CHOETECH T536-S telefontartó 7,5 W gyorstöltővel

7 390 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

CHOETECH T536-S telefontartó 7,5 W gyors vezeték nélküli töltővel felszerelve.

【Két töltés mód】.

Lehetővé teszi az okostelefonok gyors vezeték nélküli töltését és a szokásos vezeték nélküli töltést. A gyors töltés mód csak a Samsung S9, S9 +, 8. megjegyzés, S8, S8 +, S7, S7 Edge, S6 Edge +, 5. megjegyzés esetén érhető el. (MEGJEGYZÉS: A gyors vezeték nélküli töltéshez a Quick Charge 2.0 / 3.0 hálózati adaptert kell használni.) Más Qi-kompatibilis eszközöket, például az S6, S6 Edge, Nokia 9, Nexus 4/5, normál sebességgel töltik fel. (Megjegyzés: A szokásos töltéshez legalább 5 V / 2A (min) hálózati adapterre van szükség.)

【Egykezes működés】.

A gravitációs összeköttetés kialakításával egyszerűen felteheti a telefonját az autós töltőre, és csúsztathatja le.  A töltő biztonságosan fogja a telefont, és vezeték nélküli töltést biztosít egyidejűleg. Nagyon könnyű és kényelmes töltést biztosít vezetés közben.

【Biztonsági fogás】. 

A gyors vezeték nélküli autós töltő lágy szilikonból készült. A telefon bilincsén és a légtelenítő tartón tartja a telefont biztonságosan és megakadályozza annak leesését. Emellett a szellőzőnyílás-tartó végén lévő horog lehetővé teszi az autós töltő biztonságosabb rögzítését az autójára. És ezek az intelligens kialakítások nem karcolják meg a telefont, és nem rontják az autóját.

Intelligens önvédelem.  A fejlett áramkörökkel felszerelt autós töltő megvédi a telefont a túltöltéstől, a túlfeszültségtől, a túlmelegedéstől és a túláramtól, biztosítva ezzel az eszközök és az ön biztonságát.

Specifikáció:

Termékmodell: T536-S.
Interfész: Micro USB tápbemenet.
: 5V / 2A; 9 V / 1,8.
A teljesítmény: 10 W (max.).
Anyag: Tűzvédelem nélküli ABS.
Elérhető Szín: Fekete.
Telefon szorító tartomány: 65-90mm.
csomag mérete
Nettó súly: 93g.
Bruttó súly: 146g.
A csomag tartalma: 1 * Gyors vezeték nélküli töltő Air Vent hegy; 1 * mikrotöltő kábel; 1 * Felhasználói kézikönyv; 1 * Panda könyvjelző.
tanúsítás: CE, FCC és RoHS.
LED jelzőfény: zöld LED töltési állapothoz (függetlenül attól, hogy a LED jelző kialszik-e vagy sem, ha teljesen feltöltötte-e, az a készüléktől függ, nem a vezeték nélküli töltőtől. Ha a Qi-megfelelőségi eszköz nem lenne képes ‘ t töltés-befejezett jel küldésekor a LED-jelzőfény folyamatosan világít.)

Kompatibilis eszközök (Részleges lista) –

Gyors töltés (legfeljebb 10 W)
Samsung S9, S9 +, 8. megjegyzés, S8, S8 +, S7, S7 Edge, S6 Edge +, 5. megjegyzés –
Gyors töltés (legfeljebb 7,5 W)
iPhone 8, 8 Plus, iPhone X –
Szabványos töltés
Samsung S6, S6 Edge, Nokia 9, Nexus 5/6 és több Qi-kompatibilis eszköz.

Megjegyzés:

1. A hálózati adapter kimenetének legalább 2A (perc) vagy annál nagyobbnak kell lennie.
2. A csomag NEM tartalmaz vezeték nélküli töltőkészüléket.
3. Javasoljuk, hogy a töltés előtt vegye le az 5 mm vastagságú telefon burkolatát és néhány nem megfelelő tokot, például fém vagy mágneses tokot.
4. A Samsung S9 / S9 + gyors vezeték nélküli töltéséhez az eredeti helyett külön Quick Charge 2.0 / 3.0 töltő szükséges.
5. Legyen óvatos a szellőzőnyílás tartójának végén lévő horog felett, amikor levette az autós töltőt.

EAN: 6971824970258

További információk

Gyártó

Choetech

Gyártói garancia

12

Termékkód

6971824970258

%d bloggers like this: