos kerékpár felett és teljes kényelmet biztosít.

A felfüggesztés útja abszolút elegendő az egyenetlen felületek simításához és a kényelmes menethez. Ez védi az ízületeket és a hátat.

 

ebike shimano kettenschaltung

Shimano Nexus 7 kerékagy

A beépített 7 sebességes Shimano Nexus kerékagy sebességváltóval könnyedén elsajátíthatja a napi használatot. Minden projekthez megfelelő felszerelés áll rendelkezésre. És az elkövetkező évek során, kopásra hajlamos alkatrészek nélkül.

A teljes Shimano felszerelés biztosítja a megbízhatóságot és a sok problémamentes kilométert.

Műszaki információk

További információk

Gyártó

CHRISSON

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08C3ZWVQX

%d bloggers like this: