3.7%

Canon PIXMA TS5151 multifunkcionális nyomtató

78 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

Canon PIXMA TS5151 multifunkcionális nyomtató

  • KOMPAKT és INEXPENZÍV – Elegáns multifunkcionális rendszer kiváló minőségű színes nyomatokhoz, másolatokhoz és szkenneléshez otthon. 
  • CLOUD CONNECTIVITY – A Pixma Cloud Link és a Print App segítségével szabadon nyomtathat és szkennelhet tárolt adathordozókat egy felhőalapú szolgáltatáson keresztül. 
  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG – Több oldalt nyomtathat pénzéért az opcionális, költséghatékony XL tintákkal, az automatikus duplex nyomtatás pedig papírt takarít meg. 
  • NAGY SZÍNES KIJELZŐ – A könnyen elérhető gombok és a borotvaéles 6,2 cm-es kijelző megkönnyíti a navigációt, a funkciók kiválasztását, a képek megtekintését és a csatlakoztatást. 
  • A SZÁLLÍTÁS HATÁLYA – PIXMA TS5151; Szabványos tintapatronok PG-540 + CL-541; Tápkábel; Telepítő CD-ROM; Kézikönyvek.

Műszaki információk

További termékinformációk

Pixma TS5151

Olcsó nyomtatási szórakozás az egész család számára: A kompakt és stílusos multifunkcionális rendszer megkönnyíti a gyönyörű, szegély nélküli fényképek és dokumentumok nyomtatását, valamint WiFi és felhő csatlakozást kínál.

WiFi kapcsolat mobil eszközökhöz vagy kamerákhoz – nagyon egyszerű

Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a Canon PRINT alkalmazást, és okostelefonjával vagy táblagépével (iOS és Android) kinyomtathatja és szkennelheti, vagy elérheti a felhőt.

Kompatibilitás a Bluetooth alacsony energiafelhasználású technológiával * állandó kapcsolatot biztosít a multifunkcionális rendszer és a mobil eszköz között a WLAN-kapcsolat gyors aktiválása érdekében.

Az Apple AirPrint, a Mopria Androidra, a Windows 10 Mobile és a Google Cloud Print támogatja a mobilkapcsolat lehetőségeit

Könnyen nyomtathat kompatibilis WiFi kameráról, a WiFi PictBridge segítségével

Az iOS mobil eszközökhöz tartozó Üzenet nyomtatásban alkalmazásával rejtett vicces animációkat, zenét, matricákat vagy videohivatkozásokat adhat hozzá egy képhez.

* Felszerelt alacsony energiafelhasználású Bluetooth technológiával (a Bluetooth nyomtatás és szkennelés csak az Android mobil eszközökkel érhető el). A Bluetooth kommunikáción és a Canon PRINT / SELPHY alkalmazáson keresztül elérhető funkciók nem garantálhatók minden Android okostelefon esetében. A Bluetooth szóvédjegy és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye, és az ilyen jelek Canon általi felhasználása licenc alatt áll. Más védjegyek és szóvédjegyek a megfelelő tulajdonosok tulajdona.

 

További információk

Gyártó

Canon

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07538S1M9

%d bloggers like this: